έναν πειρατή στη βουλή

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Re: έναν πειρατή στη βουλή

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Μάιος 2012, 16:51

ergoil

ποιος σε όρισε Ζορό του συστήματος

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 16:57

δεν είμαι ζορό.
την γνώμη μου λέω όπως και εσείς.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 16:59

Rainmaker έγραψε:
ergoil έγραψε:
Η υπογραφή μου αφορά εμένα, (ως πολίτη μη μέλος των πειρατών), απέναντι στους διαχειριστές του φόρουμ.
Διαχειριστές που έχουν απόλυτη εξουσία να με λογοκρίνουν, αλλά και απόλυτη εξουσία να κανονίζουν τι επιτρέπεται να ακούνε τα υπόλοιπα μέλη.

εμείς είμαστε μαζόχες και έχουμε αυτό που μας αξίζει, εσύ τι ζόρι τραβάς?

Μιλάτε για άμεση δημοκρατία.
Μιλάτε για κατάργηση της λογοκρισιας.

Εφαρμόστε τα και θα σας αφήσω ήσυχους.
Αποκυρήξτε τα, και πάλι θα σας αφήσω ήσυχους.

Το να τα λέτε στην θεωρία, και να κάνετε άλλα στην πράξη, αυτό με ενοχλεί ως πολίτη.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Μάιος 2012, 17:03

ergoil έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
ergoil έγραψε:
Η υπογραφή μου αφορά εμένα, (ως πολίτη μη μέλος των πειρατών), απέναντι στους διαχειριστές του φόρουμ.
Διαχειριστές που έχουν απόλυτη εξουσία να με λογοκρίνουν, αλλά και απόλυτη εξουσία να κανονίζουν τι επιτρέπεται να ακούνε τα υπόλοιπα μέλη.

εμείς είμαστε μαζόχες και έχουμε αυτό που μας αξίζει, εσύ τι ζόρι τραβάς?

Μιλάτε για άμεση δημοκρατία.

Το να τα λέτε στην θεωρία, και να κάνετε άλλα στην πράξη, αυτό με ενοχλεί ως πολίτη.

όλα τα κόμματα άλλα λενε στην θεωρία και άλλα κάνουν στην πράξη και ας κυβερνήσαν καποια απ αυτά και ας καταστρέψαν την χώρα αλλά δεν βλέπω να ασχολείσαι με αυτά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Μάιος 2012, 17:04

ergoil έγραψε:Μιλάτε για άμεση δημοκρατία.

αρα την έχεις δει ΄΄Ζορό΄΄.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 17:06

Rainmaker έγραψε:αρα την έχεις δει ΄΄Ζορό΄΄.

Δεν την έχω δει ζορό, απλά είσαστε το μόνο κόμμα που με αφήνουν (έστω και μερικώς) να μιλάω.

Rainmaker έγραψε:όλα τα κόμματα άλλα λενε στην θεωρία και άλλα κάνουν στην πράξη και ας κυβερνήσαν καποια απ αυτά και ας καταστρέψαν την χώρα αλλά δεν βλέπω να ασχολείσαι με αυτά

Όλα τα κόμματα είναι αίσχος.
Εσείς, το μόνο αίσχος που δεν έχετε, είναι ότι έχετε φόρουμ για να ακούγονται τα αίσχη σας.
Τα άλλα δεν έχουν καν φόρουμ, οπότε ενώ θέλω, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ.

kissand
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό kissand » 21 Μάιος 2012, 17:14

Μα τα εφαρμόζουμε. Εντός του κόμματος
Εσύ που ΔΕΝ είσαι του κόμματος γιατί να έχεις δικαίωμα ψήφου για την πολιτική του κόμματος;
Κάποιος που δεν είναι έλληνας πολίτης γιατί να έχει δικαίωμα ψήφου στις ελληνικές εκλογές;

Κάνε αίτηση για μέλος και μετά, ΑΝ σε δεχτούμε, έλα να μου πεις αν έχουμε δημοκρατία μέσα στο κόμμα ή όχι
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 17:17

kissand έγραψε:

Μα τα εφαρμόζουμε. Εντός του κόμματος
Εσύ που ΔΕΝ είσαι του κόμματος γιατί να έχεις δικαίωμα ψήφου για την πολιτική του κόμματος;
Κάποιος που δεν είναι έλληνας πολίτης γιατί να έχει δικαίωμα ψήφου στις ελληνικές εκλογές;

Κάνε αίτηση για μέλος και μετά, ΑΝ σε δεχτούμε, έλα να μου πεις αν έχουμε δημοκρατία μέσα στο κόμμα ή όχι

Συγνώμη, την δημοκρατία και την κατάργηση της λογοκρισίας, την φυλάτε για μέσα στο κόμμα;
Δεν πρέπει αυτό να αποτελεί στόχο για όλους τους έλληνες πολίτες;

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Μάιος 2012, 17:25

ergoil έγραψε:
Rainmaker έγραψε:αρα την έχεις δει ΄΄Ζορό΄΄.

Δεν την έχω δει ζορό, απλά είσαστε το μόνο κόμμα που με αφήνουν (έστω και μερικώς) να μιλάω.

Rainmaker έγραψε:όλα τα κόμματα άλλα λενε στην θεωρία και άλλα κάνουν στην πράξη και ας κυβερνήσαν καποια απ αυτά και ας καταστρέψαν την χώρα αλλά δεν βλέπω να ασχολείσαι με αυτά

Όλα τα κόμματα είναι αίσχος.
Εσείς, το μόνο αίσχος που δεν έχετε, είναι ότι έχετε φόρουμ για να ακούγονται τα αίσχη σας.
Τα άλλα δεν έχουν καν φόρουμ, οπότε ενώ θέλω, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ.

Δηλαδή όπως αντιλαμβάνομαι τα κόμματα που πιθανώς έχουν καταστρέψει την ζωή των περισσότερων ελλήνων και πιθανώς την δική σου την αφήνεις στο απυρόβλητο γιατί δεν έχουν φόρουμ, αυτή είναι δηλαδή η δουλειά σου βρίσκεις φόρουμ και κάνεις τον ζορό αλλά μόνο εκεί που σε παίρνει γιατί με τους πραγματικούς τρομοκράτες της δημοκρατίας κλάνεις μέντες! να χαρώ ζορό!!! γιαλαντζί!!!

Antonis_T
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Antonis_T » 21 Μάιος 2012, 17:44

ergoil έγραψε:άσε σπύρο δεν βγάζεις άκρη με αυτούς.
Και δεν είναι πολλοί, καμιά 30αριά άτομα είναι, όλοι γνωστοί μεταξύ τους. Ο σκληρός πυρήνας.

Γιαυτό το φτιάξανε το καταστατικό άλλωστε, με τα τόσα διφορούμενα άρθρα, και το περάσανε αθόρυβα χωρίς ψηφοφορία.
Για να κάνουν του κεφαλιού τους, να εμποδίζουν τις ελεύθερες ψηφοφορίες και να σταματάνε την άμεση δημοκρατία.
Τα 700 μέλη που πήγανε να γραφτούμε στο κόμμα και τελικά το μετανιώσανε και τους ρίξανε χιλόπιτα, δεν τα βλέπουν όμως.
Έχουν να φάνε πολύ μαύρο ακόμα. Και το τελικό μαύρο, θα είναι στο συνέδριο. Εκεί ή θα κάνουν συνέδριο τσάι κυριών,με face-control, ή θα φάνε τρελή ήττα.

Εργκόιλ, η Δ.Ε., τα μέλη και οι υποψήφιοι έχουν όνομα και επώνυμο. Εσύ πόση λάσπη θα ρίξεις ανωνυμα ακόμη και πόσα νικ-νέιμ θα αλλάξεις;
Με γεια σου με χαρά σου να κάνεις ότι θέλεις, αλλά μιας και δεν είσαι ούτε θα γίνεις κατά πως φαίνεται μέλος, θα είσαι το αιώνιο τρολλ ...

Κρίμα τη φαιά ουσία που σου χει απομείνει, πολίτη-τρολλ ...

(να και μια ιδέα για το επόμενο νικ-νέιμ σου, Πολίτης Τρολλ !!!)
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες