Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53

Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Το δημοψήφισμα λήγει στις 18 Μάιος 2012, 21:11

ΝΑΙ
120
73%
ΟΧΙ
33
20%
ΛΕΥΚΟ
12
7%

Σύνολο ψήφων: 165

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ » 17 Μάιος 2012, 17:28

Kαλησπέρα παιδιά,
Διαβάζω προσεχτικά τις απόψεις για την συμμετοχή η μη στις εκλογές. Αυτό που θα με ενδιέφερε να δω, είναι τι έχουμε να προτείνουμε για θέματα που απασχολούν τους νέους όπως η ανεργία στην Ελλάδα και την Ευρώπη της κρίσης, η σχέση της εξουσίας με το τραπεζικό σύστημα, η γραφειοκρατία, τα Πανεπιστήμια και πάει λέγοντας.
Εαν έχουμε εναλλακτικές, συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις να παρουσιάσουμε, να κατέβουμε. Εαν έχουμε την απάντηση στο ερώτημα τι σημαίνει Πειρατής στην Ελλάδα του 2012, ναι να κατέβουμε. Διαφορετικά τι νόημα έχει, πέρα από το να ικανοποιήσουμε τον πολιτικό ναρκισσισμό μας;
Η θέση μου, όπως την έχω καταγράψει ήδη, είναι αρνητική και δεν έχω πεισθεί για το αντίθετο...Οφείλουμε πρώτα να γίνουμε πιο δυνατοί, να μας μάθει ο κόσμος και να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το χρόνο κι όχι να καταλήξουμε σαν το κόμμα του Βεργή, με το συμπάθιο...

eleni_paliou

Δημοσίευσηαπό eleni_paliou » 17 Μάιος 2012, 17:40

Η γνώμη μου είναι οτι πρέπει να ξανακατέβουμε στις εκλογές γιατι διαφορετικά θα χάσουμε την εμπιστοσύνη οσων μας υποστήριξαν.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 17 Μάιος 2012, 17:49

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ έγραψε:Kαλησπέρα παιδιά,
Διαβάζω προσεχτικά τις απόψεις για την συμμετοχή η μη στις εκλογές. Αυτό που θα με ενδιέφερε να δω, είναι τι έχουμε να προτείνουμε για θέματα που απασχολούν τους νέους όπως η ανεργία στην Ελλάδα και την Ευρώπη της κρίσης, η σχέση της εξουσίας με το τραπεζικό σύστημα, η γραφειοκρατία, τα Πανεπιστήμια και πάει λέγοντας.
Εαν έχουμε εναλλακτικές, συγκεκριμένες και επεξεργασμένες προτάσεις να παρουσιάσουμε, να κατέβουμε. Εαν έχουμε την απάντηση στο ερώτημα τι σημαίνει Πειρατής στην Ελλάδα του 2012, ναι να κατέβουμε. Διαφορετικά τι νόημα έχει, πέρα από το να ικανοποιήσουμε τον πολιτικό ναρκισσισμό μας;
Η θέση μου, όπως την έχω καταγράψει ήδη, είναι αρνητική και δεν έχω πεισθεί για το αντίθετο...Οφείλουμε πρώτα να γίνουμε πιο δυνατοί, να μας μάθει ο κόσμος και να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το χρόνο κι όχι να καταλήξουμε σαν το κόμμα του Βεργή, με το συμπάθιο...

sorry γράφω από έξω γι'αυτό πολύ σύντομα

επαναλαμβάνω και ξανά....

οι λύσεις και οι θέσεις μας είναι λίγες και βασικές.

με την αλλαγή λειτουργικού συστήματος θα μπορέσουμε όλοι μαζί συμμετοχικά να βγάλουμε αποτελεσματικές λύσεις!

Δεν ήρθαμε να βγάλουμε το μαγικό ραβδί! Δεν υπάρχουν λύσεις σε όλα αυτά τα προβλήματα της κοινωνίας εάν προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε με το συνηθισμένο μοντέλο!! καταλάβετε επιτέλους!!!!

κάντε ένα reset στο τρόπο σκέψεων. και καθαρίστε το νου σας.

η λύση είναι πανεύκολη και μοναδική!

ριζική αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος και όχι μόνο πανελλαδικά. αλλά παγκόσμια. γι αυτό και είμαστε πειρατές της παγκόσμιας ενότητας ΠΡΙ.

κάθε PP θα ανατρέψει το λειτουργικό σύστημα στα μέρη του ώσπου να ενωθούμε στο μέλλον σε μια και μοναδική πειρατική δύναμη η όποια θα σέβεται της αρχές του κάθε κράτους και προπαντός τα ανθρώπινα δικαιώματα!

είμαστε στο στήσιμο μιας γερής βάσης . οι λύσεις είναι λίγο πιο πάνω, αλλά όχι μακριά.

η δύναμη μιας συλλογικής αναγέννησης επιτρέπει ένα πλαίσιο που δεν προσφέρει μέτωπο επίθεσης. είναι ανίκητο και αδιάφθορο!

πάντα πειρατικά
γιώργος
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

Iakovos

Δημοσίευσηαπό Iakovos » 17 Μάιος 2012, 19:24

Καλησπέρα σε όλους τους πειρατές,

έχω ξεκινήσει την διαδικασία εγγραφής στο κόμμα αλλά δεν έχω στείλει ακόμα την αίτηση με βεβαίωση από τα ΚΕΠ.
Θα ήθελα όμως να εκφράσω την ταπεινή μου άποψη για τις εκλογές.
ΝΑΙ
Πιστεύω από πολιτική συνέπεια και μόνο πρέπει να συμμετάσχουμε και στις επερχόμενες εκλογές παρόλο (και μακάρι να βγω λάθος) που πιστεύω ότι θα συρρικνωθεί η δύναμή μας. Κάτι όμως που δεν θεωρώ ότι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα για τις ευρωεκλογές.

Όσον αφορά την οικονομική ενίσχυση δυστυχώς μπορώ μόνο να βεβαιώσω για την συνδρομή του 2012 μέχρι τις εκλογές, μάλλον και του 2013. :(

Πειρατικά
Ιάκωβος από Λάρισα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ

Δημοσίευσηαπό ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΝΙΟΣ » 17 Μάιος 2012, 19:37

"κάντε ένα reset στο τρόπο σκέψεων. και καθαρίστε το νου σας.
η λύση είναι πανεύκολη και μοναδική!
ριζική αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος και όχι μόνο πανελλαδικά. αλλά παγκόσμια. γι αυτό και είμαστε πειρατές της παγκόσμιας ενότητας ΠΡΙ."

Σοφόν το (α)σαφές αγαπητέ μου. Σου διαφεύγει ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους και όχι υπολογιστές. Επίσης οι ινστρούχτορες πάσης φύσεως περισσεύουν στην κοινωνία μας. Προτιμώ τα επιχειρήματα από τους πάτρονες κάθε είδους...

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 17 Μάιος 2012, 20:07

θα απαντησω αλλη μια φορα το γνωστό μου . Οι πειρατες θεωρώ οτι ρειμαστε μιά ομαδα. και προστιθεντε και αλλα μέλη στην ομάδα . μου αρέσει που ξεκηνάμε απο μια φύτρα και αναδυώμαστε σε ένα ισχυρό δέντρο σωστής Δημοκρατίας. να αγωνιστούμε μέχρι εκεί που δεν πέρνει για το καλό της χώρας μας . όσο αφορά τα προβλήματα οργάνωσης που συχνά αναφέρετε , ειναι φυσικό . κανείς μας δεν ήξερε και είχαμε την φοβία του παράνομ,ου να μην στιγματίσει το κόμμα. όμως με την απειρεία μας τα καταφέραμε περίφημα . με το σθένος όλων . παλέψαμε ολοι μηδενός εξερουμένου. πρην λίγο τηλεφωνήθηκα με πολυ κολητό μου δικηγόρο και φυσικα ειναι και ο δικηγορος μου , ειχαμε να μηλησουμε 2 μηνες περιπου. μου εξεφρασε τα εξης.. μπραβο πολυ καλα τα πηγατε , τωρα μην σας πεισουν να κανετε πισω. ενα κομμα απο το πουθενα με αρτιες και σωστες θεσεις για πρωτη φορα στην ελλαδα. σας πιστευουμε και σας ακολουθουμε αλλα πρεπει να σφιχτητε λιγο γιατι θα εχουμε πολλες επαναληοτικες και δεν πρεπει να απουσιαζετε απο εδω και περα.
καταλαβαίντε οτι ο κόσμος μας ψιφηζει γιατι μας πιστευει , και αυτο το πιστευω του δεν εχουμε δικαιωμα να του το γκρεμησουμε
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΓΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑΓΗΣ » 17 Μάιος 2012, 22:39

ΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ

dimosgr

Δημοσίευσηαπό dimosgr » 17 Μάιος 2012, 23:42

Ψηφίζω ναι αν και πιστεύω ότι δεν ήμασταν, ούτε είμαστε έτοιμοι να κατεβούμε σε εκλογές.

Όταν από το ξεφύγαμε από το επίπεδο των συζητήσεων μεταξύ φίλων, των συζητήσεων σε forum, των blogs κλπ. και απευθυνθήκαμε στον Έλληνα πολίτη ζητώντας την ψήφο του έχουμε δεσμευτεί να τον υπηρετούμε και σίγουρα δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να προδώσουμε τις προσδοκίες του καθενός από τους 32000 ψηφοφόρων μας. Όταν πήραμε την πρώτη απόφαση να κατεβούμε στις εκλογές λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!.....

Ασχέτως από τον βαθμό ετοιμότητας, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στους πολίτες που μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, να ξανακατεβούμε στις εκλογές. Σε αντίθετη περίπτωση αισθάνομαι ότι προδίδουμε αυτούς που μας πίστεψαν!

Πειρατικά

Δήμος

pinguinos

Δημοσίευσηαπό pinguinos » 18 Μάιος 2012, 12:09

ΝΑΙ

cmet
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό cmet » 18 Μάιος 2012, 14:00

Καλησπέρα η γνώμη μου είναι να πάμε είναι νομίζω μια μεγάλη ευκαιρία να μας γνωρίσει ο κόσμος τις ιδέες μας μην ξεχνάτε και στο εξωτερικό για να μπούν στην βουλή περάσαμε 5-6 χρόνια εμείς έχουμε ζωή 4 μηνες απο το Φεβρουάριο γιαυτό χωρίς γκρίνιες πάμε δυνατά και σε αυτές τις εκλογές μπορούνε τα μέλοι μας με 12 ευρώ να βοηθήσουνε πολύ ας βάλουμε τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια !!!!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες