ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 16 Μάιος 2012, 20:16

baskin έγραψε:Μας νοιάζει αν επιτρέπεται;

Επίσης μπορεί να γίνει με το "επιτρεπτό" τρόπο. Μην κολλάτε.

Τέλος ακόμη κι αν δεν επιτρέπεται, έχουμε τα κότσια να φορέσουμε χειροπέδες;

εχεις δικιο στρατο , μην ξεχναμε τι βγηκε στην επηφανεια. τα δανεια που πηραν τα μεγαλα κομματα χωρις ποθεν εσχες παρανομα μια εβδομαδα πρην κανουμε τους τραπεζητικους λογαριασμους
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

kailor

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Μάιος 2012, 20:21

orfangr έγραψε:Η άποψη μου είναι να συνεργαστούμε με άλλο κόμμα που ταιριάζουμε ιδεολογικά και να κατέβουμε συλλογικά,
με σκοπό όσο πιο κοντά στο 3%. Ειδάλλως προβλέπω ότι η πόλωση που θα επικρατήσει θα κατεβάσει το ποσοστό μας κατά πολύ.

για να εγκριθεί συνεργασία, πρέπει να ψηφίσουν όλα τα μέλη σε συνέδριο, που το συνέδριο θα γίνει περίπου τον Οκτώβριο...

Οπότε ξεχάστε όλοι τις συνεργασίες για τώρα...

Και καλό θα ήταν να ρίξετε μια ματιά στο καταστατικό...

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 16 Μάιος 2012, 20:36

Johni T έγραψε:χαιρετω πειρατικα...! :)
πιστευω με λιγο καλυτερη οργανωση στο θεμα της συμμετοχικης αμεσοδημοκρατιας...(γιατι εκει ειναι το κλειδι) ;)
και καμποση εθελοντικη εργασια οι πειρατες θα πανε ψηλα στις νεες εκλογες..!
οσο για τα 26000ε που χρειαζονται....καποια παρτυ οικονομικης ενισχυσης (τα οποια θα εχουν και χαρακτηρα γνωριμιας) ισως να ειναι ενα ακομα μεσο για να μαζευτουν καποια χρηματα..! :)
POWER TO THE PEOPLE

εξυπνη ιδεα αυτη φιλε μου

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 16 Μάιος 2012, 20:38

παιδια ξερω το εχετε καταλαβει αλλα η γνωμη μου για να κατεβουμε στις εκλογες ειναι.............ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ................. χωρις αλλη σκεψη

SpecialK
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό SpecialK » 16 Μάιος 2012, 22:55

Να κάνω μια παρατήρηση σχετικά με κάτι που ακούω αρκετά τελευταία αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω. Πρέπει κάποιος να μου το κάνει νιανια..

Υπάρχει μια ιδεολογία, μια φιλοσοφία, ένας τρόπος σκέψης που ονομάζεται πειρατικός. Από την στιγμή που είμαστε εδώ συμφωνούμε με αυτόν.

Είμαστε πολιτικό κόμμα το οποίο προσπαθεί όχι μόνο να διαδώσει αυτό τον τρόπο σκέψης αλλά και να κερδίσει υποστηρικτές οι οποίοι μετρώνται σε ψήφους.
Με βάση τον πειρατικό τρόπο σκέψης, οι υποστηρικτές συμφωνούν με τις ιδέες μας, συμφωνούν με την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, την διαφάνεια κλπ κλπ. Δεν παύουν όμως να μετρώνται σε ψήφους!

Για να κάνουμε πράξη τώρα τον τρόπο σκέψης αυτού του κινήματος/κόμματος και να "επηρεάσει" περισσότερους πολίτες, πρέπει είτε να μπούμε στο κοινοβούλιο και να επηρεάσουμε τις αποφάσεις από μέσα, είτε μέσω διάφορων συνεργασιών (ας αφήσουμε προς το παρόν αν υπάρχει κατάλληλο έδαφος) να πετύχουμε τις αλλαγές που θέλουμε στο σύστημα.

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, δεν μπορώ να καταλάνω την φράση: δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό!
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι μας γνωρίζουν?
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι από αυτούς που μας γνωρίζουν συμμερίζονται τις απόψεις μας?
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι από αυτούς που συμμερίζονται τις απόψεις μας μας ψηφίζουν?
-Δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι για τους οποίους οι υπόλοιποι δεν μας ψηφίζουν?

Προσοχή, δεν αναφέρομαι στο να βάλουμε στόχους και να μπούμε στο τρυπάκι νίκης/'ηττας, αλλά το άλλο άκρο με την έκφραση δεν μας ενδιαφέρει το νούμερο απλά η συμμετοχή μας "ρίχνει" πολύ στα μάτια μου.

Υ.Γ Τα παραπάνω είναι απλά προσωπικοί προβληματισμοί
πειρατικά!

Tritonio

Δημοσίευσηαπό Tritonio » 16 Μάιος 2012, 23:17

Εγώ ψηφίζω ναι, αλλά αν μπορούσα θα έβαζα ως προϋπόθεση το να τυπώσουμε όπου είναι φτηνότερα. Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε τα διπλά λεφτά σε κάποιο τυπογραφείο στην Ελλάδα με την λογική να μείνουν τα λεφτά στην χώρα. Αν τα δώσουμε εκεί διπλά τότε δεν θα τα δώσουμε σε κάποια άλλη Ελληνική επιχείρηση που μπορεί να τα αξίζει και περισσότερο. Εγώ θα έλεγα να πάμε όπου είναι φτηνότερα. Αν θέλουμε να δώσουμε παραπάνω λεφτά σε ελληνικές επιχειρήσεις τότε ας το κάνουμε αλλιώς, κι όχι φουσκώνοντας τα εκλογικά έξοδα. Ας δώσουμε το μισό της διαφοράς σαν δωρεά για να μεταφέρουμε πατάτες στον κόσμο ή σε κάποιον συνεταιρισμό σε κάτι άλλο που να βοηθάει ουσιαστικά. Το αν θα φανεί "άσχημο επικοινωνιακά" προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το να μην πληρώσουμε διπλά λεφτά.
My signature was big so I made a page out of it: http://bit.ly/trtsig

Law

Δημοσίευσηαπό Law » 16 Μάιος 2012, 23:36

Παιδια κοιταξτε λογω οτι ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος και λογω οτι στην Ελλαδα υπαρχει αυτο με τους γερους απο ηλικια 50+ που δεν αλλαζουν και συνεχηζουν να ψηφιζουν μεγαλα κομματα και απο την ηλικια 38 μεχρι 50 με την κατασταση αυτη αντι να ψηφισουν μεγαλα κομματα θα ψηφισουν κατι που θα μπαινει στην Βουλη στα σιγουρα και οι νεοι απο 18 μεχρι και 28 ειναι αναποφαστοι οι περισσοτεροι και κυριως αυτοι που ειναι 18-20 χρονων καθονται σπιτι τους .Για αυτο αν ειναι να κατεβουμε πρεπει να κατεβουμε ακομα ποιο οργανωμενα δηλαδη καποιοι να κανουν αφισοκοληση στις περιοχες τους οσο μπορουν και στην συνεχεια να μας δουν και να μας μαθουν περισσοτερο μεσα απο την τηλεοραση και την εφημεριδα.

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 16 Μάιος 2012, 23:54

Αφισοκόληση απαγορεύεται.

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 17 Μάιος 2012, 07:21

crisal έγραψε:Αφισοκόληση απαγορεύεται.

χρηστο την κανουν τα αλλα κομματα ομως . το να βαλεις αφισες σε κολωνες με πιαστρακια δεν θεωρητε αφισοκοληση και επιτρεπετε. σε πληροφωρω οτι στον πειραια και στην αθηνα τα Αριστερα κομμα τα εχουν ακομα τις αφισες τα πανω και τα λαβαρα κρεμασμενα.. ολα αυτα απαγορευωνταν αλλα τα εχσουν . οσο αφορα την νδ τον καμενο και την μπακογιαννη αυτοι εχουν κανει αφισοκολησεις κανονικες και δεν τους αγγιζει κανεις. ειχα κανει και γω στα εκδοτηρια στο λιμανι του περαματος αλλα επιδη τις ειχα πιασει με ζελοτειπ ξεκολησαν, θα ξανατυπωσω και θα τις ξαναβαλω και να πανε να .... κουρευτουν.. οτι ισχυει για σενα ισχυει και για μενα και αν δεν τους αρεσει ας ξεκηνησουν μυνησεις απο τα μεγαλα κομματα πρωτα

Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν, δεν μπορώ να καταλάνω την φράση: δεν μας ενδιαφέρει το ποσοστό!
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι μας γνωρίζουν?
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι από αυτούς που μας γνωρίζουν συμμερίζονται τις απόψεις μας?
-Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι από αυτούς που συμμερίζονται τις απόψεις μας μας ψηφίζουν?
-Δεν μας ενδιαφέρουν οι λόγοι για τους οποίους οι υπόλοιποι δεν μας ψηφίζουν?

SpecialK συμφωνω απολυτα μαζι σου . αν δεν υπαρχει ενδιαφερον στα αυτονοητα γιατι υπαρχουμε τοτε.. για το θεαθηναι ? ?

Δημοσίευσηαπό Tritonio » Μάιος 16th, 2012, 10:17 pm
Εγώ ψηφίζω ναι, αλλά αν μπορούσα θα έβαζα ως προϋπόθεση το να τυπώσουμε όπου είναι φτηνότερα. Δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε τα διπλά λεφτά σε κάποιο τυπογραφείο στην Ελλάδα με την λογική να μείνουν τα λεφτά στην χώρα. Αν τα δώσουμε εκεί διπλά τότε δεν θα τα δώσουμε σε κάποια άλλη Ελληνική επιχείρηση που μπορεί να τα αξίζει και περισσότερο. Εγώ θα έλεγα να πάμε όπου είναι φτηνότερα. Αν θέλουμε να δώσουμε παραπάνω λεφτά σε ελληνικές επιχειρήσεις τότε ας το κάνουμε αλλιώς, κι όχι φουσκώνοντας τα εκλογικά έξοδα. Ας δώσουμε το μισό της διαφοράς σαν δωρεά για να μεταφέρουμε πατάτες στον κόσμο ή σε κάποιον συνεταιρισμό σε κάτι άλλο που να βοηθάει ουσιαστικά. Το αν θα φανεί "άσχημο επικοινωνιακά" προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το να μην πληρώσουμε διπλά λεφτά.

εκει που τυπωσαμε φιλε μου τυπωσαμε 3 φορες πιο κατω απο τις αρχικες προσφορες αλλα και απο τις γενικες προσφορες και επημενω παλι εκει απο το να τυπωσουμε στην βουλγαρια με μονο κερδος 10% . στα αλλα κομματα τους φανηκε μεγαλη διαφορα αλλα εδω ηθελαν 3 φορες πανω για εκτυπωση. ενδικτηκα σου λεω οτι πρην την τυποκυκλαδικη ο πιο φτηνος που τυπωνε και της νδ και του κκε μας ειχε ζητησει 20000 χωρις τις μεταφορες.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Μάιος 2012, 09:35

@Tzouvekas Theodoros
Θόδωρε, έχω την εντύπωση πως στην Βουλγαρία τυπώνουμε μισή τιμή από ότι πληρώσαμε τώρα.
Όσο για το ηθικό κομμάτι, η εταιρία είναι ελληνικών συμφερόντων και στο τέλος, τέλος και η Βουλγαρία χώρα της Ευρώπης είναι.
Εγώ προσωπικά δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να τυπώσουμε στο Σαντάνσκ.
Οι άλλοι που λυμαίνονται τις επιδοτησάρες έχουν ενδοιασμούς;
Αυτοί με τις επιδοτήσεις και εμείς με το σταυρό στο χέρι; Όπως έχουμε πει, πολεμάμε για διαφάνεια και αμεσοδημοκρατία.
Συνεπώς στον πόλεμο χρησιμοποιείς όλα τα όπλα.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες