iznogood wrote:

kailor

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Μάιος 2012, 20:03

myself έγραψε:
kailor έγραψε:πάλι δεν λες τίποτα, απλώς κατηγορείς. γιατί δεν συμμετέχεις πραγματικά? συμμέτεχε με την ανωνυμία σου εάν θές, .

τόσο καιρό που μιλάμε, δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το φόρουμ γίνεται ένα τεραστίων διαστάσεων πογκρομ εναντίων των ανωνύμων;
δεν έχεις καταλάβει ότι έχω προσφερεί να βοηθήσω, και αρνούνται επειδή είμαι ανώνυμος;

myself και άλλοι συμμετέχουν και είναι ανώνυμοι. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θές πραγματικά να κάνεις μια πρόταση. κάντην αλλά να είναι κανονική πρόταση, είναι πολιτικό φόρουμ. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς, όσο δεν τους παραβαίνεις, δεν έχει απολύτως κανένας δικαίωμα να σου αρνηθεί οποιαδήποτε και εάν είναι η πρόταση.

Πές τι σε ενδιαφέρει? Είναι παιδεία, οικονομία, περιβάλλον, υγεία? τί είναι τέλος πάντων. Δεν μπορεί κάτι θα σε ενδιαφέρει γενικά, κάνε μια πρόταση και εάν είναι σοβαρή δεν θα περάσει στο ντού. εάν όμως αρχίσεις να βρίζεις, κλπ. με το δίκιο τους όλοι μας να θέλουμε να σε διώξουμε.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 16 Μάιος 2012, 20:05

kailor έγραψε:
myself έγραψε:
kailor έγραψε:πάλι δεν λες τίποτα, απλώς κατηγορείς. γιατί δεν συμμετέχεις πραγματικά? συμμέτεχε με την ανωνυμία σου εάν θές, .

τόσο καιρό που μιλάμε, δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το φόρουμ γίνεται ένα τεραστίων διαστάσεων πογκρομ εναντίων των ανωνύμων;
δεν έχεις καταλάβει ότι έχω προσφερεί να βοηθήσω, και αρνούνται επειδή είμαι ανώνυμος;

myself και άλλοι συμμετέχουν και είναι ανώνυμοι. Δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θές πραγματικά να κάνεις μια πρόταση. κάντην αλλά να είναι κανονική πρόταση, είναι πολιτικό φόρουμ. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες συμπεριφοράς, όσο δεν τους παραβαίνεις, δεν έχει απολύτως κανένας δικαίωμα να σου αρνηθεί οποιαδήποτε και εάν είναι η πρόταση.

Πές τι σε ενδιαφέρει? Είναι παιδεία, οικονομία, περιβάλλον, υγεία? τί είναι τέλος πάντων. Δεν μπορεί κάτι θα σε ενδιαφέρει γενικά, κάνε μια πρόταση και εάν είναι σοβαρή δεν θα περάσει στο ντού. εάν όμως αρχίσεις να βρίζεις, κλπ. με το δίκιο τους όλοι μας να θέλουμε να σε διώξουμε.

με ενδιαφέρει η ανωνυμία, η κατάργηση της λογοκρισίας, και η άμεση δημοκρατία.
και τα τρία τα υποστηρίζετε στην θεωρία, αλλά κάνετε τα αντίθετα στην πράξη.
γιαυτό σας βρίζω.

επιτέλους, πείτε ότι είστε κατά της ανωνυμίας, υπέρ της λογοκρισίας, και κατά της άμεσης δημοκρατίας, και θα σας αφήσω ήσυχους.

myself

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό myself » 16 Μάιος 2012, 20:09

Tzouvekas Theodoros έγραψε:
myself έγραψε:26000 ευρώ / 61 άτομα = 426 ευρώ έκαστος.

παρακαλούνται όσοι ψήφισαν ναι, να περάσουν από το ταμείο.

το παρόν θα ενημερώνεται ανάλογα με την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

εξαιρουνται οι υποψηφιοι γιατι απο μονοι τους εχουν να σκασουν παλι απο 250 ευρω, μονο παραβολο και δικαστηκος επημελιτης. συνολικα τους ερχετε πανω κατω 500 ευρω . λοιπον σε γενικες γραμμες λεμε ναι.. τι σημαινει αυτο . οτι ολοα τα μελη μα ολα πρεπει να βαλουν χρημα για τα ψηφοδσλτια
τι ισουτε αυτο : 800 μελη Χ 35 ευρω = 28000 ευρω. αρκει ολα τα μελη αυτη την φορα να περασουν απο το ταμειο της τραπεζας. γιατι ο πονοκεφαλος ειναι στην Δ.Ε μετα το πως θα μαζευτουν τα χρηματα. αν βοηθησουν τα ξενα πειρατικα τοτε ελαφρωνουμε λιγο τους υποψηφιους η βγαζουμε τα ιδια φυλαδια που ειχαμε τελευταια

σωστά τα λές.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Μάιος 2012, 20:15

myself έγραψε:με ενδιαφέρει η ανωνυμία, η κατάργηση της λογοκρισίας, και η άμεση δημοκρατία.
και τα τρία τα υποστηρίζετε στην θεωρία, αλλά κάνετε τα αντίθετα στην πράξη.
γιαυτό σας βρίζω.

1ον συμφωνώ σε αυτά που γράφεις παραπάνω, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και αλλά.

1) Δεν μπορείς να συμμετέχεις στις επιτροπές, γιατί έχουμε συμφωνήσει επειδή ότι βγαίνει προς τα έξω θα υπάρχουν άτομα από πίσω που θα φαίνονται ποιοί συμφωνήσαν και ποιοί όχι (άρα εκεί δεν μπορείς να δουλέψεις με ανωνυμία), αλλά κανείς δεν θα σου αρνηθεί να κάνεις κάποια πρόταση εφόσον είναι εντάξει και δεν βρίζεις σε κάποια άλλη κατηγορία.

2) Λές κατάργηση λογοκρισίας, είμαι μαζί σου, πραγματικά, αλλά όταν μπαίνω να διαβάσω μπας και υπάρχει κάτι σημαντικό και βλέπω μόνο άτομο/άτομα να βρίζουν εκεί οχί απλώς θα τους λογοκρίνω γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά οι άλλοι αλλά και θα τους βρίσω με τον χειρότερο τρόπο που μπορώ να κάνω προσωπικά.

3) Άμεση Δημοκρατία, έχεις ξαναδεί πολιτικό κόμμα που να αποφασίζουν τα μέλη και όχι πρόεδροι κλπ? αφού βλέπεις ότι για τα πάντα εμείς αποφασίζουμε τα μέλη, και θέλουμε αυτό το πράγμα να το κάνουμε για όλους, δηλαδή ο κάθε πολίτης να μπορεί να ψηφίσει τι θέλει. Αλλά εδώ μέσα στο φόρουμ ψηφίζουν μόνο πιστοποιημένα μέλη. γιατί??? Γιατί απλώς δεν ξέρουμε ποιός είναι πίσω από κάθε ψευδώνυμο και εάν έχει μπει με συμφέροντα μέσα. Τι θα γινόταν εάν υπήρχαν 500 χρυσαυγίτες εδω μέσα και ψηφίζαν? σε ρωτάω ευθέως.

Είναι προσωπικές μου γνώμες τα παραπάνω...

Αλλά άμα κάνεις μια σοβάρη πρόταση χωρίς να λογοκρίνεις, το τι κάνει ο ένας και ο άλλος, αλλά και χωρίς να βρίζεις. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που θα υποστηρίξω ανοιχτά την πρόταση σου εφόσον είναι μια χαρά.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 16 Μάιος 2012, 23:21

άσε ρε χρήστο σας βαρέθηκα.
έχω κάνει 100 προτάσεις, και τις λογοκρίνετε συνέχεια, και ζητάς και τα ρέστα τώρα;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Μάιος 2012, 23:37

myself έγραψε:άσε ρε χρήστο σας βαρέθηκα.
έχω κάνει 100 προτάσεις, και τις λογοκρίνετε συνέχεια, και ζητάς και τα ρέστα τώρα;

δεν ζητάω τίποτα. απλώς προσπαθώ να καταλάβω αφού νομίζεις ότι είμαστε τόσο σκάρτοι τι στο καλό κάθεσαι και κάνεις εδώ και χάνεις τον χρόνο σου... προσωπικά έτσι και δεν μου άρεσε κάτι απλώς θα αποχωρούσαν, δεν θα χάλαγα από τον χρόνο μου.

φιλικά το λέω. άμα δεν θες να συμμετάσχεις, και λές ότι μας βαρέθηκες, τι νόημα έχει να μένεις σε ένα χώρο, εάν δεν θες να συμμετάσχεις.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 17 Μάιος 2012, 00:32

kailor έγραψε: αφού νομίζεις ότι είμαστε τόσο σκάρτοι τι στο καλό κάθεσαι και κάνεις εδώ και χάνεις τον χρόνο σου... προσωπικά έτσι και δεν μου άρεσε κάτι απλώς θα αποχωρούσαν, δεν θα χάλαγα από τον χρόνο μου.
φιλικά το λέω. άμα δεν θες να συμμετάσχεις, και λές ότι μας βαρέθηκες, τι νόημα έχει να μένεις σε ένα χώρο, εάν δεν θες να συμμετάσχεις.

Επιμένω γιατί δεν μπορώ να βλέπω να κοροϊδεύετε έτσι τον κόσμο σχετικά με την ανωνυμία, την ελευθερία λόγου και την άμεση δημοκρατία.

Αισθάνομαι τύψεις απέναντι στους αφελείς συμπολίτες μου, να κάθομαι ήσυχος ενώ γνωρίζω την διαστρέβλωση που κάνετε, και να σας αφήνω να παίζετε το παιχνίδι σας.
Αισθάνομαι τύψεις να βλέπω αυτές τις έννοιες, για μια ακόμα φορά να βιάζονται από τα πολιτικά κόμματα.

Αποσύρετε τις "προγραμματικές" σας δηλώσεις για ανωνυμία, για πλήρη κατάργηση της λογοκρισίας και για άμεση δημοκρατία εφόσον δεν έχετε σκοπό να τα τηρήσετε, για να μπορέσω να ησυχάσω και εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και myself, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά

sirfun2
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό sirfun2 » 17 Μάιος 2012, 00:47

Αποσύρετε τις "προγραμματικές" σας δηλώσεις για ανωνυμία, για πλήρη κατάργηση της λογοκρισίας και για άμεση δημοκρατία εφόσον δεν έχετε σκοπό να τα τηρήσετε, για να μπορέσω να ησυχάσω και εγώ.

θα το κάνουμε τώρα που θα κατέβουμε με την χρυσή αυγή!
συνεργασία δεν ήθελες?
το αποφάσισε πριν λίγο το ιερατείο μετά την καθημερινή καθιερωμένη ανθρωποθυσία και τα ρωμαϊκά όργια που ακολούθησαν,πίνοντας το αίμα του θύματος....

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 17 Μάιος 2012, 00:50

sirfun2 έγραψε:

συνεργασία δεν ήθελες?
το αποφάσισε πριν λίγο το ιερατείο μετά την καθημερινή καθιερωμένη ανθρωποθυσία και τα ρωμαϊκά όργια που ακολούθησαν,πίνοντας το αίμα του θύματος....

Όσον αφορά αυτό που λετε με τους χρυσαυγίτες, και τι έγινε να ερχόντουσαν εδώ 500 και 1000 χρυσαυγίτες;
Αρκεί να σεβόντουσαν την άμεση δημοκρατία, την ελευθερία λόγου και την ανωνυμία. Με το που θα το κάνανε αυτό, αυτόματα θα παύανε να ονομάζονται και χρυσαυγίτες, αφού στο κόμμα της χρυσής αυγής, αυτά τα τρία είναι που πολεμάνε.
Ενώ εσείς που δεν σέβεστε τα τρία παραπάνω, μάλλον προς την λογική των χρυσαυγιτών τείνετε, χωρίς φυσικά να πιάνετε το απόλυτο σκορ που αυτοί έχουν στο κόμμα τους.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και myself, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά

sirfun2
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό sirfun2 » 17 Μάιος 2012, 00:54

myself έγραψε:
sirfun2 έγραψε:

συνεργασία δεν ήθελες?

Όσον αφορά αυτό που λετε με τους χρυσαυγίτες, και τι έγινε να ερχόντουσαν εδώ 500 και 1000 χρυσαυγίτες;
Αρκεί να σεβόντουσαν την άμεση δημοκρατία, την ελευθερία λόγου και την ανωνυμία. Με το που θα το κάνανε αυτό, αυτόματα θα παύανε να ονομάζονται και χρυσαυγίτες, αφού στο κόμμα της χρυσής αυγής, αυτά τα τρία είναι που πολεμάνε.
Ενώ εσείς που δεν σέβεστε τα τρία παραπάνω, μάλλον προς την λογική των χρυσαυγιτών τείνετε, χωρίς φυσικά να πιάνετε το απόλυτο σκορ που αυτοί έχουν στο κόμμα τους.

γιατί δεν πας να πρήξεις αυτούς τότε?
δεν έχουν φόρουμ να γράφεις ελεύθερα?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες