Κάποιες ιδέες απο την ενότητα που ξεκίνησα στο Fluther.
Για αρχή - παραγωγή ενός Pirate Party Kit, με ολα τα αρχεία που χρειάζεται κανείς για να μας διαφημίσει. Φυλλάδια, αρχές/καταστατικό σε όμορφη εκτυπώσιμη μορφή. 'Οδηγός επιβίωσης' - κάποια βασικά για το πως να πλησιάζει η να προσελκύει κανείς κόσμο και συζήτηση. 'Ολα αυτά σε ένα PDF ετοιμο για εκτύπωση. Σαν ιδέα, "βοήθησε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ - ιντερνετ να μάθουν τα βασικά του ΚΠΕ".
Τα μπλουζάκια να γίνουν εύκολα προς παραγγελία και στην σελίδα όχι στο φόρουμ. Εαν μπορεί κάποιος με την συνεισφορά του επίσης μεγαλύτερης του Χ ποσού στο Paypal να του στέλνουμε δώρο μπλουζάκι. Η να μπορεί να παραγγέλλει κατευθείαν το μπλουζάκι.
Μια άλλη ιδέα είναι αποστολή του πακέτου/ΚΙΤ κατευθείαν στο σπίτι του ενδιαφερόμενου. Τον οποίον μπορούμε να ενημερώσουμε και να γράψουμε είτε προσωπικά είτε δια τηλεφώνου και ιντερνέτ (δείτε ιδέα για τηλ-κέντρο απο κάτω.
Συχνές δημοσιεύσεις τύπου, δεν ξέρω εάν τα αρθρα μετράνε ως "press releases" - δηλαδή εαν φαίνονται έτσι στην μηχανή της Google.
Αναφορές σε blog, όπως και κάνουμε και backlinks σε εμάς... νομίζω ήδη γίνεται αλλά μπορούμε και περισσότερο. Είναι ήδη εντυπωσιακό που βγαίνουμε σχεδόν πρώτοι με τη λέξη ΚΟΜΜΑ στο Google.
Πακέτο τύπου για τοπικές εφημερίδες/σταθμούς (βοηθό για μέλη που μπορούν να μας αντιπροσωπεύουν - μπορεί απλά για αυτό να κάνει το Pirate Party Kit.
Μιά ιδέα είναι να εκτυπώσουμε και να λαμινάρουμε αντίγραφα των αρχων-καταστατικό προς μοιρασία, οχι πολλά - έτσι ώστε να κάνουν κύκλους σε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση. Με την παρότρυνση οταν τελειώνουν να το δίνουν παραπέρα, η να το μαζεύουμε όταν μπορεί μέλος.
Τηλεφωνικό κέντρο, είτε κεντρικά μέσω VOIP (Asterisk). Αυτόματη κλήση αριθμών δημοτών. Γρήγορη επεξήγηση της κλήσης - "Σας καλεί το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, πατήστε 1 για να μιλήσετε με μέλος για το κόμμα, 2 για να διαγραφείτε απο την λίστα." Στο 1, περνάμε την κλήση σε μέλος συνδεμενο στο voip server μπορούμε νομιζω ακόμη να κανουμε patch in με απλο skype. Αλλα κατι μου λεει οτι η Microsoft το άλλαξε. Αυτό μας δίνει "άμεση πρόσβαση". Επίσης οι κλήσεις μπορούν να γίνουν conference - δηλαδή να συμμετέχουμε πολλοί σε κάποιον που ενδιαφέρεται με πολλά ερωτήματα.
Άλλες ιδέες/σχόλια;
Τρόποι δυναμικής διαφήμισης για μεγαλύτερη δράση.
Τρόποι δυναμικής διαφήμισης για μεγαλύτερη δράση.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Τρόποι δυναμικής διαφήμισης για μεγαλύτερη δράση.
Πολύ Καλές ιδέες. Το ίδιο το καταστατικό δεν χρειάζεται προώθηση, όσο μια περίληψη βασικών σημείων του.
Αυτό που δεν θα μου άρεσε είναι το σύστημα που παίρνει τηλέφωνα, σαν σπαμ μου ακούγεται...
Αυτό που δεν θα μου άρεσε είναι το σύστημα που παίρνει τηλέφωνα, σαν σπαμ μου ακούγεται...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Phoebus έγραψε:Για αρχή - παραγωγή ενός Pirate Party Kit, με ολα τα αρχεία που χρειάζεται κανείς για να μας διαφημίσει. Φυλλάδια, αρχές/καταστατικό σε όμορφη εκτυπώσιμη μορφή. 'Οδηγός επιβίωσης' - κάποια βασικά για το πως να πλησιάζει η να προσελκύει κανείς κόσμο και συζήτηση. 'Ολα αυτά σε ένα PDF ετοιμο για εκτύπωση. Σαν ιδέα, "βοήθησε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε Η/Υ - ιντερνετ να μάθουν τα βασικά του ΚΠΕ".
Πολύ καλή η ιδέα σου για το statup kit, (κάτι σαν quick ref.+++)
Θα κάνω ένα brain storm και θα μπω να γράψω στην συλλογή πρακτικών ιδεών...
[Ιεραπόστολους θα εκπαιδεύσουμε;

[με αφορμή τον giannis28 σου ήρθε η ιδέα; ε;

здравствуйте
αυτο με το κιτ λιγο σε εχασα. μου θυμιζει τον οδηγο επιβιωσης που πουλαγε καποιος στους φανταρους στον στρατο 

Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:αυτο με το κιτ λιγο σε εχασα. μου θυμιζει τον οδηγο επιβιωσης που πουλαγε καποιος στους φανταρους στον στρατο
Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανατρέξει κανείς σε 20 σημεία τις σελίδας και του φόρουμ για να 'οργανωθεί'. Αυτό θα ήταν καλό να γίνει μέσω μιας σελίδας χωρίς να χάνετε ο άλλος και να χάνει πόση ενέργεια με την θάλασσα περιεχομένου.
Οχι δεν μου 'ρθε μόνο με τον Γιαννη, το σκεφτόμουν ψάχνοντας ο ίδιος υλικό.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
Phoebus έγραψε:agelos έγραψε:αυτο με το κιτ λιγο σε εχασα. μου θυμιζει τον οδηγο επιβιωσης που πουλαγε καποιος στους φανταρους στον στρατο
Αυτή τη στιγμή πρέπει να ανατρέξει κανείς σε 20 σημεία τις σελίδας και του φόρουμ για να 'οργανωθεί'. Αυτό θα ήταν καλό να γίνει μέσω μιας σελίδας χωρίς να χάνετε ο άλλος και να χάνει πόση ενέργεια με την θάλασσα περιεχομένου.
Οχι δεν μου 'ρθε μόνο με τον Γιαννη, το σκεφτόμουν ψάχνοντας ο ίδιος υλικό.
κατι σαν FAQ εννοεις ?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
Θα βοηθούσε να γίνεται και αποδελτίωση ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών συνεντεύξεων ώστε να ανεβαίνουν στο site και να υπάρχει πρόσβαση σε όλους τους επισκέπτες αλλά και στα ΜΜΕ.
Π.χ. μια συνέντευξη στην ΕΡΤ, αν ανέβει σε μορφή κειμένου στο site θα μπορεί να αναπαραχθεί ακόμη και από τον επαρχιακό τύπο.
Π.χ. μια συνέντευξη στην ΕΡΤ, αν ανέβει σε μορφή κειμένου στο site θα μπορεί να αναπαραχθεί ακόμη και από τον επαρχιακό τύπο.
Πολύ καλή ιδέα clandestino, επίσης μεταφράζεται εύκολα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το εξής, υπότιτλους στα βίντεο του youtube στα Ελληνικά, και μετά μετάφραση στα Αγγλικά έτσι ώστε να είναι εύκολο και στο PPI να δεί τις αναφορές των Ελληνικών μέσων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες