Οι πολίτες για άλλη μια φορά παρασύρθηκαν από τα κύματα των σειρήνων της ανέξοδης δημαγωγίας και επέλεξαν τα άκρα του κόκκινου και του μαύρου φασισμού. Υπήρχαν και οι πολίτες που επέλεξαν με σύνεση, αυτοί είναι περίπου το 5,30%. Δυστυχώς δεν εκπροσωπήθηκαν κοινοβουλευτικά. Γι ’αυτό είναι επιτακτική η δημιουργία «Επιτροπής Σύνθεσης» με εκπροσώπους από τις Αντισυστημικές Δημοκρατικές Κινήσεις του Μέτρου και της Ανάπτυξης, για μια εκλογική συνεργασία νίκης.
Η επιτροπή αυτή να έχει ως υποχρέωση, σύναψη εκλογικής συμφωνίας με κοινό πρόγραμμα αρχών, θέσεων και λειτουργίας.
Στα θέματα που υπάρχει διαφωνία, η κάθε κίνηση επιφυλάσσεται για την θέση της αν τεθεί το ζήτημα στο κοινοβούλιο.
Οι κινήσεις λειτουργούν ανεξάρτητα και ισότιμα και οι αποφάσεις παίρνονται με ομοφωνία σε θέματα βασικών αρχών θέσεων και στρατηγικής.
Αποτελέσματα Βουλευτικών Εκλογών 6/5/2012
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! 2,15% ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΟΧΙ 0,92%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 0,61% ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 0,60%
ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 0,51% ΚΟΙΝΩΝΙΑ 0,45%
ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ 0,06%
Η Ισχύς εν τη ενώσει.
Προτείνω οι πειρατές να συμμετέχουν σε αυτή την επιτροπή διαλόγου, και καλώ να τοποθετηθούν αν συμφωνούν ή διαφωνούν, με τα ανάλογα επιχειρήματα Να ακολουθήσει μετά από συζήτηση ψηφοφορία.
Τάσος Παναγιώτογλου
http://eekfrasi.blogspot.com
anpanagio@sch.gr
κιν. 6959296314
εδιτ: μεγεθος κειμενου
«Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης
-
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: «Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης
Προσωπικα δεν εχω τιποτα κοινο μ αυτους ασε που ορισμενοι υιοθετησαν δικες μας θεσεις {χαρα μου}.
Εγω ειμαι θαλασσινος {ελευθερος} . κι αυτοι στεριανοι.
4.16 Οι προεκλογικές συνεργασίες μεταξύ διαφόρων πολιτικών κομμάτων και πολιτικών συνασπισμών στις οποίες θα συμμετέχει και το Κόμμα Πειρατών της Ελλάδας αποφασίζονται από το Σώμα των Μελών του κόμματος με πλειοψηφία δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων συν μία ψήφο και επικυρώνονται από το Συνέδριο του κόμματος με πλειοψηφία δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων συν μία ψήφο.
Οι μετεκλογικές συνεργασίες μεταξύ διαφόρων πολιτικών κομμάτων και πολιτικών συνασπισμών στις οποίες θα συμμετέχει και το Κόμμα Πειρατών της Ελλάδας αποφασίζονται από το Σώμα των Μελών του κόμματος με πλειοψηφία δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων συν μία ψήφο, χωρίς να χρειάζεται επικύρωση από το Συνέδριο του κόμματος.
Οι μετεκλογικές συνεργασίες μεταξύ διαφόρων πολιτικών κομμάτων και πολιτικών συνασπισμών στις οποίες θα συμμετέχει και το Κόμμα Πειρατών της Ελλάδας αποφασίζονται από το Σώμα των Μελών του κόμματος με πλειοψηφία δύο τρίτων (2/3) των ψηφισάντων συν μία ψήφο, χωρίς να χρειάζεται επικύρωση από το Συνέδριο του κόμματος.
-
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:Προσωπικα δεν εχω τιποτα κοινο μ αυτους ασε που ορισμενοι υιοθετησαν δικες μας θεσεις {χαρα μου}.
1) Διαμαντή, υπάρχουν κοινά, αυτά, όπως λες, έχουν υιοθετήσει.
2) Οι ιδέες προϋπάρχουν των κομμάτων. Το κόμμα των πειρατών ενσαρκώνει ιδέες που προϋπήρχαν.
Υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν αυτές τις ιδέες να τις κάνουν πλειοψηφικές μέσα και από άλλες πολιτικές κινήσεις.
3)Γίνε πιο ελεύθερος! Ταξίδεψε στην θάλασσα, ερωτεύσου στην στεριά και ονειρέψου στον αγέρα!
δεν καταλαβα ακριβως. μας εχουν προτεινει μια συνεργασια μετ εκλογικη? και αν ναι με ποιονσκοπο?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:δεν καταλαβα ακριβως. μας εχουν προτεινει μια συνεργασια μετ εκλογικη? και αν ναι με ποιονσκοπο?
... μα φυσικά να διαλυθούμε

Rainmaker έγραψε:agelos έγραψε:δεν καταλαβα ακριβως. μας εχουν προτεινει μια συνεργασια μετ εκλογικη? και αν ναι με ποιονσκοπο?
... μα φυσικά να διαλυθούμε![]()
![]()
οχι σοβαρα τωρα. εχει προταθει κατι η ολα αυτα ειναι αερολογιες (μην ω κατι αλλο και με κοψουν)

Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
το θέμα με της συνεργασίες, δεν νομίζετε ότι το έχουμε παρατραβήξει ...με τους οικολόγους,...με το ΟΧΙ,..με τον κάθε πικραμένο,
που θέλει να μεζέψει μερικά ποσοστά ακόμα που του λυπούν, για να βολέψει τους δικούς του.
Ας κάνουμε μια ψηφοφορία αν είμαστε υπέρ η` κατά των συνεργασιών και να τελειώσουμε το θέμα, τι λέτε;
που θέλει να μεζέψει μερικά ποσοστά ακόμα που του λυπούν, για να βολέψει τους δικούς του.
Ας κάνουμε μια ψηφοφορία αν είμαστε υπέρ η` κατά των συνεργασιών και να τελειώσουμε το θέμα, τι λέτε;
Master Logistic/Ψυχολογία πώλησης & Marketing
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Sic semper tyrannis
Facebook--->Yiannis Motsakos
Skype------->yiannis_motsakos
Yiannis Motsakos έγραψε:το θέμα με της συνεργασίες, δεν νομίζετε ότι το έχουμε παρατραβήξει ...με τους οικολόγους,...με το ΟΧΙ,..με τον κάθε πικραμένο,
αλλο οι προεκλογικες συνεργασιες που σκοπο εχουν την εισοδο στη βουλη και μονο που νομιζω εκει τεινουμε στο "οχι" και αλλο οι μετεκλογικες συνεργασιες. αυτες πρεπει να δουμε ποιος ο σκοπος τους
-
agelos έγραψε:δεν καταλαβα ακριβως. μας εχουν προτεινει μια συνεργασια μετ εκλογικη? και αν ναι με ποιονσκοπο?
Κάνω μια πρόταση, η οποία έρχεται μετά τις εκλογές για τις επόμενες εκλογές όποτε έρθουν σε ένα μήνα ή σε ένα χρόνο.
Να υπάρξει μια επιτροπή διαλόγου των κινήσεων που προτείνω, για να δούμε τα κοινά σημεία και πως μπορούν να κινηθούν συλλογικά, αφήνοντας πίσω τους μικρομεγαλισμούς. Τις θεωρώ αντισυστημικές με υγιή κίνητρα να κάνουν κάτι για τον τόπο και το λαό του.
Με δεδομένη την πίεση που θα πιεστούν από τα κοινοβουλευτικά κόμματα με το πρόσχημα τον σχηματισμό κυβέρνησης θα υποστούν μεγάλες απώλειες .
Μόνο με μια ενωτική δυναμική διακριτή παρουσία αυτών των κινήσεων μπορεί να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Όσες κινήσεις υιοθετήσουν αυτή την άποψη θα επιβιώσουν και οικονομικά και πολιτικά. Δεν προτείνω καμία διάλυση κομμάτων αλλά ισότιμη ομόφωνη συνεργασία με διατήρηση επωνυμίας-θέσεων που έχει η κάθε κίνηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες