iznogood wrote:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: iznogood wrote:
Ε απεκατέστησε τον άνθρωπο, πήγε και πιο πάνω από υπουργός του Μπερίσα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Ε απεκατέστησε τον άνθρωπο, πήγε και πιο πάνω από υπουργός του Μπερίσα.
ε ναι, έγινε πριμε μινιστερ, σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. και λοιπόν;
-
Λοιπόν είχα ένα γάτο, εκείνη την εποχή, που ήταν ψιλοάγριος και ερχόταν σαν κλέφτης.
baskin έγραψε:Λοιπόν είχα ένα γάτο, εκείνη την εποχή, που ήταν ψιλοάγριος και ερχόταν σαν κλέφτης.
και τον έλεγες baskin;
-
Λόγο εθνικιστικών κλισέ, επειδή ερχόταν σαν κλέφτης (αλβανός), ναι τον φώναζα baskin (μικρή παράφραση του κανονικού Bashkim.
baskin έγραψε:Λόγο εθνικιστικών κλισέ, επειδή ερχόταν σαν κλέφτης (αλβανός), ναι τον φώναζα baskin (μικρή παράφραση του κανονικού Bashkim.
άρα baskin σημαίνει κλέφτης.
Και πως από κλέφτης, έφτασες να είσαι αστυνόμος του φόρουμ;
-
Δικό σου συμπέρασμα η συνεπαγωγή. Αυτός λοιπόν ο γάτος μετά έγινε ήμερος. Δεν σταμάτησε να σφάζει ότι κινείται (πουλιά, ποντίκια κλπ κλπ), αλλά το βασικό είναι ότι έφερνε τις μπύρες.
baskin έγραψε:Δικό σου συμπέρασμα η συνεπαγωγή. Αυτός λοιπόν ο γάτος μετά έγινε ήμερος. Δεν σταμάτησε να σφάζει ότι κινείται (πουλιά, ποντίκια κλπ κλπ), αλλά το βασικό είναι ότι έφερνε τις μπύρες.
Εγώ είχα μια χελώνα και της είχα μάθει να παίζει σκάκι.
Δηλαδή την έβαζα στο κέντρο μιας σκακιέρας, με τα πιόνια γύρω γύρω να κλείνουν όλες τις εξόδους.
Και η χελώνα έριχνε πάντα τον βασιλιά για να βγει έξω.
Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Χελώνη είναι γνωστή μία Ορεάδα Νύμφη από την Αρκαδία, ή απλώς μία νέα κοπέλα, που κάποτε, σύμφωνα με μύθο του Αισώπου, έκανε το λάθος να μην καταδεχθεί να παραστεί στους θεϊκούς γάμους του Δία και της `Ηρας. Σύμφωνα με άλλη εκδοχή, η Χελώνη πήγε στους γάμους, αλλά ήταν άτακτη και ασεβής. Για να την τιμωρήσουν για την περιφρόνησή της αυτή, οι θεοί την μεταμόρφωσαν στο ομώνυμο ζώο, τη χελώνα, καταδικάζοντάς την έτσι σε αιώνια σιωπή (η χελώνα συμβόλιζε τη σιγή στην αρχαία Ελλάδα). Από το κέλυφός της ο θεός Ερμής αργότερα θα κατασκεύαζε την πρώτη λύρα τεντώνοντας χορδές στην κοίλη πλευρά του. Τα πρώτα νομίσματα στην ιστορία, είχαν για σύμβολο την χελώνα.
Τυχαίο, ότι και η δικιά μου χελώνα, έδειχνε ασέβεια στο βασιλιά της σκακιέρας; Δεν νομίζω!
Τυχαίο, ότι και η δικιά μου χελώνα, έδειχνε ασέβεια στο βασιλιά της σκακιέρας; Δεν νομίζω!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και myself, έχει επεξεργασθεί 10 φορά/ες συνολικά
-
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες