iznogood wrote:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: iznogood wrote:
εγω, και ο σκυλος μου οταν τρωει τιποτα χαλασμενο και τον πιανει διαρροια
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
Re: Κάθοδος σε επαναληπτικές εκλογές. Ιδεολογική συζήτηση
Οδυσσεας έγραψε:Για εμένα τζάμπα το συζητάμε, είμαστε κόμμα και πρέπει να κατεβούμε στις εκλογές, αυτός είναι ο σκοπός δημιουργίας ενός κόμματος. Ξεκινάμε κανονικά προεκλογική προσπάθεια, υποψήφιους, χρήματα, διαφήμιση κλπ. Εάν τα καταφέρουμε καλώς, αλλιώς ψάχνουμε να βρούμε τι κάνουμε λάθος και πως θα το διορθώσουμε.
δεν το συζητάμε καθολου τζάμπα, γιατί ρε φίλε, ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
οπότε δεν είναι απλά αποφασίζω για να κατέβω.
είναι
1) έχω λεφτα;
ναι---> α) κατεβαίνω μόνος ή β) πάω σε συνεργασία.
οχι---> α) δεν κατεβαίνω ή β) πάω σε συνεργασία.
στο πρώτο κομμάτι λοιπον, στην ΡΙΖΑ του παραπάνω δέντρου, όποιος ψηφίζει ναι-α , πληρώνει κιόλας.
αρκετά η συζήτηση, το παραπάνω δέντρο πρέπει να ψηφιστεί.
Ξεκινάς την προσπάθεια να μαζέψεις λεφτά και αν τα καταφέρεις καλώς. Η πιθανότητα να μην μαζέψεις λεφτά δεν πρέπει να σε εμποδίζει να προσπαθήσεις.
Οδυσσεας έγραψε:Ξεκινάς την προσπάθεια να μαζέψεις λεφτά και αν τα καταφέρεις καλώς. Η πιθανότητα να μην μαζέψεις λεφτά δεν πρέπει να σε εμποδίζει να προσπαθήσεις.
ωραία. για να δούμε,λεφτά υπάρχουν;
Re: Οικονομικά κόμματος (2)
pav έγραψε:baskin έγραψε:Θα πρότεινα να το μεταφέρω στην Ομάδα Εκλογών-2012, αν δεν διαφωνείτε. Δεν μου κάθεται εδώ που είναι.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά θα ήθελα να ζητήσω γρηγορότερη ανανέωση/ενημέρωση για τα οικονομικά μας. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, όταν υπάρχει έστω και μία κίνηση.
Που να το κάνω αυτό;
η γρήγορη ανανέωση δεν υπάρχει, γιατί έχει πρόσβαση στο κείμενο των οικονομικών μόνο η ομάδα IT.
κατά τα άλλα, δεν θέλουν να φτιάξουν wiki.
ξεροκέφαλοι! (ναι το ξέρω, τους ενόχλησα πάλι και πάει για φούντο και αυτό)
Re: Οικονομικά κόμματος (2)
pav έγραψε:baskin έγραψε:Θα πρότεινα να το μεταφέρω στην Ομάδα Εκλογών-2012, αν δεν διαφωνείτε. Δεν μου κάθεται εδώ που είναι.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά θα ήθελα να ζητήσω γρηγορότερη ανανέωση/ενημέρωση για τα οικονομικά μας. Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, όταν υπάρχει έστω και μία κίνηση.
Που να το κάνω αυτό;
που-πως θα το ζητήσεις;
Σύμφωνα με το καταστατικό (το οποίο αποφάσισαν-διέταξαν 50 άτομα για λογαριασμό όλων των πειρατών που θα έρχονται από εδώ και πέρα στο κόμμα).
Πρέπει να μαζέψεις το 10% των μελών (μαζί με αυτούς που κοιμούνται) ή να καταφέρεις με κάποιο τρόπο να κινητοποιηθεί η Διοικούσα επιτροπή και να το αποφασίσει.
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, κάποιοι κλείδωσαν την πόρτα και πέταξαν το κλειδί μέσα.
-
Ειλικρινά λυπάμαι που σου έχουμε επιτρέψει να αδειάζεις το δηλητήριο σου εδώ μέσα.
Ο οχετός σου αποτελεί κατάχρηση της φιλοξενίας μας.
Και απόδειξη του πόσο χρήσιμες είναι οι προβλέψεις ασφαλείας.
Βέβαια ομολογώ πως κάτι άλλο, από κάπου αλλού περιμέναμε,
αλλά τα αντισώματα υπάρχουν στον οργανισμό για να αντιμετωπίζουν πολλών ειδών μικρόβια.
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν βρήκες εδώ μέσα το μοντέλο άμεσης δημοκρατίας που είχες σχεδιάσεις στο μυαλό σου
και το οποίο μπορείς πάντα ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης να υλοποιήσεις μαζί με κάποιον ομοιδεάτη σου,
αν καταφέρεις να τον εντοπίσεις.
Συνεχίζεις πάντως να χαλάς τον ανύπαρκτο χρόνο εργαζόμενων ανθρώπων, αλλά τι σε νοιάζει;
Φτάνει να βάλεις έναν αμεσοδημοκρατικό βουλευτή στη βουλή εχθές, ακόμη κι αν μπει με τα τάνκς μέσα,
ακόμη κι αν καταστραφούν όλα στο διάβα σου...
Και απόδειξη του πόσο χρήσιμες είναι οι προβλέψεις ασφαλείας.
Βέβαια ομολογώ πως κάτι άλλο, από κάπου αλλού περιμέναμε,
αλλά τα αντισώματα υπάρχουν στον οργανισμό για να αντιμετωπίζουν πολλών ειδών μικρόβια.
Ειλικρινά λυπάμαι που δεν βρήκες εδώ μέσα το μοντέλο άμεσης δημοκρατίας που είχες σχεδιάσεις στο μυαλό σου
και το οποίο μπορείς πάντα ως ελεύθερος Έλληνας πολίτης να υλοποιήσεις μαζί με κάποιον ομοιδεάτη σου,
αν καταφέρεις να τον εντοπίσεις.
Συνεχίζεις πάντως να χαλάς τον ανύπαρκτο χρόνο εργαζόμενων ανθρώπων, αλλά τι σε νοιάζει;
Φτάνει να βάλεις έναν αμεσοδημοκρατικό βουλευτή στη βουλή εχθές, ακόμη κι αν μπει με τα τάνκς μέσα,
ακόμη κι αν καταστραφούν όλα στο διάβα σου...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
anestis έγραψε:Ειλικρινά λυπάμαι που σου έχουμε επιτρέψει να αδειάζεις το δηλητήριο σου εδώ μέσα.
Εκτός από το να με βρίζεις, έχεις να πεις κάτι που να έχει βάση, και να αντικρούει αυτά που λέω.
Το ξέρω ότι σε πειράζει, αλλά επειδή δεν έχω πάρει ικανοποιητική απάντηση από κανένα, γιαυτό επιμένω στα παραπάνω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες