iznogood wrote:

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Περι συνεργασιων

Δημοσίευσηαπό mankasp » 08 Μάιος 2012, 22:40

myself έγραψε:Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία των παλαιών μελών του κόμματος αρνήται την συνεργασία.
παρατηρούμε όμως ένα ρεύμα εγγραφών, από άτομα που θέλουν να γραφτούν στο κόμμα, και αμέσως να ψηφίσουν συνεργασία.
καταλαβαίνω πως αισθάνονται οι παλιοί, και θεωρούν τους νέους αλεξιπτωτιστές.

Η πρότασή μου.

Η ψηφοφορία για συνεργασία πρέπει να είναι διαρκής και δυναμική.
Να μην πούμε δηλαδή, ψηφίστηκε η συνεργασία, αρα πάμε για πάντα συνεργαζόμενοι, ή δεν ψηφίστηκε, αρα απαγορεύεται για πάντα η συνεργασία.
Αλλά να κάνουμε κάθε φορά ως κόμμα αυτό που λέει το αποτέλεσμα της δυναμικής ψηφοφορίας.
Να υπάρχει όμως επίσης απαραίτητα και αυτό που λένε κάποιοι παραπάνω, δηλαδή αν κάποιο μέλος του κόμματος των πειρατών δεν ψηφισει για κάποιο χρονικό διάστημα να διαγράφονται οι ψήφοι του.
Με αυτό το τρόπο, ακόμα και αν έλθουν αλεξιπτωτιστές και γραφτούν μόνο για να ψηφίσουν κάτι, σε λίγο καιρό, και εφόσον είναι αλεξιπτωτιστές, δεν θα ξανασχοληθούν.
Οπότε οι ψήφοι τους θα διαγραφούν, και το σύστημα της ψηφοφορίας θα ξαναεπανέλθει στο αυθεντικό αποτέλεσμα.

Γίνε μέλος του Κόμματος και πρότεινε τα στο Συνέδριο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

myself

Re: Κανόνες Forum - Πρόταση της Ομάδας ΙΤ

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 22:41

mankasp έγραψε:Η Ομάδα ΙΤ ορίζει τους διαχειριστές του φόρουμ.

και ποιός το αποφάσισε αυτό;

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 08 Μάιος 2012, 22:45

myself έγραψε:

Όσο ανεβαίνεις στο ποιός παίρνει αποφάσεις στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα καταλήγεις πάντα σε μια απάντηση:
Τα μέλη του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 22:49

kissand έγραψε:
myself έγραψε:

Όσο ανεβαίνεις στο ποιός παίρνει αποφάσεις στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας θα καταλήγεις πάντα σε μια απάντηση:
Τα μέλη του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

δηλαδή υπάρχει ψηφοφορία από τα μέλη του κόμματος, για αυτό το θέμα;
στα πλαίσια της διαφάνειας, μπορείς να μας πεις που είναι;

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 23:03

kissand έγραψε:Μέχρι τώρα η ομάδα IT απλά εγκατέστησε και φροντίζει να λειτουργεί το forum, (μεταξύ άλλων που κάνει).
Αυτό δεν απαιτεί ψηφοφορία γιατί δεν περιλαμβάνει κάποια πολιτική απόφαση, απλά λειτουργία.

Το να βάλουμε moderators και κανόνες τώρα το θέτουμε προς ψηφοφορία όπως είδες.

θα σε παρακαλούσα να κάνεις quote τις ερωτήσεις μου όταν απαντάς, γιατί όπως βλέπεις υπάρχει αφθονη λογοκρισία.

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 23:06

SpecialK έγραψε:
pav έγραψε:
SpecialK έγραψε:Απλά πρέπει να βρεθεί και εδώ ένα κριτήριο ελέγχου.
Θα ήθελα να τίθεται σε ψηφοφορία μια κίνηση των mods ή ένας mod ή το σύνολό τους αν μαζευτούν πχ 10-20-30% των μελών του κόμματος.

Για αυτό το λόγο γράψαμε κάθε ένσταση η αντίρρηση να γίνεται δημόσια, αν το επιθυμεί ο "θιγμένος" χρήστης. Αν κατάλαβα καλά, θεωρείς πως μπορεί να χρειαστεί να μαζευτούν μέλη για να διώξουν moderator;

Ακριβώς.
Επειδή και ήμουνα Mod σε άλλα forums αλλά και έχω δει πολλά σχετικά με το moderation,
θεωρώ ότι για να θεωρηθεί "βάσιμο" ένα πρόβλημα με κάποιον/ους mod θα πρέπει να μαζευτεί ένας αριθμός μελών
-Αν επιτρέψουμε τον κάθε θιγόμενο να φωνάζει ότι έχει αντίρρηση θα δώσουμε χώρο στα trolls.
-Αν έχει πρόβλημα μόνο ένας ή ένας μικρός αριθμός μελών μπορεί να θεωρηθεί ως προβοκάτσια ή προσωπική αντιπαράθεση εναντίων του mod ή της ομάδας ή απλά ανούσιο το θέμα, αν αυτός ο αριθμός είναι κάπως μεγαλύτερος (πχ 20%) θεωρείται και αρκετά σοβαρό ως θέμα αλλά και ενδιαφέρει αρκετούς.

Διαφωνώ. Τα μέλη του κόμματος είναι γα να ψηφίζουν.
Το φόρουμ όμως είναι για να συζητάνε όλοι οι πολίτες, άσχετα αν είναι ή όχι μέλη.
Άρα η διαμαρτυρία κατά ενός Mod (οι οποίοι πρέπει να λογοδοτούν για κάθε μετακίνηση-διαγραφή που κάνουν) πρέπει να εκφράζεται από ποσοστό πιστοποιημένων επωνύμων, και όχι απαραίτητα μόνο από μέλη του κόμματος. Αλλιώς το φόρουμ ρέπει προς τον κομματισμό και όχι προς την κοινωνία.

kissand

Κανόνες Forum - Πρόταση της Ομάδας ΙΤ

Δημοσίευσηαπό kissand » 08 Μάιος 2012, 23:20

@myself
σου έστειλα στο mail σου, που έχεις δηλώσει στο forum όταν γράφτηκες, την απάντηση για το thread που ζητάς
Σου έστειλα και το προσωπικό μου mail και το κινητό μου για να κουβεντίασουμε αναλυτικά...
Γιώργης Κισσανδράκης

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 23:33

kissand έγραψε:@myself
σου έστειλα στο mail σου, που έχεις δηλώσει στο forum όταν γράφτηκες, την απάντηση για το thread που ζητάς
Σου έστειλα και το προσωπικό μου mail και το κινητό μου για να κουβεντίασουμε αναλυτικά...

σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δίχνεις, όμως δεν θα ήθελα να κάνω προσωπική συζήτηση, αλλά δημόσια και με διαφάνεια.
Με ενδιαφέρει η γνώμη των περισσοτέρων για το θέμα, και όχι μόνο η δικιά σου ή η δικιά μου.

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 08 Μάιος 2012, 23:39

Γιατί δεν λες καλύτερα ότι το mail που έβαλες για να γραφτείς στο forum είναι ένα προσωρινό που κρατάει για 10 λεπτά,
ίσα ίσα για να γραφτείς;

Είσαι βαλτός μεγάλε, από που ή από ποιον δεν ξέρω αλλά πλέον δεν υπάρχεις, όπως δεν υπάρχει και το mail

@baskin
πρόσθεσε και τον εξής όρο για ψήφισμα
Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν προσωρινά mails για την έγγραφή τους, οι λογαριασμοί θα σβήνονται άμεσα

Θέλουμε πραγματικούς ανθρώπους για συζήτηση όχι βαλτές μαριονέτες που κρύβονται και δεν φοράν παντελόνια
Γιώργης Κισσανδράκης

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 08 Μάιος 2012, 23:40

kissand έγραψε:Γιατί δεν λες καλύτερα ότι το mail που έβαλες για να γραφτείς στο forum είναι ένα προσωρινό που κρατάει για 10 λεπτά,
ίσα ίσα για να γραφτείς;

Είσαι βαλτός μεγάλε, από που ή από ποιον δεν ξέρω αλλά πλέον δεν υπάρχεις, όπως δεν υπάρχει και το mail

@baskin
πρόσθεσε και τον εξής όρο για ψήφισμα
Όσοι χρήστες χρησιμοποιούν προσωρινά mails για την έγγραφή τους, οι λογαριασμοί θα σβήνονται άμεσα

Θέλουμε πραγματικούς ανθρώπους για συζήτηση όχι βαλτές μαριονέτες που κρύβονται και δεν φοράν παντελόνια

και εσύ είσαι καρφί, και προδίδεις προσωπικά μου στοιχεία.
το τι έχω στο mail μου είναι δικός μου λογαριασμός.

επειδή ψαχουλεύεις τα Mail, γιαυτό έβαλα 10 λεπτών.

παρακαλώ στο κάδο το συγκεκριμένο μήνυμα μου.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες