Προτάσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι....

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Προτάσεις για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι....

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Μάιος 2012, 14:49

Εμένα με απασχολεί... δεν είναι αρκετά... Πειρατικό!!! π.χ. "Κόμμα Αιμοβόρων Πειρατών Ελλάδας" :D

Το όνομα είναι Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και νομίζω είναι τέλειο. Ακόμα και να μην υπήρχε θα έπρεπε να το σκεφτούμε εμείς.

Πειρατικά...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Nick Manolas

Δημοσίευσηαπό Nick Manolas » 08 Μάιος 2012, 14:59

Δυό παρατηρήσεις...

Πρώτον.... Οι Πειρατές ήσαν άνθρωποι που βγήκαν στην Πειρατεία και κρύφτηκαν, μη μπορώντας να αντέξουν την τυραννία της άρχουσας τάξης... Για την επιβίωση, ε... έκαναν και μερικά ρεσάλτα... ;)

Δεύτερον... Μην αγγίζετε το όνομα.................. :twisted:

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 08 Μάιος 2012, 15:03

Nick Manolas έγραψε:Δυό παρατηρήσεις...

Πρώτον.... Οι Πειρατές ήσαν άνθρωποι που βγήκαν στην Πειρατεία και κρύφτηκαν, μη μπορώντας να αντέξουν την τυραννία της άρχουσας τάξης... Για την επιβίωση, ε... έκαναν και μερικά ρεσάλτα... ;)

Δεύτερον... Μην αγγίζετε το όνομα.................. :twisted:

Δες αυτό το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=EsWu5X_bxU0

Και γιά το όνομα, το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι στις κάρτες του ΥΠΕΣ μας έβγαζε : Κόμμα Πειρ. Ελλάδος
Δε ξέρω αν μπορούμε να ζητήσουμε την επόμενη φορά να λέει Πειρατές Ελλάδας ή Κόμμα Πειρατών.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 08 Μάιος 2012, 15:08

Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"
Στην αναμετάδοση των αποτελέσματων την Κυριακή των εκλογών, στις κάρτες, βγαίναμε ως "Κομ.Πειρ.Ελλάδας"????????????
Δηλαδή, ΧΨΖ, και χάσαμε πολλούς "πόντους" διαφήμισης (τις κάρτες τις έβλεπαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας)
Δείτε το λίγο για τις επόμενες εκλογές....
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 08 Μάιος 2012, 15:13

Κομπειλάδας έγραψε:Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"
Στην αναμετάδοση των αποτελέσματων την Κυριακή των εκλογών, στις κάρτες, βγαίναμε ως "Κομ.Πειρ.Ελλάδας"????????????
Δηλαδή, ΧΨΖ, και χάσαμε πολλούς "πόντους" διαφήμισης (τις κάρτες τις έβλεπαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας)

Ακριβώς έτσι μας έβγαζε, είναι σημαντικό να το δούμε σε επόμενες εκλογές, προφανώς στην κατάθεση στο Άρειο Πάγο της υποψηφιότητας να παίζει κάτι η γενικά στην ανακύρηξη μας.
Πρέπει να το έχουμε στα υπόψιν.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 08 Μάιος 2012, 16:12

Κομπειλάδας έγραψε:Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"

Το πρόσεξα κι εγώ... Το μόνο χειρότερο που θα μπορούσαν να βάλουν θα ήταν "Κόμμα Π. Ελλάδας". Να ψάξουμε επικοινωνία με singular logic;

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Μάιος 2012, 16:14

pav έγραψε:

Το πρόσεξα κι εγώ... Το μόνο χειρότερο που θα μπορούσαν να βάλουν θα ήταν "Κόμμα Π. Ελλάδας". Να ψάξουμε επικοινωνία με singular logic;

Εχει γινει.Η απαντηση ηταν οτι ο τροπος γραφης ζητηθηκε απο τα καναλια για λογους πρακτικους.Ο Crisal γνωριζει περισσοτερα.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 08 Μάιος 2012, 17:49

υπαρχει και η συντομογραφια, βασει καταστατικου
ΠΕΙΡ
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

fakedrake

Δημοσίευσηαπό fakedrake » 08 Μάιος 2012, 22:39

baskin έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την φιλολογία περί του ονόματος. Μπερδεύτηκαν μερικοί, είδαν φως και μπήκαν;

Υπάρχει εδώ μέσα Πειρατής που να τον απασχολεί το όνομα ή το πως ακούγεται στους άλλους;

Αν ναι, η πόρτα είναι ανοιχτή και προς την άλλη κατεύθυνση, αλλιώς απλά ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα αντί να κάνουμε δουλειά.

ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ.

καλο ειναι οχι μονο να μη μας πειραζει το ονομα αλλα να ξερουμε γιατι ΓΑΜΑΕΙ(με το συμπαθιο)

Σταμάτης

Δημοσίευσηαπό Σταμάτης » 11 Μάιος 2012, 15:05

Σίγουρα η πόρτα ανοίγει και προς την άλλη κατεύθυνση και για μένα που είμαι ψηφοφόρος και χορηγός των Πειρατών, αλλά και για σένα και ας είσαι μέλος του κόμματος.
Άμεση δημοκρατία σημαίνει ότι έχουν άποψη όλοι, ακόμα και αν αυτό είναι η αλλαγή όνοματος (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι συνιστώ την αυτή την αλλαγή).
Για να φέρω ένα παράδειγμα:
Εάν ήμουν κεντρικό μέλος του κόμματος και είχα την άποψη ότι το κόμμα πρέπει να παραμείνει με το όνομα "Πειρατές" αλλά το υπόλοιπο 99% των υποστηρικτών προτιμά το όνομα "Μπάμπης" (για βάλω ένα γελοίο όνομα για ονομασία κόμματος), τότε ασφαλώς και θα έπρεπε να προωθήσω την αλλαγή του ονόματος, αυτό σημαίνει άμεση δημοκρατία.
Όπως είπα και παραπάνω δεν συνιστώ την αλλαγή ονόματος αφού έχει ήδη δημιουργηθεί ένα ρεύμα που γνωρίζει το κόμμα στο όνομα αυτό. Απλά λέω ότι αυτό το πανευρωπαϊκό κίνημα αν θα είχε ξεκινήσει με κάποια ονομασία όπως "Ανοικτό κόμμα" ή "Κόμμα ανοικτής δημοκρατίας" ή "Κόμμα ανοικτής διακυβέρνησης" τότε θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη απήχηση.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι αυτό το κόμμα απευθύνετε όλο τον κόσμο ακόμα και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν γνώση υπολογιστών (εδώ στην Ελλάδα πιθανώς και χωρίς τη δικιά τους ευθύνη) οπότε κάποιοι δεν θα έχουν βαθύτερη γνώση κάτω από το όνομα των Πειρατών.
Συγχωρέστε με για τυχόν ορθογραφικά λάθη, στο Ubuntu 12.06 έχασα τον ορθογραφικό έλεγχο.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 11 και 0 επισκέπτες