agelos έγραψε:συμφωνω και με τα τηλεφωνα μπορω να βοηθησω εθελοντικα. αν θελετε πειτε μου η να μιλησω εγω με καποιον? τον ανεστη δεν ξερω.
Την πρότασή μου δεν την αφήνω ορφανή προφανώς. Προσφέρομαι να συμμετάσχω κι'εγώ στις επαφές με τα μέλη
agelos έγραψε:συμφωνω και με τα τηλεφωνα μπορω να βοηθησω εθελοντικα. αν θελετε πειτε μου η να μιλησω εγω με καποιον? τον ανεστη δεν ξερω.
ΡΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ήμουν υπέρμαχος της συμμετοχής μας στις εκλογές, είμαι και θα παραμείνω πειρατής, απλά να λέμε τις προτάσεις μας κατόπιν σκέψης και με επιχειρήματα.
Επίσης αφορισμοί και αποκλεισμοί προσωπικά δεν με βρίσκουν σύμφωνο.
Όλοι έχουν λόγο και άποψη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον (εκτός και είμαστε μέλη του ΚΚΕ ή της χρυσής αυγής που λόγο έχει μόνο ο ΓΓ)
Η σκέψη να κατέβουμε σε πιθανές εκλογές τον Ιούνιο δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν φυγομαχώ δεν λιποτακτώ .
Ο λόγος εκτός του οικονομικού (είδαμε και σε αυτές πόσο απλουστευμένα μαζεύαμε χιλιάδες € και στο τέλος δεν είχαμε ούτε για σάλιο)
Το κυριότερο επιχείρημα μου είναι ότι σε αυτές η πόλωση θα είναι τεράστια, όχι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όπως είχαμε συνηθίσει,
αλλά μεταξύ παλαιοκομματικής τάξης και νέων τάσεων για το ποιος θα κυβερνήσει.
Με λίγα λόγια σε αυτές τις εκλογές, μας αρέσει δεν μας αρέσει, όλοι θα επικεντρωθούν στο ποιο κόμμα θα ενισχυθεί προκειμένου να προκύψει κυβέρνηση.
Εκεί μέσα εμείς θα συντριφτούμε και εκλογικά και ψυχολογικά και οικονομικά.... Ρομαντισμοί δεν χωράνε, σκεφτείτε το.
Ας δώσουμε μια ευκαιρία λοιπόν, να οργανωθούνε, να αποκτήσουμε μια ποιο συγκεκριμένη γραμμή , να μπορέσουμε να γνωριστούμε (ούτε αυτό δεν προλάβαμε), να γίνει ένας ποιο σωστός καταμερισμός αρμοδιοτήτων.... κλπ κλπ και το μέλλον είναι δικό μας.....
Ο παρορμητισμός είναι καλός και εγώ πρώτος στο να βάλω μπουρλότο στο σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά χρειάζεται και λογική.
Προς άρση παρεξηγήσεων υπογράφω με το ονοματεπώνυμο μου και ως Proskliseis Torrent Sites Invites (fb) από τα όμορφα Χανιά και τα αναγραφόμενα δεσμεύουν αποκλειστικά εμένα και κανέναν άλλον
Vassilis Perantzakis έγραψε:Κώστα, το πρόβλημα αν δεν κατεβούμε είναι ότι θα μας χάσουμε τον κόσμο μας και φυσικά την συνέχεια. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Το σύστημα με το οποίο δουλεύουμε είναι τελείως διαφορετικό από των άλλων. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερη φυσική παρουσία, θα έχουμε χρόνο να τρέξουμε καθώς θα το προετοιμάσουμε από τώρα και φυσικά να γνωριστούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε πρόγραμμα για όλα. Αρκεί να δείξουμε πρόοδο από την προηγούμενη φορά.
Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ψηφοφορία και ο καθένας μπορεί πριν να λέει τα υπέρ και τα κατά. Εγώ πάντως την γνώμη μου την είπα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες