Βγάλτε το άχτι σας και άλλες ιστορίες...

Οτιδήποτε αφορά την Κυριακή 6/5/12, διαδικασία, αποτελέσματα.
kissand
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Επαναληπτικές Εκλογές

Δημοσίευσηαπό kissand » 07 Μάιος 2012, 15:24

agelos έγραψε:συμφωνω και με τα τηλεφωνα μπορω να βοηθησω εθελοντικα. αν θελετε πειτε μου η να μιλησω εγω με καποιον? τον ανεστη δεν ξερω.

Την πρότασή μου δεν την αφήνω ορφανή προφανώς. Προσφέρομαι να συμμετάσχω κι'εγώ στις επαφές με τα μέλη
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 07 Μάιος 2012, 15:37

Παρακαλω συνκρατηθητε,
1) Δεν ειναι σιγουρο οτι θα μας ηθελαν μαζι τους (αν και το twitter τους κατι τετοιο αχνοφαινεται)
2) Θα ελεινε καποια προβληματα και θα δημιουργουσε αλλα
3) Ακομα και αν συμφωνουσαμε σε ορους συνεργασιας (δυσκολο) η αποφαση ειναι δικαιωμα του σωματος των μελων.

Και στην τελικη γιατι να αποκλειστει μια αποψη που αν μπορει υπο συνθηκες να μας βοηθησει να υπαρξουμε στις επομενες εκλογες, αν γινουν σε ενα μηνα, αφου οι δικοι μας ποροι (ανθρωπινοι και υλικοι) δεν φτανουν.
Προσωπικα ειμαι κατα τις οποιασδηποτε συνεγασιας, αλλά άλλο τροπο (που να μην χρειαζεται να χρεωθουμε μεχρι τον λαιμο, να χωρισουμε απο γυναικες/κοπελες και να χασουμε τις δουλιες μας) δεν ακουω.

Ξαναλεω δεν αποφασιζουμε εδω, απλα προτασεις γινονται και βλεπουμε τι θα γινει.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και hrsfpgyjrnptrd, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά

Parian_21

Δημοσίευσηαπό Parian_21 » 07 Μάιος 2012, 15:37

32.500 Πίστεψαν στους Πειρατές και στις θέσεις τους!
Έχω πρότασεις για συγκέντρωση - εξοικονόμηση χρημάτων ίσως λίγο αφελείς αλλα θα ήθελα να τις καταθέσω.
Στήριξη μέσω sms με πιθανή τιμή 2 ευρώ το μήνυμα.
Για την εκτύπωση των φηφοδελτίων ανάρτηση στο site των Πειρατών η επωνυμία του τυπογραφείου που γίνεται η εκτύπωση.
Το πρώτο κόμμα των εκλογών (Η ΑΠΟΧΗ) έχει ανάγκη να βρεί λιμάνι ας της δώσουμε εμείς!!!!
Ψήφο ελπίδας στους Πειρατές απο τη γενιά που ξαναβρίσκει την ελπίδα της!!!!! (θα το κάνω σλόγκαν αυτό)!!

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Μάιος 2012, 15:39

Γινεται σπεκουλα απο μελη του φορουμ και οχι μονο ωστε να φανει οτι το σωμα διαγεται θετικα σε μια ενδεχομενη συνεργασια με τους οικολογους-πρασινους.Παρακαλω να ανοιξει ενα νημα περι συνεργασιων και να πανε εκει ολες οι σχετικες αναρτησεις.Πειρατικα παντα. ;)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 07 Μάιος 2012, 15:42

Η άποψή μου είναι ότι αρχίσαμε αργά να τρέχουμε για αυτές τις εκλογές και υπό την πίεση του χρόνου δεν είχαμε αρκετό χρόνο να οργανώσουμε περισσότερες δραστηριότητες για εξεύρεση χρημάτων (πχ το PayPal μπήκε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές).

Μέσα στον μήνα του προεκλογικού αγώνα είχαμε αρκετές προτάσεις από μέλη και από μή μέλη να αναπτύξουμε δραστηριότητες που θα μας αποφέρουν χρήματα.
Προτείνω αυτή την εβδομάδα να επανεξετάσουμε όλες αυτές τις προατάσεις και από εβδομάδα να βγάλουμε τον απολογισμό αυτών των εκλογών και να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε για τον επόμενο αγώνα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 15:47

ΡΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ήμουν υπέρμαχος της συμμετοχής μας στις εκλογές, είμαι και θα παραμείνω πειρατής, απλά να λέμε τις προτάσεις μας κατόπιν σκέψης και με επιχειρήματα.
Επίσης αφορισμοί και αποκλεισμοί προσωπικά δεν με βρίσκουν σύμφωνο.
Όλοι έχουν λόγο και άποψη και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάποιον (εκτός και είμαστε μέλη του ΚΚΕ ή της χρυσής αυγής που λόγο έχει μόνο ο ΓΓ)

Η σκέψη να κατέβουμε σε πιθανές εκλογές τον Ιούνιο δεν με βρίσκει σύμφωνο.
Δεν φυγομαχώ δεν λιποτακτώ .
Ο λόγος εκτός του οικονομικού (είδαμε και σε αυτές πόσο απλουστευμένα μαζεύαμε χιλιάδες € και στο τέλος δεν είχαμε ούτε για σάλιο)
Το κυριότερο επιχείρημα μου είναι ότι σε αυτές η πόλωση θα είναι τεράστια, όχι μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όπως είχαμε συνηθίσει,
αλλά μεταξύ παλαιοκομματικής τάξης και νέων τάσεων για το ποιος θα κυβερνήσει.
Με λίγα λόγια σε αυτές τις εκλογές, μας αρέσει δεν μας αρέσει, όλοι θα επικεντρωθούν στο ποιο κόμμα θα ενισχυθεί προκειμένου να προκύψει κυβέρνηση.
Εκεί μέσα εμείς θα συντριφτούμε και εκλογικά και ψυχολογικά και οικονομικά.... Ρομαντισμοί δεν χωράνε, σκεφτείτε το.
Ας δώσουμε μια ευκαιρία λοιπόν, να οργανωθούνε, να αποκτήσουμε μια ποιο συγκεκριμένη γραμμή , να μπορέσουμε να γνωριστούμε (ούτε αυτό δεν προλάβαμε), να γίνει ένας ποιο σωστός καταμερισμός αρμοδιοτήτων.... κλπ κλπ και το μέλλον είναι δικό μας.....
Ο παρορμητισμός είναι καλός και εγώ πρώτος στο να βάλω μπουρλότο στο σάπιο πολιτικό σύστημα, αλλά χρειάζεται και λογική.

Προς άρση παρεξηγήσεων υπογράφω με το ονοματεπώνυμο μου και ως Proskliseis Torrent Sites Invites (fb) από τα όμορφα Χανιά και τα αναγραφόμενα δεσμεύουν αποκλειστικά εμένα και κανέναν άλλον

θα σου απαντησω πως βλεπω ενα κομμα που μια ειναι και μια δεν ειναι. "ανετοιμο και κακος το στηριξα μια φορα" (εγω δε θα το ξαναστηριζα σαν τριτος). ξεκινωντας την οργανωση απο τωρα τα χρηματα μπορουν να βρεθουν. δεν μπορεις να εχεις τοσα μελη και να μην στρεφεσαι σε αυτους. πρωτα μιλα τους κι αν δεις αδιεξοδο αποφασιζεις μετα.

οπως ειπες μονος σου θα παιχτει το παιχνιδι αναμεσα στους παλους και στους νεους. εμεις ειμαστε νεοι και ετσι χουμε ελπιδες.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Μάιος 2012, 15:50

Κώστα, το πρόβλημα αν δεν κατεβούμε είναι ότι θα μας χάσουμε τον κόσμο μας και φυσικά την συνέχεια. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Το σύστημα με το οποίο δουλεύουμε είναι τελείως διαφορετικό από των άλλων. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερη φυσική παρουσία, θα έχουμε χρόνο να τρέξουμε καθώς θα το προετοιμάσουμε από τώρα και φυσικά να γνωριστούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε πρόγραμμα για όλα. Αρκεί να δείξουμε πρόοδο από την προηγούμενη φορά.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ψηφοφορία και ο καθένας μπορεί πριν να λέει τα υπέρ και τα κατά. Εγώ πάντως την γνώμη μου την είπα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Μάιος 2012, 15:54

Vassilis Perantzakis έγραψε:Κώστα, το πρόβλημα αν δεν κατεβούμε είναι ότι θα μας χάσουμε τον κόσμο μας και φυσικά την συνέχεια. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Το σύστημα με το οποίο δουλεύουμε είναι τελείως διαφορετικό από των άλλων. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερη φυσική παρουσία, θα έχουμε χρόνο να τρέξουμε καθώς θα το προετοιμάσουμε από τώρα και φυσικά να γνωριστούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε πρόγραμμα για όλα. Αρκεί να δείξουμε πρόοδο από την προηγούμενη φορά.

Σε κάθε περίπτωση θα γίνει ψηφοφορία και ο καθένας μπορεί πριν να λέει τα υπέρ και τα κατά. Εγώ πάντως την γνώμη μου την είπα.

ας παμε σε ψηφοφορια τοτε. να αποφασισουμε
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 07 Μάιος 2012, 15:57

Ψηφοφορία με παράλληλη δέσμευση ότι ο καθένας να προσφέρει από αυτά που ΔΕΝ του περισσεύουν,
αλλιώς δεν έχει νόημα η ψηφοφορία
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Μάιος 2012, 15:57

@ΡΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Πειρατή, πέρα από το οικονομικό πρόβλημα, είναι απολύτως απαραίτητη η συνέχεια και η επιμονή στην εκλογική διαδικασία.
"Πονάει" η τσέπη μας αλλά δεν έχουμε άλλη διέξοδο.

Και κάτι άσχετο με τον Κώστα:
Μήπως έχουν μπει σήμερα, πολλοί που υποστηρίζουν την "συμμαχία" με τους οικολόγους;
Τέτοια "κωλοπηλάλα" δεν την έχω ξανασυναντήσει!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες