από ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
από ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Καποια λογια απο τον ιδιο; Εχει προφιλ στο φορουμ για να επικοινωνουμε μαζι του;
-
Re: από ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ο Κουλούρης Γεώργιος του Παναγιώτη είναι αλλά δεν βλέπω κίνηση από τον ίδιο....
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
παιδιά, τι να περιμένουμε από έναν άνθρωπο μόνο του ?
Ας του πούμε απλά "ευχαριστώ" που μπορούμε να ψηφιστούμε στα Δωδεκάννησα,
γιατί αλλού δεν μπορούμε...
Ας του πούμε απλά "ευχαριστώ" που μπορούμε να ψηφιστούμε στα Δωδεκάννησα,
γιατί αλλού δεν μπορούμε...
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Φυσικα και δεν περιμενουμε πολλα, αλλα αν εχει λογαρισμο στο forum θα ητανε καλο γεγονος για να μπορουμε να επικοινωνισουμε μαζι του για καποια θεματα!
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Αλλο ζητημα η συναντιση (που απαιτη χρονο και οργανωση) και αλλο μια γρηγορη εποικινωνια, οπου ρωτας κατι και ο αλλος το διαβαζει και απανταει οποτε μπορει, και παει λεγοντας.
Τελος παντων, πολυ θεμα εγινε! Απλα ειδα οτι σε αλλες περιοχες αναφερονταν απο κατω διαφορα πραγματα για τους υποψιφιους και απλα επειδη δεν υπηρχε κατι ρωτησα αν εχει καποιο λογαριαμσο στο φορουμ ο συγκεκριμενος υποψηφιος οπως ειδα οτι εχουν αλλοι.
Τελος παντων, πολυ θεμα εγινε! Απλα ειδα οτι σε αλλες περιοχες αναφερονταν απο κατω διαφορα πραγματα για τους υποψιφιους και απλα επειδη δεν υπηρχε κατι ρωτησα αν εχει καποιο λογαριαμσο στο φορουμ ο συγκεκριμενος υποψηφιος οπως ειδα οτι εχουν αλλοι.
-
Rognan έγραψε:Αλλο ζητημα η συναντιση (που απαιτη χρονο και οργανωση) και αλλο μια γρηγορη εποικινωνια, οπου ρωτας κατι και ο αλλος το διαβαζει και απανταει οποτε μπορει, και παει λεγοντας.
https://www.facebook.com/KoulouriGiorgo

-
- Επικοινωνία:
κουλουρης γεωργιος . ειναι ξενοδοχος. ειναι ο ανθρωπος που πιστεψε σε εμας εν μια νυχτι μαζι μου και δεν σκεφτηκε καν την αλλη μερα το πρωι τα εξοδα και ανελαβε το εργο εκει . δεν πολυμπενει γιατι τρεχει οσο αφπρα το κομμα και με ιδια εξοδα εχει τυπωσει φυλαδια και αφισες και τα μοιραζει και τα στελνει στα υπολοιπα νησια. μηλαω μαζι του καθημερινα θα του πω κατα τις 6 να μπει στο φορουμ να βρεθητε
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
Darkoverlord"
https://www.facebook.com/KoulouriGiorgo[/quote]
Αν το γελιο ειναι ειρωνικο να με συνχωρας που εχω καλητερα πραγματα στην ζωη μου απο το να ψαχνω τον καθενα στο facebook, η να δημιουργισω ενα account στο facebook για τον προηγουμενο σκοπο...!
[quote="Tzouvekas Theodoros έγραψε: δεν πολυμπενει γιατι τρεχει οσο αφπρα το κομμα και με ιδια εξοδα εχει τυπωσει φυλαδια και αφισες και τα μοιραζει και τα στελνει στα υπολοιπα νησια. μηλαω μαζι του καθημερινα θα του πω κατα τις 6 να μπει στο φορουμ να βρεθητε
Κριμα που δεν το ειδεσ και εσυ πιο νωρις, εφοσων τρεχει, εστω και μονο για αφισες, ισως μπορουσε να τον βοηθισει καποιος απο μας...! Φανταζομαι εκτος απο τις εκλογες τετια εποχη θα τρεχει και επαγγελματικα αφου ειναι ξενοδοχος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες