Για μετά τις εκλογές
Για μετά τις εκλογές
Πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πιο επίσημο τρόπο για ορισμένους που θεωρούν τους εαυτούς τους "υπεράνω" και "άνω" γενικά.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Για μετά τις εκλογές
krogias έγραψε:Πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πιο επίσημο τρόπο για ορισμένους που θεωρούν τους εαυτούς τους "υπεράνω" και "άνω" γενικά.
+1 Πειρατικα παντα.

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
krogias έγραψε:Πρέπει να γίνει μια συζήτηση με τον πιο επίσημο τρόπο για ορισμένους που θεωρούν τους εαυτούς τους "υπεράνω" και "άνω" γενικά.
Ο μεγάλε σε αγάπησα, μόλις πήγα να κάνω ανάρτηση αυτο το θέμα και το είδα

Όντως βλεπω πως πολλοι μάλλον ζουν σε εναν δικο τούς φανταστικό κοσμο και εχουν την εντύπωση οτι για κάποιο λόγο έχουν η αποκτήσαν το δικαίωμα να επιβάλλονται απειλητικά με κακές προθέσεις σε μελοι που εκφράζουν την άποψη τους και να μην δέχονται τον διάλογο αλλα αντίθετα να προπηλακίζουν και να αφήνουν υπονοούμενα ανωτερότητας .
Λοιπόν σχετικά με αυτό καταρχάς :
1) Στους πειρατες δεν μιλάει μόνο ενας μιλάνε όλοι μαζι αρα υπάρχει διάλογος και οχι μονόλογος οπως στα αλλα (κομματα) και το βαζω σε παρένθεση για να το αναπτύξω αργότερα.
ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ.
Στο Κόμμα Πειρατών Ελλάδας πιστεύουμε ότι κανείς, ούτε το κράτος, ούτε ιδιώτες που ίσως έχουν τη δυνατότητα, πρέπει να χειραγωγούν και να κηδεμονεύουν τους πολίτες.
Όταν οι πολίτες πρέπει να πάρουν μια απόφαση, οφείλουν να είναι σφαιρικά πληροφορημένοι. Έτσι, για την εύρυθμη λειτουργία της δημοκρατίας, χρειάζονται πολλά, αποκεντρωμένα, ανεξάρτητα, πραγματικά ελεύθερα, πολυφωνικά, ψηφιακά Μέσα, τα οποία να λειτουργούν σε καθεστώς Ελευθερίας της Έκφρασης.
2) Στους πειρατές δεν υπάρχουν σωτήρες , αρχηγοί , κεφάλια η αλλιώς "ηγετικές μαριονέτες" ( χαρακτηρισμός που λάτρεψα από ανάρτηση μέλους) ενα άτομο δεν αντιπροσωπεύει την γνώμη ενός έθνους εαν χρειαστούμε καποιον να την "εκφράσει" θα ειναι αφου πλεον έχουμε πάρει όλοι μαζί μια απόφαση και θα συμφωνήσουμε να την απαγγείλει .
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.
Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει και θα αντιμετωπίσει πολλές ακόμη προκλήσεις.
Για κάθε ζήτημα που τίθεται, η επίσημη θέση του κόμματος προκύπτει μετά από ηλεκτρονική διαβούλευση των μελών του κόμματος.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας υποστηρίζει τη λήψη των τελικών αποφάσεων από όλη την Κοινωνία, από κάθε πρόσωπο χωριστά και αγωνίζεται:
* Για να φτάνει η ενημέρωση σε όλους, ώστε να λαμβάνονται ενημερωμένες αποφάσεις.
* Για να υπάρχουν οι ψηφιακές πλατφόρμες που θα επιτρέπουν στα πρόσωπα να εκφράζουν τη γνώμη τους, για κάθε ζήτημα που τίθεται.
Το μέλλον μας είναι η ψηφιακή Άμεση Δημοκρατία, η οποία ασκείται από πλήρως ενημερωμένους πολίτες, σε ένα διαφανές κράτος, όπου πραγματικά ισχύουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι Συνταγματικές Ελευθερίες, προς όφελος όλης της ελληνικής Κοινωνίας.
3)Δεν είμαστε κόμμα ξεχάστε αυτήν την έννοια είμαστε μια ιδέα μια έκφραση είμαστε η εξέλιξη και το μέλλον είμαστε εσύ εγώ ο γείτονας σου και ολη η χωρα και λαμβάνουμε αποφάσεις για την ζωη μας και το μέλλον το δικο μας και των παιδιών μας δεν είμαστε πρόβατα να λέμε μπεεε μπεεε άνθρωποι είμαστε μάθετε να εκφράζεστε και ας είναι η πρώτη φορά εδώ δεν κρίνουμε την συμμετοχή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.
Αγωνιζόμαστε για τη μεγαλύτερη δυνατή, δημοκρατική ισότητα όλων των ανθρώπων. Ως εκ τούτου στοχεύουμε στην αύξηση των τρόπων δημοκρατικής συμμετοχής κάθε προσώπου και ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή όλων στις δημοκρατικές αποφάσεις, ειδικά τώρα που η τεχνολογία δίνει δυνατότητες Άμεσης Δημοκρατίας σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, όταν το θέμα είναι τέτοιο που η απόφαση μπορεί να ληφθεί με επώνυμες ψήφους.
Για εκλογές προσώπων ή άλλες αποφάσεις όπου οι ψηφοφόροι πρέπει να παραμείνουν ανώνυμοι, υποστηρίζουμε την ψηφοφορία με κάλπη, μέχρι οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις να μας οδηγήσουν σε ένα σύστημα ανοικτού κώδικα το οποίο θα εγγυάται ταυτόχρονα ανωνυμία και επαληθευσιμότητα.
Μας εκφράζει η Απλή Αναλογική, αλλά ερευνούμε την πιθανότητα να υπάρχουν ακόμη καλύτεροι τρόποι λήψης αποφάσεων (π.χ. LiquidFeedback).
Και τέλος να εκφράσω την προσωπική μου άποψη ... θα εκφραστώ σκληρά ίσως απειλητικά για μερικούς και πιθανότατα να μου βάλει χέρι ο Administrator αλλά εγώ εκφράζω την άποψη μου.
Σε ολλα τα ατομα που πιστεύουν οτι ειναι οι εκλεκτοί , οτι είναι υπεράνω ,οτι εχω την θεία εύνοια και προσπαθούν με οποιονδήποτε τροπο να σαμποτάρουν την ελλευθερια του λογου αρα και την πραγματική δημοκρατία τους αξίζει η αφαίρεση των δικαιωμάτων τους ως πολίτες, παρατραβηγμένη άποψη ναι αλλα οταν ενα ατομο ειναι επικίνδυνο για την κοινωνία πρέπει να λαμβάνονται και τα ανάλογα μετρά, πιστεύω στην παραδειγματική τιμωρία , σαφώς καλύτερη άποψη απο την εποχή της κρεμάλας και της γκιλοτίνας .
-
@Darkoverlord
Αναρωτιέμαι: γιατί με ενοχλούν τα μάτια μου;
Μήπως έχεις πρόβλημα "έκφρασης" και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς έντονα χρώματα, και μάλιστα συχνά τονισμένα ή με υπερμεγέθεις χαρακτήρες;
(Μην "αγαπιόμαστε" πάρα πολύ και μην νοιώθουμε "υπερβολική λατρεία". Μπορεί να μας παραξηγήσουν!!!)
Μήπως έχεις πρόβλημα "έκφρασης" και αναγκάζεσαι να χρησιμοποιείς έντονα χρώματα, και μάλιστα συχνά τονισμένα ή με υπερμεγέθεις χαρακτήρες;
(Μην "αγαπιόμαστε" πάρα πολύ και μην νοιώθουμε "υπερβολική λατρεία". Μπορεί να μας παραξηγήσουν!!!)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Συμφωνω με κρογια
+1
+1
το συνολο μας οπως ειναι διαμορφωμενο θα διωξει οποιον ειναι προβλημα στη σωστη λειτουργια του συνολου. ο χρονος ειναι μαζι μας και καποια πραγματα θα γινουν αυτοματα.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
να τελειωσουν οι εκλογες και μετα τα υπολοιπα
πολλα θα εξαρτηθουν και θα γινουν για πολλους απο το ποσοστο που θα ερθει, αποψη μου...
πολλα θα εξαρτηθουν και θα γινουν για πολλους απο το ποσοστο που θα ερθει, αποψη μου...
-
Παιδια, επειδη ειμαστε Πειρατες δεν σημαινει οτι ειμαστε ενα τσουρμο ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.
Και Επιτροπή Διαιτησιας υπάρχει (εξαιρετικο οργανο που πρεπει να στελεχωθει απο αξια στελεχη και γνώστες του αντικειμενου)
και Διοικούσα. Η πειθαρχια και η αποτελεσματικοτητα ειναι εκ των ων ουκ ανευ στο καραβι... (τωρα μιλησε το ΠΝ
)
Βασικη διακριση (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ) είναι ποτε διωξη για ιδεες-θεσεις-πολιτικη, παρα μονο για προσωπικες επιθεσεις και υβριστικες εκφρασεις.
Οπως ξαναγραψα, ας κονταροχτυπηθουν στο φορουμ οι ιδεες μας , οχι εμεις οι ιδιοι!
Και Επιτροπή Διαιτησιας υπάρχει (εξαιρετικο οργανο που πρεπει να στελεχωθει απο αξια στελεχη και γνώστες του αντικειμενου)
και Διοικούσα. Η πειθαρχια και η αποτελεσματικοτητα ειναι εκ των ων ουκ ανευ στο καραβι... (τωρα μιλησε το ΠΝ

Βασικη διακριση (ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ) είναι ποτε διωξη για ιδεες-θεσεις-πολιτικη, παρα μονο για προσωπικες επιθεσεις και υβριστικες εκφρασεις.
Οπως ξαναγραψα, ας κονταροχτυπηθουν στο φορουμ οι ιδεες μας , οχι εμεις οι ιδιοι!
-
laskaris_vasilis έγραψε:@Darkoverlord
Ορίστε;
Δεν κατανοώ την ερώτηση σου σαφώς με το να χρησιμοποιώ έντονα χρώματα δίνω έμφαση η διαχωρίζω ανα μέρη την ανάρτηση μου όπως βλεπεις και αναγνωρίζεις τα κόκκινα ειναι απο τις αρχές του κόμματος http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/ και όπως φαίνεται τα μπλε ειναι ο επίλογος και η καθαρά προσωπική - εγωιστική μου άποψη που ήθελα να τονίσω και να διαχωρίσω απο το σύνολο της ανάρτησης μου όσο δε για τα τονισμένα και τους υπερμεγέθεις χαρακτήρες ειναι ευρέως γνωστό ότι χρησιμοποιούνται στα forums για να τονίσουν τίτλους ,παραγράφους και λέξεις κλειδιά σε μια ανάρτηση .
Μπορείς να μου αναπτύξεις σε παρακαλω την απορία σου οσων αφορά το πρόβλημα "έκφρασης" που ενδεχομένως να κατέχω ενώ παρόμοιες αναρτήσεις υπάρχουν ευρέως στο forum;
-
Ορίστε;
Δεν κατανοώ την ερώτηση σου σαφώς με το να χρησιμοποιώ έντονα χρώματα δίνω έμφαση η διαχωρίζω ανα μέρη την ανάρτηση μου όπως βλεπεις και αναγνωρίζεις τα κόκκινα ειναι απο τις αρχές του κόμματος http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/ και όπως φαίνεται τα μπλε ειναι ο επίλογος και η καθαρά προσωπική - εγωιστική μου άποψη που ήθελα να τονίσω και να διαχωρίσω απο το σύνολο της ανάρτησης μου όσο δε για τα τονισμένα και τους υπερμεγέθεις χαρακτήρες ειναι ευρέως γνωστό ότι χρησιμοποιούνται στα forums για να τονίσουν τίτλους .παραγράφους και λέξεις κλειδιά σε μια ανάρτηση .
Μπορείς να μου αναπτύξεις σε παρακαλω την απορία σου οσων αφορά το πρόβλημα "έκφρασης" που ενδεχομένως να κατέχω ενώ παρόμοιες αναρτήσεις υπάρχουν ευρέως στο forum;
Δεν έχω να αναπτύξω τίποτα. Μία λέξη από το ανωτέρω κείμενο εξηγεί τα πάντα!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες