Κομμα των Πειρατών και Εκλογές

Εδώ έγινε η "Συζήτηση για πιθανή ίδρυση του κόμματος"
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κομμα των Πειρατών και Εκλογές

Δημοσίευσηαπό anestis » 09 Ιαν 2012, 19:54

Ελπίζω αυτοί γύρω σου να πάρουν το περίστροφο από πάνω σου και να σ' αφήσουν να γράφεις ήσυχος. :)

Τι έπαθες με τα λεφτά ???
Δεν θέλουμε λεφτά πέρα από όσα χρειάζονται για τα εκλογικά έξοδα, άντε και μια τυπική ΦΤΗΝΗ έδρα.
12 ευρώ συνδρομή το χρόνο θα χουμε!

Δεν ήρθε κανείς να βγάλει λεφτά εδώ και όπως φτάνει στα αυτιά μου ακούγεται σα "λάσπη" !;!;

Τέλος το "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ" τι έχει να κάνει με μας?!?!?!

Οποιος θέλει να κάνει επανάσταση με καλάζνικοφ να πάει να την κάνει...ΑΛΛΟΥ!
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Archie

Δημοσίευσηαπό Archie » 09 Ιαν 2012, 20:10

odyssey, το μισό σου ενθουσιασμό να είχα και δεν θα ήθελα τίποτα άλλο :D Θα έλεγα ότι η καρδιά συμφωνεί 100% μαζί σου, το μυαλό όμως έχει τις αντιστάσεις του...

Παρότι εξέφρασα την άποψη ότι θα ήθελα το κόμμα να συμμετάσχει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές (για να έχω ένα λόγο να ξαναψηφίσω μετά από αρκετά χρόνια), μπόρω να κατανοήσω την άποψη ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε για χάρην της καλύτερης οργάνωσης. Έτσι κι αλλιώς κάτι μου λέει ότι και οι μεθεπόμενες εκλογές αποκλείεται να γίνουν σε 4 χρόνια. Καλώς ή κακώς το μαγικό ποσοστό του 3% μπορεί να φαίνεται μικρό δεν είναι όμως καθόλου εύκολο να επιτευχθεί. Και θα πρέπει να επιτευχθεί για να μπει το κόμμα στον πολιτικό χάρτη της χώρας.

odyssey

Δημοσίευσηαπό odyssey » 09 Ιαν 2012, 20:35

Ελπίζω αυτοί γύρω σου να πάρουν το περίστροφο από πάνω σου και να σ' αφήσουν να γράφεις ήσυχος.

Τι έπαθες με τα λεφτά ???
Δεν θέλουμε λεφτά πέρα από όσα χρειάζονται για τα εκλογικά έξοδα, άντε και μια τυπική ΦΤΗΝΗ έδρα.
12 ευρώ συνδρομή το χρόνο θα χουμε!

Είδα κάτι παιδιά πεσμένα κι είπα να ανεβάσω την ψυχολογία.

Δεν ήρθε κανείς να βγάλει λεφτά εδώ και όπως φτάνει στα αυτιά μου ακούγεται σα "λάσπη" !;!;

Πας καλά; Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά. Για τον τρόπο που δουλεύουν οι "ξένοι" με μας μιλάω. (Ε, υπάρχει και πρόσφατη εμπειρία, που δεν είναι της ώρας και ούτε έχει σχέση με μας).
Τέλος το "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ" τι έχει να κάνει με μας?!?!?

Οποιος θέλει να κάνει επανάσταση με καλάζνικοφ να πάει να την κάνει...ΑΛΛΟΥ!

Καμία σχέση με μας. Έχει με όσους μπορεί να φοβηθούν από τον ειρηνικό δρόμο και τρόπο των πολλών ανθρώπων. Τα καλάζνικοφ δεν ξέρω να τα χειρίζομαι. Μπορώ να σου πω για το πως φροντίζεις μέλισσες, φυτεύεις μαρούλια ή φτιάχνεις τυρί.
Και στην Αίγυπτο , ειρήνη θέλουν και δημοκρατία. Κι εδώ, όπως στο προηγούμενο θέμα , ισχύει το "να έχουμε το νου μας".
Δεν θάναι ίδιοι και όμοιοι όσοι θα προσέλθουν. Αλλά και δεν θα μπορέσουν να κάμουν τίποτα, μπροστά στο αποφασισμένο πλήθος. (Μια διαμαρτυρία στις 28 Οκτώβρη οδήγησε σε αδιέξοδο και πτώση μια κυβέρνηση). Δε χρειάζονται όπλα οι πολλοί.
Η ενότητα των πολλών είναι η απάντηση στη βία των λίγων.

Νομίζω να έλυσα την παρεξήγηση.

Και φίλε Archie , μπορούμε. Δεν είναι θέμα ενθουσιασμού, αλλά γνώσης, θέλησης και φαντασίας. Θέλεις; θα βρεις τον τρόπο και θα μπορέσεις.
«Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, με τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε, όταν τα δημιουργήσαμε».
Albert Einstein

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 09 Ιαν 2012, 20:59

Τον τρόπο τον περιέγραψε αναλυτικά ένας φίλος αλλού,
μάλιστα ξέχασε να αναφέρει και μια από τις τεχνικές που εφαρμόζουν :)

Κι εγώ κωλύομαι να ανοίξω "τον" στόμα μου!

"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

odyssey

Δημοσίευσηαπό odyssey » 09 Ιαν 2012, 21:35

Πω, πω!!!

Απαντάς και παρακολουθείς τα πάντα!!!!
Ανθυγειινή απασχόληση, ειδικά όταν πρέπει αν απαντάς στις δικές μου υπερβολές!

Κι εγώ κωλύομαι να ανοίξω "τον" στόμα μου!

Μην το ανοίγεις (το στόμα).
Στα τελευταία 2 χρόνια, που άρχισε να ξεζαλίζεται ο κόσμος και να λέει "κάτι πρέπει να γίνει", κάποιοι το "αξιοποίησαν", αλλά και κάποιοι άλλοι τους πήραν είδηση. Χαχα . Δεν είναι έξυπνοι.

Όσο για τις υπερβολές μου, χμμμ... Δεν είναι και τόσο υπερβολές, ως προς την απήχηση.

(Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις. Εκτός κι αν θέλεις να με φορτώσεις τύψεις)
«Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, με τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε, όταν τα δημιουργήσαμε».
Albert Einstein

AleksTria

Δημοσίευσηαπό AleksTria » 10 Ιαν 2012, 05:23

Είμαι 27 χρονων και πρώτη φορα στην ζωή μου περιμένω τις εκλογές και όσο δεν έρχονται με ενοχλεί όλο και πιο πολύ. Από την άλλοι σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό από μέσα μου ότι και να έρθουν ; τι θα ψηφίσω τελικά ; αφού τα κόμματα δεν με αντιπροσωπεύουν γιατί είναι είτε πεπαλαιωμένα είτε εντελώς διεφθαρμένα.

Διαβάζοντας για τους πειρατές αλήθεια αναθάρρησα λίγο γιατί πραγματικά δεν έχεις σοβαρές επιλογές στην ελλάδα πλέον. Οποτε θα ήθελα πολύ να μπορέσουν οι πειρατές να κατεβαίνουν στις εθνικές εκλογές γιατί πιστεύω και βλέπω και ξέρω ότι πολύ άνθρωποι είναι στο σημείο μηδέν που δεν ξέρεις τι να ψηφίσεις και πιστεύω ακράδαντα θα στραφούν σε μας.

Βεβαια καταλαβαίνω ότι θέλετε να αποφύγετε βιασύνες και πιθανά λάθη και συμφωνώ, απλά όπως έχει γραφτεί το συγκεκριμένο κόμμα θα γεννηθεί στην Ελλάδα σε μια περίοδο που ίσως ποτε στη νεότερη της περίοδο δεν είχε ανάγκη για κάτι τόσο καινούργιο και ανανεωτικό. Και είμαι σίγουρος ότι το χτύπημα που θα δεχτούν τα κόμματα του κατεστημένου στις euro-εκλογές θα είναι αρκετά δυνατό ώστε να τους ανησυχήσει οποτε θέλει να παρθούν μετρα και για αυτό.

Admax

Oi Pirates stis Ellinikes ekloges?

Δημοσίευσηαπό Admax » 10 Ιαν 2012, 13:47

Καθώς άκουγα την συνέντευξη http://www.pirateparty.gr/2012/01/synenteyxi-radio/ που έδινε ένα μέλος των πειρατών κάποια στιγμή ερωτήθηκε αν θα κατεβουν στις εθνικές εκλογές.. Δεν απάντησε με σιγουριά (και δεν τον αδικώ) παρόλα αυτά θα ήθελα να πούμε και εμείς την γνώμη μας για το αν θέλουμε να κατεβουν στις εθνικές εκλογές όπου τις περιμένουμε (Άντε να δούμε)
Εγω λεω Ναι!

p.s. σε κάποιον mod/Admin (Γίνετε να βάλεις μια ψηφοφορία με 2 απαντήσεις "ναι" η "όχι"? thnxxxx
Οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται την κυβέρνηση! Η κυβέρνηση θα πρέπει να φοβάται τους πολίτες!
[img]http://www.speedtest.net/result/872431200.png[/img]

Rainmaker

Re: Oi Pirates stis Ellinikes ekloges?

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 10 Ιαν 2012, 14:46

NAI!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 10 Ιαν 2012, 16:50

Θα παρακαλέσω να σταματήσουμε για να μην προκαταλάβουμε τίποτα. Το topic ούτε κλειδώνει, ούτε διαγράφεται, αλλά ας σκεφτούμε ότι:

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν. Δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε (άλλο να είμαστε 100, άλλο 1.000 κι άλλο 10.000 !) Δεν ξέρουμε ποιος ψηφίζει τι (δεν έχουμε πιστοποιημένα μέλη).

Εννοείται ότι θα ψηφίσουμε αν θα κατέβουμε ή όχι και φυσικά κάναμε κόμμα και για να πάμε σε εκλογές, αλλιώς θα κάναμε σύλλογο :)

kostas_hackerman

Δημοσίευσηαπό kostas_hackerman » 10 Ιαν 2012, 18:03

Είναι δύσκολο νομίζω να κατέβουμε σε αυτές τις εκλογές. Πρέπει να έχουμε αντιπροσώπους σε όλους τους νομούς και δήμους κάτι το οποίο δεν είναι και εύκολο. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες