Μήνες τώρα γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών για είσπραξη δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης από περίπτερα που ακούνε ραδιοφωνάκι, από σουβλατζίδικα χωρίς τραπέζια, από καφενεία σε χωριά 10 κατοίκων. Η ΑΕΠΙ μια ανώνυμη εταιρεία, χρησιμοποιεί το ίδιο το κράτος και την Ελληνική Αστυνομία, για να εισπράττει αυτό που η ίδια ορίζει αυθαίρετα.
Trailer – ΑΕΠΙ: Όταν μια ΑΕ εισπράττει στο όνομα των πνευματικών δικαιωμάτων
Μήνες τώρα γινόμαστε αποδέκτες καταγγελιών για είσπραξη δικαιωμάτων δημόσιας εκτέλεσης από περίπτερα που ακούνε ραδιοφωνάκι, από σουβλατζίδικα χωρίς τραπέζια, από καφενεία σε χωριά 10 κατοίκων. Η ΑΕΠΙ μια ανώνυμη εταιρεία, χρησιμοποιεί το ίδιο το κράτος και την Ελληνική Αστυνομία, για να εισπράττει αυτό που η ίδια ορίζει αυθαίρετα.
Increase Size Decrease Size Δείτε το video
Πάνω από 6.000 μηνύσεις έχουν εξακοντίσει από τα πολυτελή γραφεία τους οι άνθρωποι της ΑΕΠΙ σε έλληνες επαγγελματίες. Όποιος θεωρήσει ότι το αντίτιμο είναι υπερβολικό ή άδικο, μπορεί να συρθεί στο αυτόφωρο, παρότι πρόκειται για μια ιδιωτική διαφορά. Και βέβαια η επωδός είναι πως κανένας δεν γνωρίζει με ποιο τρόπο αποδίδει η ΑΕΠΙ τα έσοδα από τις εισπράξεις.
Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την Ανώνυμη Εταιρεία Πνευματικής Ιδιοκτησίας και τη
δράση της.
Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ
Τρίτη 17 Απριλίου στις 23:00 μμ
«Επειδή τίποτα δεν είναι, όπως φαίνεται»
http://www.youtube.com/watch?v=Mx7CCSlBndU&feature=player_embedded
koutipandoras.gr
Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την ΑΕΠΙ
Re: Το «Κουτί της Πανδώρας» ανοίγει για την ΑΕΠΙ
Τι θα λέγατε να γράψουμε και να στείλουμε ένα κείμενο στο "κουτι της πανδώρας" σχετικά με την ΑΕΠΙ, ΕΡΑΤΩ,ΑΠΟΛΛΩΝ κλπ, τα πνευματικά δικαιώματα και την χρήση τους στην Ελλάδα?
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις μας (που φαντάζομαι ταυτίζονται με αυτά που θα δείξει στο βίντεο).
Κάποιοι εθελοντές που έχουν το αντικείμενο καλύτερα από εμένα να ανοίξουν ένα pad?
Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία να ακουστούν οι απόψεις μας (που φαντάζομαι ταυτίζονται με αυτά που θα δείξει στο βίντεο).
Κάποιοι εθελοντές που έχουν το αντικείμενο καλύτερα από εμένα να ανοίξουν ένα pad?
λογικά η εκπομπή θα είναι έτοιμη μέρες τώρα
αλλά η ομάδα επικοινωνίας καλό θα ήταν να το προσπαθήσει
ακόμα και να μιλούσε 5-10 λεπτά κάποιος από το κόμμα θα ήταν ιδανικό
αν βγει η εκπομπή σε 2 part ίσως προλαβαίνουμε
αλλά η ομάδα επικοινωνίας καλό θα ήταν να το προσπαθήσει
ακόμα και να μιλούσε 5-10 λεπτά κάποιος από το κόμμα θα ήταν ιδανικό
αν βγει η εκπομπή σε 2 part ίσως προλαβαίνουμε
Ναι το σκέφτηκα και εγώ ότι θα είναι έτοιμη ήδη, αλλά και δεν χάνουμε τίποτα και δείχνουμε ότι πραγματικά μας ενδιαφέρει το θέμα.
Και part 2 να μην έχει πιστεύω ότι ο Βαξεβάνης θα βάλει 1-2 σχόλιά μας αν είναι to the point.
Και part 2 να μην έχει πιστεύω ότι ο Βαξεβάνης θα βάλει 1-2 σχόλιά μας αν είναι to the point.
Θα ήταν όντως πολύ καλό, αλλά νομίζω πως η εκπομπή έχει μαγνητοσκοπηθεί πολύ καιρό τώρα..
Ίσως όμως άμα του στείλουμε να βάλει υλικό στο site του..
Ίσως όμως άμα του στείλουμε να βάλει υλικό στο site του..
η εκπομπή παίζει τωρα
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες