Λοιπόν. Δεν κατάφερα να είμαι χτες στο mumble, αλλά απ' ό,τι φαίνεται μάλλον καλύτερα που δεν ήμουν. Καταλαβαίνω πολύ καλά το στρες και την πίεση των ημερών και των καταστάσεων, και των ερωτημάτων περί οργάνωσης που μάλλον κάποιοι έχουν. Καταλαβαίνω επίσης πως κάποιοι τρέχουν ασταμάτητα με τα του κόμματος και κάνουν ό,τι μπορούν, και πως δεν προσφέρουμε όλοι εξίσου. Αυτήν την στιγμή όμως, αυτό που έχει σημασία είναι τα πρακτικά θέματα πως θα λυθούν. Όλα τα υπόλοιπα, πρέπει να περιμένουν. Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα και ας προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε.
Εγώ είμαι δυο μήνες τώρα άρρωστη. Δεν έχω καμία διάθεση να υποβάλλω υποψηφιότητα, ούτε, αν υποθέσουμε πως μπαίναμε στην βουλή (λέμε τώρα!

), να γίνω βουλευτής. Όμως προσφέρθηκα γιατί ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό γυναικών, και είμαι διατεθειμένη να τρέξω στον βαθμό που μπορώ, και να πληρώσω και τα παράβολα και τον δικαστικό επιμελητή, και την συνδρομή στο κόμμα και μια μικρή επιπλέον δωρεά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κατεβούμε στις εκλογές. Να τα κάνω όλα αυτά, αν ξέρω πως σίγουρα θα κατεβούμε, όμως.
Δεν ξέρω ακόμα: την ποσόστωση των γυναικών την έχουμε καλύψει;
Τα 20,000 που θα χρειαστούμε είμαστε σίγουροι πως θα τα βρούμε;
Το πιστοποιητικό δημοτολογίου χρειάζεται σίγουρα, εν τέλει; Κι αν ναι, βγαίνει αυθημερόν; Γιατί αν δεν βγαίνει, δεν προλαβαίνουμε να κατεβάσουμε υποψηφίους, και δεν έχει νόημα να το συζητάμε περαιτέρω, ούτε να πάω να δώσω 150 ευρώ σε παράβολα την Τρίτη.
Οπότε, περιμένω περαιτέρω ενημέρωση.