iznogood wrote:

agelos

Re: Κontra Channel

Δημοσίευσηαπό agelos » 07 Απρ 2012, 15:09

Η δικιά μου η θέση για τους μετανάστες της πάτρας, είναι τους δίνεις χαρτιά των ανθρώπων που θέλουν να φύγουν από την ελλάδα, για να πάνε όπου θέλουν.
Αλλά τους δίνει το κράτος χαρτιά, όχι οι πατρινοί. Όπως ελεύθερα ήρθανε από την χώρα τους, ελεύθερα να φύγουν.

όπως δεν εχω δικαιωμα να αποφασισω για τους αλλοδαπους στην αθηνα ετσι κι οποιος δεν ζει στην πάτρα δεν εχει δικαιωμα να αποφασισει για κατι που αφορα τοςυ πολιτες της και μονο. και οποιος εδω μεσα προτεινει το αντιθετο θα με βρει πολεμιο του. βαρεθηκα αλλοι να με καθοδηγουν. θελω να παρω το τιμονι της ζωης μου στα δικα μου χερια. κι οσοι ειναι μαζι μου ας ερθουν να παλεψουμε. οσοι δεν ειναι ας κατσουν στον καναπε της ζωης παρατηρωντας την απο το χαζοκουτι.
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 15:40

agelos έγραψε:
Η δικιά μου η θέση για τους μετανάστες της πάτρας, είναι τους δίνεις χαρτιά των ανθρώπων που θέλουν να φύγουν από την ελλάδα, για να πάνε όπου θέλουν.
Αλλά τους δίνει το κράτος χαρτιά, όχι οι πατρινοί. Όπως ελεύθερα ήρθανε από την χώρα τους, ελεύθερα να φύγουν.

όπως δεν εχω δικαιωμα να αποφασισω για τους αλλοδαπους στην αθηνα ετσι κι οποιος δεν ζει στην πάτρα δεν εχει δικαιωμα να αποφασισει για κατι που αφορα τοςυ πολιτες της και μονο. και οποιος εδω μεσα προτεινει το αντιθετο θα με βρει πολεμιο του.

Αν κατάλαβα καλά, προτείνες επιστροφή στο μοντέλο των πόλεων-κρατών; Αυτό προυποθέτει σύνορα ανάμεσα στις πόλεις.
Προτίθενται οι πατρινοί να υψώσουν τοίχος, και να βάλουν ομάδες περιφρούρησης στα σύνορα με την κόρινθο, την ηλεία και την αρκαδία;
Η προτείνεις να εκδίδει ο δήμος πατρέων ταξιδιωτικά έγγραφα ενάντια στο δουβλινο 2; Σε αυτό το δεύτερο θα συμφωνήσω μαζί σου, όμως αν ο δήμος πατρέων δεν έχει την υποστήριξη του δήμου αθηναίων σε αυτά τα έγγραφα, τότε μάλλον κουρελόχαρτα έγγραφα θα είναι.

Η πάτρα έχει γίνει πόλος μεταναστών, γιατί δεν τους αφήνουν να φύγουν από εκεί και να πάνε εκεί που θέλουν!
Το ίδιο ισχύει για το μενίδι, δεν αφήνουν τους άστεγους μετανάστες να φύγουν απο εκεί και να σκάσουν μύτη στα όμορφα πάρκα του ψυχικού και της φιλοθέης. Αυτός είναι ο λόγος που γεμίζει το μενίδι και η πάτρα μετανάστες. Αυτό να βάλεις πρώτα στο μυαλό σου, να το σκεφτείς καλά, και με βάση αυτό να αποφασίσεις την προσωπική σου θέση.

Εγώ αν ήμουν δημότης μενιδίου, θα ζητούσα αντισταθμιστικά οφέλη, λεφτά από τον δήμο ψυχικού για κάθε άστεγο μετανάστη που κυκλοφορεί στα πάρκα μου ή που στοιβάζεται κατά δεκάδες σε ένα δωμάτιο σπιτιού στο δήμο μου. Και αν δεν πληρώσει ο δήμος ψυχικού, η δημοτική αστυνομία μενιδίου μαζεύει τόσους άστεγους όσους αναλογούν στο εμβαδό του δήμου ψυχικού, αγοράζει σκηνές και kontainer, και στήνει ένα καταυλισμό στο κέντρο του ψυχικού.

Και ως δήμος πατρέων πρέπει να ζητηθούν λεφτά από την ευρώπη για κάθε κεφάλι άστεγου μετανάστη επίσης.
Και αν δεν πληρώσουν, τότε ανοίγουμε τα σύνορα του κράτους μας, και τους αφήνουμε να φύγουν και να γεμίσουν τα ωραία ευρωπαικά τους πάρκα.
http://iznogood.eucube.gr

izno2

Re: Ψηφίζω Πειρατές γιατί...

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 15:49

Οι πειρατές, οι πραγματικοί πειρατές που υπήρχαν στο αιγαίο (και όχι στην γερμανία! γερμανοί πειρατές, γελοίο μου ακούγεται!) αλλά και σε όλο τον κοσμο (πρόσφατα ανακαλύφτηκε ότι έλληνες πήγαν μέχρι και τον καναδά) ποτέ δεν είχαν ήσυχο λιμάνι!

Τα λιμάνια των πραγματικών πειρατών ήταν πάντα ανεμοδαρμένα και φουρτουνιασμένα, και οι πειρατές ήταν πάντα έτοιμοι να σαλπάρουν για άλλο λιμάνι.
Οι θάλασσες ήταν (και είναι) πάντα ελληνοκρατούμενες, οι πραγματικοί πειρατές ήταν (και είναι) έλληνες (άντε και σκανδιναβοί).

Η λέξη πειρατής βγαίνει από το πείραμα, το αρχαίο πείρω, που σημαίνει προσπαθώ, δοκιμάζω, πειραματίζομαι.
Μην αλλάζετε τις έννοιες των λέξεων! Πειρατής και ήσυχο λιμάνι δεν πάει.

Προτείνω να καταχωρήσουμε την λέξη ως brandname, ως cοpyright, ως προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, και να μην αφήνουμε γυφτογερμανούς και γυφτοσουηδούς να την χρησιμοποιούν (όπως και την δημοκρατία άλλωστε) διαστρεβλώνοντας την. :mrgreen:

izno2

Νέα συζήτηση Εκκλησία-κράτος-2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 16:11

LouisaT έγραψε:Εγώ το είπα από την αρχή. Αυτή η συζήτηση δεν έχει νόημα. Το θέμα είναι ιδεολογικό και είναι πολύ απίθανο κάποιος να πείσει κάποιον άλλον εδώ πέρα να αλλάξει γνώμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια ψηφοφορία.

+++

izno2

Re: Νέα συζήτηση Εκκλησία-κράτος

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 16:14

laskaris_vasilis έγραψε:Για να μην πω πως το niqab αλλά και η burga προστάτευαν μέσω της ανωνυμίας τις γυναίκες, ιδίως όπου υπήρχε φτώχεια και συχνά ήταν αναγκασμένες να ζητιανεύουν.

Έτσι έ; πολύ καλό!
burga και στους άνδρες, τώρα! :mrgreen:

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Απρ 2012, 16:27

Όντως βρε Izno.
Τώρα που το είπες το σκέφτηκα καλύτερα. Η θάλασσα, ο καιρός γενικότερα, έστηνε "καραούλι" και όπου υπήρχαν πειρατές τους έκανε και μια φουρτούνα, έτσι για το ονόρε!!!!
Ψοφάω να με διορθώνεις!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 07 Απρ 2012, 16:34

laskaris_vasilis έγραψε:Όντως βρε Izno.
Τώρα που το είπες το σκέφτηκα καλύτερα. Η θάλασσα, ο καιρός γενικότερα, έστηνε "καραούλι" και όπου υπήρχαν πειρατές τους έκανε και μια φουρτούνα, έτσι για το ονόρε!!!!
Ψοφάω να με διορθώνεις!!!!!

Όχι ο καιρός δεν έστηνε καραούλι.
Αλλά όταν ο καιρός ήταν φουρτουνιασμένος (όπως στις μέρες μας) οι πειρατές (που δεν είχαν ποτέ λιμάνια απάνεμα) αυτοί τραβούσαν την χειρότερη φουρτούνα. Και μέσα από αυτή τη φουρτούνα, μέσα από το αρόδο τους σε λιμάνια ανασφαλή, βγαίναν νικητές και τρανοί θαλασσοπόροι.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Απρ 2012, 16:45

izno2 έγραψε:Πολύ καλά τα είπε ο παππούς.
ελπίζω να μην μείνουν μόνο λόγια βέβαια αυτά που είπε, και να γίνουν και πράξη από τους κλειδοκράτορες του κόμματος.
Αλλιώς, αν κολυσιεργούν οι κλειδοκράτορες, να βρεθεί κάποιος διαρήκτης, θέλουμε να μπούμε μέσα και γρήγορα!

当将你他妈的她柔软
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 07 Απρ 2012, 16:57

Μόλις το είδα, μπράβο παπ... Θανάση! :D

vagenasd

Δημοσίευσηαπό vagenasd » 07 Απρ 2012, 17:10