μεταφέρθηκε από εδώ.
omissman έγραψε:εμενα παντως μου αρεσει η εικονα του τσουρμου στην κουβερτα με το πληρες χαος να επικρατει ! ειναι ακριβως σαν μικρογραφια της ελληνικης κοινωνιας !
και αληθινα πιστευω οτι αν παρουσιασουμε μια τετοια ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ & ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΣΤΙΚΗ εικονα προς τα εξω θα γινουμε αυτοματα πολυ πιο συμπαθεις απο τους διαφορους βαρυγδουπους "εθνοσωτηρες" - αριστερους/κεντρωους/δεξιους - που μας εχουν πρηξει τα ουμπαλα με τις σωτηριολογικες δοξασιες τους !!!
Το γελιο σκοτωνει την εξουσια ακριβως επειδη αναδεικνυει τη διασταση του γελοιου πισω απο καθε σοβαρη ποζα
1) To χάος επικρατεί επειδή μιλάμε συνέχεια, λέει ο καθένας το ψιλό του και το χοντρό του, αλλά δεν ψηφίζουμε. Αν αρχίσουμε να ψηφίζουμε, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, και το χάος θα μετατραπεί σε τάξη.
2) Τα σχετικά με το γέλοιο που λες, μου θυμίζουν τον Jón_Gnarr. Νομίζω το κενό του, μπορεί επάξια να το καλύψει το Π.Α.Ν.Ο., το κόμμα της Τζούλιας. Αυτή την στιγμή έχει πάρει η κοινωνία μας φωτία. Δεν χρειάζεται ούτε αυτοσαρκασμός, ούτε γέλιο, ούτε πρέπει να αποδεχτούμε το χάος που προκαλεί η πυρκαγιά σαν φυσιολογικό και αναπόφευκτο. Χρειάζεται σοβαρότητα και οργάνωση, να οργανώσουμε την αλυσίδα κατάσβεσης και να τρέξουμε να πάρουμε νερό να σβησουμε την πυρκαγιά.