iznogood wrote:

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό baskin » 30 Μαρ 2012, 18:13

izno2 έγραψε:Ο άλλος (baskin) λόγια-λόγια-λόγια, φούμαρα και έργο μηδέν. Πού είναι το liquid κύρε baskin; Που είναι το wiki; Τόσο δύσκολο είναι να τα στήσεις εδώ στο pirateparty.gr να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε αυτά;

Είναι σε virtual machine στο pc μου (σε δύο εκδόσεις). Να σου στείλω κάποια αρχεία που θέλουν μετάφραση (δεν έχει ελληνικά) να βοηθήσεις, γιατί εγώ πρέπει να αλλάξω πάνα στον μικρό που χέστηκε και μετά να του δώσω την κρέμα του;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 30 Μαρ 2012, 18:16

Είναι σε virtual machine στο pc μου (σε δύο εκδόσεις). Να σου στείλω κάποια αρχεία που θέλουν μετάφραση (δεν έχει ελληνικά) να βοηθήσεις, γιατί εγώ πρέπει να αλλάξω πάνα στον μικρό που χέστηκε και μετά να του δώσω την κρέμα του;

:D :D :D :D :D :D :D
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Μαρ 2012, 19:06

@ΙΖΝΟ

πολλά από αυτά που ζητάς τα θέλω και εγω. Δυστυχώς δεν σκαμπάζω μία.. απο σέρβερς και πως στήνεται ένα wiki κτλ.
Καλώς οι κακώς τα human resources είναι περιορισμένα και εγώ πιστεύω ότι o baskin αν είχε ένα μαγικό ραβδί και σταματούσε το χρόνο θα έκανε πολλά αλλά δεν είναι μηχανή. Εγώ ένα σκύλο έχω και με τρέχει όλη μέρα, φαντάσου κάποιον που έχει μωρά παιδιά τι τραβάει... Βάλε ότι αποφασίστηκε να κατέβουμε και στις εκλογές (εν θερμώ κατά την άποψη μου) αλλά αυτοί που τρέχουν, τρέχουν και για τα δύο.

Κάνε λοιπόν υπομονή ή κάτσε και βοήθησε μας με πιο ήπιο τρόπο.
Ξέρω πως με συμπαθείς και πιστεύω να με ακούσεις.

--
Ο επώνυμος προς τον ανώνυμο
https://twitter.com/e_kastrinakis

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 21:32

baskin έγραψε:
izno2 έγραψε:Ο άλλος (baskin) λόγια-λόγια-λόγια, φούμαρα και έργο μηδέν. Πού είναι το liquid κύρε baskin; Που είναι το wiki; Τόσο δύσκολο είναι να τα στήσεις εδώ στο pirateparty.gr να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε αυτά;

ναι, στείλτα εδώ.
http://iznogood.eucube.gr

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 30 Μαρ 2012, 21:50

Μόλις είδα το αηδιαστικό σου κατασκεύασμα στο wiki.

Ούτε οι ΕΧΘΡΟΙ μας, ούτε ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ (αυτός που διαβάλλει), ούτε λύκοι με 2 προβιές, θα έκαναν τέτοια επιλογή ανάμεσα σε 9.775 posts

Ούτε η περιφρόνησή μου σου αξίζει.

Αθλιος ο μισθός σου, ζήτα αύξηση θα στην δώσουν.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 22:26

Εννοείς φαντάζομαι τα λόγια του mankasp. Μια χαρά είναι, μετριοπαθέστατα. Αν τα έγραφα εγώ μπορεί να έγραφα και χειρότερα (τρεις προβιές ο λύκος). Ελπίζω να μην τον περάσετε πειθαρχικό για αυτά που είπε.

Ετοιμάσου κύριε εκπρόσωπε να απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Αν δεν στις κάνουν, να στεναχωρηθείς, μάλλον ασήμαντο είναι το κόμμα. Αν στις κάνουν, μην τυχόν και απαντήσεις όπως εδώ, "άθλιος ο μισθός σου σατανά"! Το έχασες το παιχνίδι, καλύτερα παραιτήσου από τώρα απο εκπρόσωπος.

Α, και αν δεν σου αρέσει κάτι στο wiki του vasper, αν θίγεται η εικόνα του κόμματος σας, μπορείς να πας και να το αντικαταστήσεις με αυτό που σου αρέσει.

izno2

Re: Πρόσβαση και αναγνωσιμότητα νομοθεσίας

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 23:18

CENSORED
Τα παρακάτω δύο μεταφέρθηκαν από εδώ.

potiris έγραψε: Εννοείται πως θα έπρεπε να είναι προσβάσιμο από όλους τους πολίτες,

όχι μόνο προσβάσιμο από τους πολίτες. Αλλά και editable από τους πολίτες.
Να υπάρχει δηλαδή μια παράλληλη βερσιον των νόμων των 300, στους οποίους να μπορούμε να επεμβαίνουμε και να τους αλλάζουμε εμείς τα 10.000.000.
Να βλέπει έτσι ο καθένας και να μπορεί να συγκρίνει, πόσο σκατά είναι οι νόμοι που φτιάχνουν οι 300, και πως μπορούν να γίνουν οι νόμοι όταν τους φτιάχνουμε εμείς τα 10.000.000.

Αν φτιαχτούν οι νόμοι των 10.000.000, ένα βηματάκι είμαστε από το να ορκιζόμαστε και να δηλώνουμε υποταγή και πίστη σε αυτούς τους νόμους, και όχι των 300. Και τότε, bye bye τριακόσιοι, χωθήτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με τον λουδοβίκο τον 14ο.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και izno2, έχει επεξεργασθεί 31 φορά/ες συνολικά

izno2

Re: Πρόσβαση και αναγνωσιμότητα νομοθεσίας

Δημοσίευσηαπό izno2 » 31 Μαρ 2012, 00:09

pav έγραψε:
plessas έγραψε:Ρε παιδιά τα σχόλια που λέτε, πού είναι και δεν τα βλέπω; Πρέπει να κάνω login για να τα δω ή κοιτάω σε λάθος μέρος;

Sorry, δεν είναι σχόλια, είναι "6 Answers". Εννοούσα τη δεύτερη απάντηση του "John Sheridan".

1) Αυτά που λέει ο τύπος, τα λέει για το αγγλικό δίκαιο. Το ελληνικό είναι πολύ πιο απλό.
2) Αυτό που λέει ...
"We are now in the process of introducing an RDF store (a semantic knowledge base), to capture the complex data about legislative effects, that sits alongside the XML database - the two glued together through careful naming (URIs) and modelling (eg we are using FRBR). Throw in some natural language processing and automated update facilities and you start to get close to the tools you need for the job.."
... το κάνουν ήδη τα wikibots, στο mediawiki.

baskin

Re: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό baskin » 31 Μαρ 2012, 01:18

izno2 έγραψε:το σημαντικό στα οικονομικά ενός κόμματος είναι :
1) Όταν γίνεται το άθροισμα των εσόδων, να μην υπάρχουν έσοδα που δεν παίρνουν μέρος στην πρόσθεση.
2) Όχι μόνο να καταγράφονται τα έξοδα, αλλά κυρίως το ποιός αποφασίζει για αυτά.

Ξέρεις πόσο κάνουν οι πάνες;

baskin

Re: Φορολογικό σύστημα

Δημοσίευσηαπό baskin » 31 Μαρ 2012, 01:32

izno2 έγραψε:δεν χρειάζεται καμία φορολογική συνείδηση.
Χρειάζεται:
1) Κατάργηση του ΦΠΑ (είναι εντελώς παράλογο η πατάτα να φορολογήται 13%, ίδιο ποσοστό για τον πλούσιο και για τον φτωχό!)
2) Κατάργηση των φορολογικών δηλώσεων
3) Αποκλειστικά Ανώνυμο Ηλεκτρονικό χρήμα όσον αφορά τις συναλλαγές (τέρμα τα χαρτάκια), επώνυμο όμως το σύνολο των καταθέσεων του κάθε φυσικού προσώπου και αυτόματη φορολόγηση κατευθείαν στις τραπεζικές καταθέσεις.
4) Οι εφοριακοί και όλος ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός να πάρουν μετάταξη και να γίνουν κηπουροί.

Ξέρεις τι ΦΠΑ έχουν οι πάνες;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες