iznogood wrote:

izno2

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 14:09

anestis έγραψε: Εθελοντές είμαστε.

Εθελοντής είναι αυτός που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο χωρίς αντάλλαγμα.
Όταν δεν προσφέρεις τίποτα (ή όταν έχεις ανταλλάγματα) δεν είσαι εθελοντής.

Όσοι δεν προσφέρουν, το να αυτοονομάζονται εθελοντές ή το να περιμένουν από τους άλλους να τους θεωρούν εθελοντές, ε αυτό πάει πολύ, δεν νομίζεις;
Ο εθελοντισμός δεν είναι δικαιολογία για την τεμπελιά ή την ανικανότητα.
http://iznogood.eucube.gr

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 30 Μαρ 2012, 14:25

Ακριβώς αυτό νομίζω.
Γι αυτό πάω να εργαστώ.

:)
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 14:32

Έχει πιάσει κάπου μια πυρκαγιά.

Έχουμε τρεις τύπους εθελοντών.

Τους εθελοντές που κουβαλάνε γρήγορα το νερό για να σβήσουν την φωτιά.
Τους εθελοντές-γέρους, που ενώ καθυστερούν να μεταφέρουν τους κουβάδες, συνεχίζουν να πιάνουν χώρο στην αλυσίδα μεταφοράς νερού, με αποτέλεσμα να αργεί να σβηστεί η φωτιά.
Τους εθελοντές που αντί για νερό, κάνουν λάθος και πετάνε βενζίνη στην φωτιά.

Το να εργάζεσαι εθελοντικά, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο.
Και αν δεν προσφέρεις στο κοινωνικό σύνολο, τότε (με βάση και τον ορισμό του εθελοντισμού) δεν είσαι ουσιαστικά εθελοντής, αντι-εθελοντής είσαι.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Μαρ 2012, 15:35

izno2 έγραψε:ακούστε να δείτε.

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι ψηφοφόροι Θέλουν να δουν αυτό το περίφημο σύστημα της δημοκρατίας που ευαγγελίζεστε. Αν θα δουλέψει και θα δώσει λύσεις ή αν ειναι μπούρδα. Προφανώς αυτοί που το έχουν αναλάβει, ή τεμπέληδες είναι ή ανίκανοι ή έχουν άλλες δουλειές. Να παραιτηθούν να το αναλάβει κάποιος που έχει και την ικανότητα και την όρεξη.

Ακόμα μία επίθεση. που τα ξέρεις όλα αυτά; Ξέρεις πόσους έχουμε πλησιάσει; Ξέρεις πόσα είναι τα μέλη και πόσα νέα έρχονται την ημέρα; Τελικά είσαι αδιόρθωτος!!!

izno2 έγραψε:Εγώ έχω κάνει συγκεκριμένη προταση. Και περιμένω ακόμα τον vasper από τις 29 φεβρουαρίου να ενεργοποιήσει τα bot. Περιμένω επίσης (το βασικότερο) κόσμο να καταλάβει τι προτείνω και να δουλέψει και να κάνει τις προτάσεις του στο σύστημα. Όπως η wikipedia για να γίνει χρειάστηκε όχι μόνο το mediawiki, αλλά και κόσμο για να βάλει το περιεχόμενο, έτσι και το σύστημα που προτείνω χρειάζεται κόσμο.

Δεν πρόκειται να ενεργοποιήσω κανένα bot και σε λίγο καιρό θα σβηστεί και το wiki. Δώσε μου ένα email να σου στείλω το backup και βάλτο εσύ όπου θέλεις με δικά σου έξοδα.

izno2 έγραψε:Ενώ εσείς, ενώ έχετε ένα σιτε του vasper που κοστίζει 150 δολάρια, και ένα σιτε εδώ, ακόμα παίζετε τις κουμπάρες και ψάχντετε να βρείτε το site των 500 ευρώ, χωρίς καν να έχετε μετρήσει μήπως και η υπάρχουσα κίνηση χρηστών μπορεί να εξυπηρετηθεί με τα υπάρχοντα resources.

Το δικό μου site είναι για άλλες δουλειές. Δεν είναι για το κόμμα. Ούτε κάνει για το κόμμα. Γιατί δεν έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θέλει το κόμμα. Αυτά κοστίζουν κάτι παραπάνω. Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Συγχαρητήρια, τσάντισες τον μετριοπαθέστερο...!!!
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 30 Μαρ 2012, 15:55

izno2 έγραψε:Εθελοντής είναι αυτός που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο χωρίς αντάλλαγμα.
Όταν δεν προσφέρεις τίποτα (ή όταν έχεις ανταλλάγματα) δεν είσαι εθελοντής.

Όσοι δεν προσφέρουν, το να αυτοονομάζονται εθελοντές ή το να περιμένουν από τους άλλους να τους θεωρούν εθελοντές, ε αυτό πάει πολύ, δεν νομίζεις;
Ο εθελοντισμός δεν είναι δικαιολογία για την τεμπελιά ή την ανικανότητα.

Σου έχω δεκάδες εθελοντικές εργασίες να συμμετάσχεις εφόσον ενδιαφέρεσαι και δεν είσαι απλά ένας ξερόλας, αργόσχολος. Και αφού αναφέρθηκες προσωπικά σε εμένα (μέσω της Ομάδας IT) να σου πω ότι φίλε μου είμαστε όλοι σε δέκα μεριές ταυτόχρονα σε αυτό το κόμμα, δεν μας διόρισε κανένας στην IT και στις άλλες ομάδες και επιτροπές και σιγά σιγά παράγουμε έργο, βγάζουμε απόψεις επίσημα και θέσεις, κάνουμε ανάλυση κλπ κλπ κλπ. Αλλά μάλλον είναι ψιλά γράμματα αυτά για κάποιον που έχει βρει το ιερό δισκοπότηρο της δημοκρατίας, αλλά δεν μπορεί να ακούσει της απόψεις των άλλων και να συμμετέχει αξιοπρεπώς, παρά μόνο να γκρινιάζει, γιατί τα άλλα παιδάκια βάζουν τα τουβλάκια με άλλη σειρά, από αυτή που έχει στο μυαλό του.

Σύνελθε αν γουστάρεις, αν δεν γουστάρεις που τόσα άτομα την βρίσκουμε μεταξύ μας, ενώ εσύ κάνεις την κακιά πεθερά, άντε πάρε δρόμο άλλη μία φορά.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 16:49

Να χαρώ απαντήσεις της ομάδας IT (o θεός να την κάνει)

Ο ένας, αντι να βοηθήσει να ολοκληρωθεί η πρόταση που έχω κάνει, για να την δεί ο κόσμος και να μπορεί έτσι να κρίνει και να διαλέξει τι του ταιριάζει, θέλει να την σβήσει και να την εξαφανίσει!
Γιατί κύριε vasper, σε ενοχλεί που έχω προτείνει-κάνει κάτι, ενώ εσείς δεν έχετε προτείνει ούτε κάνει τίποτα ακόμα;

Ο άλλος (baskin) λόγια-λόγια-λόγια, φούμαρα και έργο μηδέν. Πού είναι το liquid κύρε baskin; Που είναι το wiki; Τόσο δύσκολο είναι να τα στήσεις εδώ στο pirateparty.gr να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε αυτά;

Εν τω μεταξύ, έχει απαγορευτεί η συμμετοχή των πολιτών στις ομάδες εργασίας, μόνο τα κομματόσκυλα επιτρέπεται να συμμετέχουν.
Αλλά από την άλλη όμως, σου την μπαίνουν κιόλας, που δεν συμμετέχεις!

Δεν πάμε καλά...δεν πάμε καθόλου καλά.... :(

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 30 Μαρ 2012, 17:08

Ναι, ρε. Εσύ ειδικά με ενοχλείς. Είσαι ενοχλητικός. Στείλε το email αν θες τα δεδομένα σου. Διαφορετικά θα θεωρήσω ότι δεν τα θέλεις και θα τα σβήσω. Αρκετά... Βάλε την άποψή σου όπου θες. Εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να σε φιλοξενώ. Είσαι λαθρεπιβάτης.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

izno2

Δημοσίευσηαπό izno2 » 30 Μαρ 2012, 17:15

όχι ρε.
δεν θα σου δώσω κανένα e-mail.
Στην δικιά σου ξεφτίλα θα χρεωθεί, που διαγράφεις απόψεις.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 30 Μαρ 2012, 17:32

TGIIB (Thanks God Iznogood Is Back)!!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 30 Μαρ 2012, 18:06

Ας μείνουν κάπου. H πληροφορία δεν πρέπει να χάνεται, ως Αρχή.
Αν θες σου δίνω ένα ftp μου και θα δημοσιεύσω το link...

Vassilis Perantzakis έγραψε:Διαφορετικά θα θεωρήσω ότι δεν τα θέλεις και θα τα σβήσω.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες