Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.
Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53
Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.
Συμφωνώ!!!!!Ναί, αν και δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια σε αρκετά εκλογικά κέντρα με αποτέλεσμα κάποιοι δικοί μου άνθρωποι να μην σας ψηφίσουν...
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Νομίζω ότι δεν πρέπει να πάρουμε μέρος στις εκλογές της 17η Ιουνίου. Δώσαμε ήδη πολύ δυνατό παρόν στις τελεταίες εκλογές.
Ιωσήφ Μαυροματάκης
Ιωσήφ Μαυροματάκης
Ψήφισα όχι. Οι επερχόμενες εκλογές, δεν είναι κατά τη γνώμη μου καν εκλογές.Ή μάλλον θα καταλήξουν να μην είναι εκλογές. Δυστυχώς οι πολίτες θα κληθούν-εξαναγκαστούν να απαντήσουν τελικά με ένα ναι ή με ένα όχι σε ένα-δυό ερωτήματα, ή να επιλέξουν έναν ή έναν άλλο δρόμο. Από όσο γνωρίζω σε ερωτήματα του τύπου, εντός ή εκτός Ευρώπης, ευρώ ή δραχμή, δεν έχουμε (όχι ότι χρειάζεται), επίσημες κομματικές τοποθετήσεις και έτσι, θα μας τραβούσε βίαια προς το μέρος του ο ένας ή ο άλλος πόλος. Κάθε πειρατής σίγουρα έχει τις δικές του απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα, και θα πρέπει να αφεθεί, αν το θέλει, να τις εκφράσει ελεύθερα. Αν κατέβουμε στις εκλογές, μοιραία θα ανοίξει εσωτερικός διάλογος για αυτά τα ερωτήματα και θα μας αποπροσανατολίσει, τη στιγμή που εμείς θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα, μια μέρα που θα είναι έτσι κι αλλιώς γεμάτη κενά. Συμμετέχοντας, ειδικά τώρα, απλά θα μπούμε σε μια οικογενειακή φωτογραφία, λίγο πριν αυτή πεταχτεί στα σκουπίδια. Είναι σαν να θες να συμμετέχεις σε κηδεία κάποιου που δεν γνώρισες ποτέ.Ας μη στείλουμε ένα μωρό σε θάλαμο αερίων. Αυτονόητο είναι πάντως ότι θα σεβαστώ την απόφαση της πλειοψηφίας και θα συμμετέχω ενεργά, όπως και την τελευταία φορά.
ελπιζω οσοι λετε-λεμε να να πληρωσουμε και με το παραπανω ετσι? στην χειροτερη απο 200 ευρω απο τον καθενα που ειπε ναι τοτε δε α εχουμε οικονομικο προβλημα
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Επικοινωνία:
plessas έγραψε:Συμφωνω με τις ενστασεις των krogias και Β. Μπονιου και επειδη πιστευω πως προσωπικα δε θα ειμαι σε θεση (οικονομικη και διαθεσιμου χρονου) να υποστηριξω οπως πρεπει το εγχειρημα, ψηφισα οχι.
αδερφε μου μολις σημερα το μεσημερι μας δωσανε το χαρτι της νεας συμβασης εργασιας να υπογραψουμε.. πεφτει στο μεριδιο το δικο μου - 385 ευρω απο το μισθο μου. ομως οσες φορες χρειαστει τα λεφτα θα τα βαλω ακομη και αν δεν θα εχωβ μεροκαματο. απο την στιγμη που το αποφασισα και ξεκηνησα μαζι σας και τους τελευταιου 7 μηνες που σας γνωριζω ολο και πιο πολυ μερικους, και χαρηκα που ειναι παλι κοντα μου πολυ παλιοι φιλοι που ειχαμε λιγακι χαθει , και θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα πολυ καλη και θετικη καθε φορα θα κατεβενω κατω στις εκλογες . το ρυακι ξεκηνησε εγηνε χειμαρος , εγηνε ποταμι καιρος να γινει θαλασσα
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
-
- Επικοινωνία:
qnav έγραψε:Συμφωνώ!!!!!Ναί, αν και δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια σε αρκετά εκλογικά κέντρα με αποτέλεσμα κάποιοι δικοί μου άνθρωποι να μην σας ψηφίσουν...
που φιλε μου δεν υπηρχαν ? σε περιοχες που ειχαμε βαλει υποψφιοτητα? ειναι σοβαρο αυτο θα πρειε να βαλουμε και τηλ. καταγγελιων εκηνη την ημερα για να δρουμε αμεσως
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Ψηφίζω ναι! Γιατί το όχι σημαίνει ότι θα ήμασταν απλά ένα πυροτέχνημα και δεν θα διαφέραμε από όλους τους άλλους καθόλου! και ναι θέλει θυσίες, ποιος είπε οτι είναι εύκολος ο δρόμος που ονειρευόμαστε και ποιος είπε οτι μας περισεύουνε τα χρήματα και γω θα μπορούσα να πω ότι καλύτερα να δίναμε τα 26.000 ευρώ σε πεινασμένους, φτωχούς,... αλλά θέλ-ω/ουμε να δώσουμε ελπίδα σ΄ολους αυτούς που την έχουν χάσει και αυτό θα ξεκινήσει με το να πιστεύουνε οτι η ψήφος τους πραγματικά πάει εκεί που πρεπει, πάει στους ίδιους τους κερδίζουν επιτέλους την ελευθερία τους, ελευθερία να λένε πως θελουν να ζήσουν ήρθε η ωρα να θυσιασουμε κι εμείς κάτι από την ζωή μας όπως παλιότερα κάποιοι άλλοι θυσίασαν την ζωή τους για να έχουμε καλύτερο μέλλον εμείς, ήρθε ποια η σειρά μας.
και σε προσωπικό επίπεδο, το όχι σημαίνει ότι ο χρόνος (λίγος ή πολύς δεν έχει σημασία) και το χρήμα που σπατάλησα δεν άξιζε για μια ιδέα, που το μοναδικό κριτήριο για να σταθεί είναι άμα θα βρουμε χρήματα ή θα υπάρχει μεγάλη πόλωση ή δεν έχουμε έτοιμο πρόγραμμα και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας μα επιτέλους σ' αυτό το κόμμα αυτοί που έχουμε έρθει εδώ δεν ψηφίζουμε ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ και δεν έχει θέση η λογική, αυτή μας οδήγησε εδώ στο τώρα υπάρχει μόνο η καρδιά δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο, τώρα άμα νικηθούμε δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν πολεμιστή να πεθάνει στην μάχη για τα ιδανικά του.
και σε προσωπικό επίπεδο, το όχι σημαίνει ότι ο χρόνος (λίγος ή πολύς δεν έχει σημασία) και το χρήμα που σπατάλησα δεν άξιζε για μια ιδέα, που το μοναδικό κριτήριο για να σταθεί είναι άμα θα βρουμε χρήματα ή θα υπάρχει μεγάλη πόλωση ή δεν έχουμε έτοιμο πρόγραμμα και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας μα επιτέλους σ' αυτό το κόμμα αυτοί που έχουμε έρθει εδώ δεν ψηφίζουμε ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ και δεν έχει θέση η λογική, αυτή μας οδήγησε εδώ στο τώρα υπάρχει μόνο η καρδιά δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο, τώρα άμα νικηθούμε δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν πολεμιστή να πεθάνει στην μάχη για τα ιδανικά του.
Απο εδω και στο εξής η παρουσία του κόμματος σε όλες τις εθνικές ή ευρωκοινοβουλευτικές εκλογές είναι απαραίτητη.
Με έχει προβληματίσει και εμένα όπως αρκετούς το οικονομικό.
Ωστόσο επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δράσουμε....... "ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ"
για λόγους οικονομίας σταματώ εδώ
Με έχει προβληματίσει και εμένα όπως αρκετούς το οικονομικό.
Ωστόσο επειδή οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δράσουμε....... "ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ"
για λόγους οικονομίας σταματώ εδώ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Τα κόμματα υπάρχουν για συμμετέχουν στις εκλογές.
Διεκδικούν την ψήφο του Λαού για να έχουν λόγο στο κοινοβούλιο.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, είναι κόμμα όχι λέσχη φίλων.
Δεν καταλαβαίνω το ΟΧΙ.
Το σέβομαι όμως σαν θέση των μελών μας.
Και είμαι σίγουρος ότι οι Πειρατές του ΟΧΙ θα δώσουν το πιο δυναμικό παρών στις εκλογές που έρχονται.
ΥΓ.
ΟΧΙ στα κολοβά ψηφοδέλτια αν δεν συμπληρώνουμε Κυκλάδες είμαι μέσα στο τέλος της λίστας.
Φιλικά και Πειρατικά σε όλους και όλες.
Διεκδικούν την ψήφο του Λαού για να έχουν λόγο στο κοινοβούλιο.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος, είναι κόμμα όχι λέσχη φίλων.
Δεν καταλαβαίνω το ΟΧΙ.
Το σέβομαι όμως σαν θέση των μελών μας.
Και είμαι σίγουρος ότι οι Πειρατές του ΟΧΙ θα δώσουν το πιο δυναμικό παρών στις εκλογές που έρχονται.
ΥΓ.
ΟΧΙ στα κολοβά ψηφοδέλτια αν δεν συμπληρώνουμε Κυκλάδες είμαι μέσα στο τέλος της λίστας.
Φιλικά και Πειρατικά σε όλους και όλες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες