Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Συντονιστές: mankasp, zio_donnie, Z53

Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Το δημοψήφισμα λήγει στις 18 Μάιος 2012, 21:11

ΝΑΙ
120
73%
ΟΧΙ
33
20%
ΛΕΥΚΟ
12
7%

Σύνολο ψήφων: 165

anginara
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό anginara » 16 Μάιος 2012, 11:52

Οπωσδηποτε ναι...
Και αν χρειαστεί βοήθεια σε νομούς που μεχρι πρότινος δεν συμμετείχαμε (πχ Λέσβος), let me know...

apneagr

Δημοσίευσηαπό apneagr » 16 Μάιος 2012, 12:29

Είμαι πιστοποιημένο μέλος του κόμματος αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω, γράφω εδώ την γνώμη μου.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως δεν πρέπει να συμμετάσχουμε στις εκλογές για ένα και μόνο λόγο, τον οικονομικό, αν νομίζετε ότι θα τα καταφέρουμε να βρούμε τα χρήματα εγώ είμαι μαζί σας και θα βοηθήσω όσο μπορώ με τον τρόπο μου (όπως έκανα και την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση).

Και μια μικρή μικρή επισήμανση για αυτούς που ίσως δεν το έχουν καταλάβει, οι Πειρατές δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ ή κίνημα είναι πολιτικό κόμμα και ο σκοπός του δεν είναι μόνο τα πνευματικά δικαιώματα, ACTA, SOPA, PIPA και εγώ δεν ξέρω τι άλλο. :D

Ότι και να αποφασίσετε εγώ μαζί σας

Υγ: Την κεντρική προεκλογική ομιλία του κόμματος (αν τελικά συμμετάσχουμε) να μην την κάνουμε πάλι στον Χολαργό γιατί δεν είχε σύνδεση με το διαδίκτυο και μου πέφτει κομματάκι μακρυά :lol: :lol: :lol:

jammamon

Δημοσίευσηαπό jammamon » 16 Μάιος 2012, 12:34

ΝΑΙ

επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι μάλλον ανόητο: η οικονομική ενίσχυση για τα κόμματα από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι μόνο για όσους έχουν μπει στη βουλή ε;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 16 Μάιος 2012, 12:35

apneagr έγραψε:Είμαι πιστοποιημένο μέλος του κόμματος αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω, γράφω εδώ την γνώμη μου.

Πρέπει να έχεις το ίδιο email στο φόρουμ με αυτό που έχεις δηλώσει στην εγγραφή σου, εάν δεν έχεις βάλει το ίδιο email πήγαινε στο πίνακα ελέγχου εδώ στο φόρουμ και μετά άλλαξε το email σου. Εάν είναι κάτι άλλο μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με το γραφείο ή τους διαχειριστές.

BLR

Δημοσίευσηαπό BLR » 16 Μάιος 2012, 12:54

Καλησπερα παιδια! θεωρω οτι πρεπει να κατεβουμε στις εκλογες αν και:
*αναγνωριζω οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο εως απιθανο να καταφερουμε καλο αποτελεσμα
*το φαντινγκ μας ειναι περιορισμενο / *ουτε για πλακα δεν πρεπει να τιθεται θεμα χρηματοδοτησης περα απο την προβλεπομενη απο το νομο*
*ο φορτος εργασιας για τα μελη ειναι πολυ μεγαλος, ειδικα σε περιφερειες εκτος αστικων κεντρων

εφοσον δεν κατεβουμε:
*χανουμε σε αξιοπιστια σαν πολιτικη δυναμη
*θα ειναι πληγμα για την αυτοπεποιθηση μας
*πιθανοτατα θα εχουμε τα ιδια ακριβως προβληματα σε μελλοντικες εκλογες - οποτε πρεπει να τα ξεπερασουμε τωρα!

Zekvyrin

Δημοσίευσηαπό Zekvyrin » 16 Μάιος 2012, 15:42

krogias έγραψε:ΟΧΙ γιατι ουτε ετοιμοι θα ειμαστε (οικονομικα-οργανωτικα), ουτε το υπαρχον σκηνικο ειναι ευνοικο για τις βασικες αρχες μας.
Θα μας εξαφανισει κ θα χασουμε την ευκαιρια μας, που ειναι οι Ευρωεκλογες.
Αντι για καθοδο στις επαναληπτικες, θα προτεινα συνεχεις δημοσιες παρεμβασεις κ πιεσεις ετσι ωστε τα κομματα να ενστερνηστουν τις βασικες μας θεσεις.
Στην παρουσα φαση, νομιζω οτι αυτη θα ηταν η μεγαλυτερη συνεισφορα μας στη χωρα.

Θα συμφωνήσω ότι δεν είμαστε (οικονομικά & οργανωτικά ) έτοιμοι, και νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στην δομή και οργάνωση μας.

Θα ήθελα να μπορούμε να κατέβουμε, αλλά επειδή δεν μπορώ να στηρίξω έμπρακτα κάτι τέτοιο, ψηφίζω "λευκό", δεχόμενος όποια απόφαση πάρουν τα πιο ενεργά μέλη.

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 16 Μάιος 2012, 15:54

OXI γιατι θα μας ταυτισουν με τα κομματα της αρνησης, της ισχυρογνωμοσυνης και της ασυνεννοησιας...

Αυτες οι εκλογες (περα απο το ενδεχομενο να συμπιεσουν το ποσοστο μας και να μας εμφανισουν ως κομμα διαμαρτυριας)
ειναι εκβιαστικες. Τα "μεγαλα κομματα" θελουν μεγαλυτερο ποσοστο και αρνουνται να εκτελεσουν την νωπη λαικη εντολη.
ΔΕΝ πρεπει να συμπραξουμε...

Αν δεν αντιλαμβανονται την κρισιμοτητα της στιγμης, πρεπει να τους δειξουμε οτι θα παιζουν εν ου παικτοις...

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 16 Μάιος 2012, 16:20

Θα το πω για πολλοστή φορά.
Οι ψηφοφορίες δεν πρέπει να είναι ανοικτές προς σχολιασμό!
Πόσω μάλλον, σε άτομα που δεν είναι μέλη.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν πρέπει να "παρεμβάλλεται"
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

John Delfis

Δημοσίευσηαπό John Delfis » 16 Μάιος 2012, 16:40

Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να κατέβουμε... εάν είναι εφικτό και από οικονομικής άποψης για ένα κόμμα που δεν χρηματοδοτείτε.
Τώρα το πρόβλημα είναι εάν δεν κατέβουμε τελικά τι θα ψηφίσουμε όλοι εμείς ?? Υπάρχει κάτι ομαδικό ...έτσι για μάθημα προς τους κλέφτες ή 'Όχι...λέω εγώ τώρα.. :?:
Εάν πάλι κατέβουμε που πρέπει, απαιτείται η συμμετοχή όλων μας στην διαφήμιση του Κόμματος ώστε να μας μάθει ο περισσότερος κόσμος που δεν μας γνώριζε την πρώτη φορά..
Κάποιος πρέπει να το διοργανώσει όλο αυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα...
Πιστεύω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να δούμε εάν πιάσουν τόπο οι κόποι μας ή Όχι, ανάλογα πάντα τα τελικά αποτελέσματα.. :roll:
Παρακαλώ να ενημερώσετε με κάποιον τρόπο, εάν είναι εφικτό πάντα, Τι κινήσεις πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς για να βοηθήσουμε στο Τελικό Συνολικό Αποτέλεσμα.. :)

Ελπίζοντας Πάντα στο Καλύτερο για όλους μας ... ;)

arisnek

Δημοσίευσηαπό arisnek » 16 Μάιος 2012, 18:22

Θα πω ναι αλλα θα διατηρησω τις επιφυλαξεις μου. Γιατι δεν εχει νοημα να λεμε 300 ατομα ναι και να δινουν λεφτα οι 100 και να τρεχουν οι 50.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες