Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

Rainmaker

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 15:23

zio_donnie έγραψε:οι αμεσοδημοκράτες είναι προβατάκια που τα κυνηγάνε παρόλο που καταστρέφουν αυτό που τους φιλοξενεί; .

γιατί με φιλοξενεί;

απο που προκύπτει αυτό δεν είμαι ιδρυτικό μέλος και όπως εγώ και πολλοί ακόμα;

ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 25 Ιαν 2013, 15:23

Να θυμίσω απλά πως η ερώτηση είναι: Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;"
και όχι το αν θα αλλάξει το ΠΕΙΡ.
Κοινώς μιλάμε για το αν γινόταν κάτι τέτοιο αν εσείς εδώ μέσα θα πηγαίνατε (που σημαίνει οτι θα φεύγατε απο εδώ βάση του 3,3,3)?
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 15:24

ekfrasi έγραψε:Να θυμίσω απλά πως η ερώτηση είναι: Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;"
Κοινώς μιλάμε για το αν γινόταν κάτι τέτοιο αν εσείς εδώ μέσα θα πηγαίνατε (που σημαίνει οτι θα φεύγατε απο εδώ βάση του 3,3,3)?

Μα υπάρχουν κάμποσα τέτοια ήδη....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 15:26

baskin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Πάντως την συνομωσιολογία Μοτσάκου παρατηρώ πως δεν την βάζεις στην λασπολογία.

Για την ταμπακέρα τίποτα...

Συγνώμη! Τι σχέση έχω εγώ με τον Μοτσάκο; και τι σχέση έχει ο Μοτσάκος με το θέμα συζήτησης; όπως λέτε of topic!
αμα θέλεις άνοιξε άλλου και ρώταμε ή στείλε pm να σου στείλω την άποψή μου όχι όμως σ αυτό το θέμα.

είσαι υποτίθεται και ο "κουμανταδόρος" του φόρουμ :twisted:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 15:31

Εικόνα

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 15:32

ekfrasi έγραψε:Να θυμίσω απλά πως η ερώτηση είναι: Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;"

έτσι όπως είναι το ΠΕΙΡ ήμαστε όλοι στο σωστό σημείο τώρα αν δεν σας αρέσει η συγκατοίκηση είναι ένα άλλο θέμα και έχουν γίνει προτάσεις για να διορθωθεί αυτό.
Και έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα ποιο πιθανό να είστε σε λάθος μέρος εσείς γιατί έπρεπε να είστε σε κάνα κίνημα και όχι σε κόμμα ξέρετε σαν αυτά του δεν πληρώνω :twisted: (και ας είναι κλεμμένει ατάκα)

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 15:34

Rainmaker έγραψε:
baskin έγραψε:[Ξέρετε, στην αρχή νόμιζα ότι στοχοποιήσατε τον mike1966 τον piratiko.org και κάποιους άλλους γιατί κάναν "κοτσάνες" αλλά τελικά ο λόγος (φυσικά δικιά μου ερμηνεία) ήταν γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτετε και πάνω στις κοτσάνες τους καταφέρατε να διώξετε μερικούς τους επόμενους στόχους σας τους βλέπουμε και ξέρουμε ότι όντως έχουν κάνει κοτσάνες αλλά σας "ΒΛΕΠΟΥΜΕ" :geek:

Δηλαδή όλη η κουβέντα έγινε για να καταλήξουμε πως κάνεις τον ντετέκτιβ; Ο piratiko.org δηλαδή είναι πολιτικώς καταδιωκόμενος επειδή τον κράζω για τις κοτσάνες του; Μόνος του ψήφισε πως αρνείται το κλειστό λογισμικό, και επίσης είναι ΔΕ. Είναι αδιανόητο να υποστηρίζει έμπρακτα το αντίθετο. H μήπως είναι στοχοποίηση του mike1966 που στράβωσα που μου έκανε το γυμνασιάρχη λες και είμαι 14; Όταν λέει ο mike1966 πως δεν γράφει στο φόρουμ λόγω "τακτικής" φταίω που τον έκραζα; Τι είμαστε υπήκοοι; Αν δεν απαντάει ως Δ.Ε καλώς τα ακούει.

Που είδες να ζήτησα διαγραφή ή έκπτωση του οποιουδήποτε; Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. Απλά είσαι κλασσικός Έλληνας. Έτσι έμαθες έτσι κάνεις. Να τα φορτώνεις σε αόρατους άλλους και να μεμψιμοιρείς που δεν αναγνωρίζεται η διάνοιά σου. Παίξε με το Μοτσάκο να κάνετε το Λιακόπουλο του ΠΕΙΡ. Σε λίγο θα φέρω και Ουφο και τον Πουτιν να σας κάνει ντα για τις ιδέες σας.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 15:36

Για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι (αν και το πρόβλημα σου στο έβαλα πιο πάνω), ψάξε να βρεις ποιος μιλάει (και ποιος άρχισε να μιλάει) για "εμείς" και "εσείς".

Και σε ξανα-παραπέμπω στα λογικά σφάλματα. Χρεώνεις τα "κακά" που σε κατατρέχουν στους άλλους. Ποιο fail και κοινότυπο, καίγεσαι.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 16:04

zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .

+1000000000000000000

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 25 Ιαν 2013, 16:05

Rainmaker έγραψε:
zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .

+1000000000000000000

Τουλαχιστον τουτος ειναι λογικος 8-)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες