Η Ελληνική γλώσσα

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Η Ελληνική γλώσσα

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 18 Νοέμ 2012, 20:44

ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα

Το κόμμα δεν επιθυμεί τίποτε, εσύ διατύπωσες επιθυμίες. Μην ξεχνιόμαστε.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 20:50

baskin έγραψε:
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Φχαριστώ ρε Μήτσο. Θα το πάρω μαζί μου στο ψάρεμα να το μελετήσω. Σε λίγες μέρες θα είμαι έτοιμος για εξετάσεις (τεστ, ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, ιντερβιού και ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα). Με τη διάλεκτο δεν ξέρω τι θα γίνει. Την έχει μέσα κι αυτήν;

Στην εκπαίδευση του Βασίλη για το forum πήγες;

Στράτο,
Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης = οι καλύτεροι για παραγάδι. (Πρέπει να σου πω ότι πουλάω κάνα ψάρι που και που για να ενισχύσω τη σύνταξη). Άρα ο Βασίλης μένει λίγο πίσω (μαζί με μένα), και θα δω τι θα κάνω από Γενάρη. (Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερο χρόνο αυτή την εποχή).
... Αν βέβαια το κόμμα εξακολουθεί να θέλει "μπαρμπάδες" γιατί βλέπω να αναπτύσσεται σχετικός προβληματισμός.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 18 Νοέμ 2012, 20:53

Την αργκό θα στην μάθω στη βάρκα με το Ζαννή .
Αναρωτιέμαι τι κάθεσαι και "μαλώνεις" με το τρελογιατρό, ξέρεις άραγε ποιός ειναι ο Ziodonie ?
Ποιός δε μας άφηνε να τραγουδήσουμε και όλο μίλαγε?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 21:01

James έγραψε:Την αργκό θα στην μάθω στη βάρκα με το Ζαννή .
Αναρωτιέμαι τι κάθεσαι και "μαλώνεις" με το τρελογιατρό, ξέρεις άραγε ποιός ειναι ο Ziodonie ?
Ποιός δε μας άφηνε να τραγουδήσουμε και όλο μίλαγε?

Το πίστεψες ρε Μήτσο ότι στο ψάρεμα θα κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια. Αυτά είναι για τη στεριά ρε συ.
Δεν μαλώνω εγώ με το γιατρό, ο γιατρός μαλώνει με μένα.
Τώρα που το λες θυμάμαι έναν που μίλαγε συνέχεια όταν τραγουδάγαμε. Θα με είχε πάρει από τότε από κακό μάτι φαίνεται.
Θα συμφωνήσεις πάντως και συ ότι "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα" πανάθεμά μας.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 21:06

zio_donnie έγραψε:
ότι άλλο επιθυμεί το κόμμα

Το κόμμα δεν επιθυμεί τίποτε, εσύ διατύπωσες επιθυμίες. Μην ξεχνιόμαστε.

Όντως, μούρχονται κάτι τρελές ιδέες μερικές φορές.
Μάλλον θα είναι της ηλικίας.
Τι λες και συ ρε Λάσκαρη (περίπου συνομίληκε - μόνο 12 χρόνια σου ρίχνω);
Πού στο καλό κρύβεσαι;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 18 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Νοέμ 2012, 21:06

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Στράτο,
Οκτώβρης, Νοέμβρης, Δεκέμβρης = οι καλύτεροι για παραγάδι. (Πρέπει να σου πω ότι πουλάω κάνα ψάρι που και που για να ενισχύσω τη σύνταξη). Άρα ο Βασίλης μένει λίγο πίσω (μαζί με μένα), και θα δω τι θα κάνω από Γενάρη. (Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερο χρόνο αυτή την εποχή).
... Αν βέβαια το κόμμα εξακολουθεί να θέλει "μπαρμπάδες" γιατί βλέπω να αναπτύσσεται σχετικός προβληματισμός.

Μιχάλη επειδή όμως οι εθελοντές εκπαιδευτές δεν είναι μάγοι, καλό είναι όταν θα έχεις τον χρόνο να βρεις και 5-6 άλλους "αμόρφωτους" και να ζητήσεις οργάνωση μαθημάτων. Δεν γίνεται να μυρίζουμε τα νύχια μας...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 18 Νοέμ 2012, 21:13

Εγώ μαλώνω? Δεν είναι καθόλου αυτή η πρόθεση μου. Απλά εξηγώ, έστω και με άγαρμπο τρόπο το παραδέχομαι, μερικά πράγματα τα οποία είναι αυτονόητα και αν δεν έιναι να γίνουν. Το "μπάρμπας" δεν είναι ηλικιακό. Αποδίδεται ως τίτλος σε όλους εκείνους που δεν έχουν την πνευματική ευελιξία να μάθουν το καινούριο και προκειμένου να μην μάθουν θέλουν να υποβάλλουν τους πάντες στις συνήθειές τους (κυρίως τηλεόραση και φυλλάδες).

Συμπληρώνω πως άμα με ακούγατε να τραγουδάω, θα με παρακαλάγατε να συνεχίσω να μιλάω.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 18 Νοέμ 2012, 21:19

zio_donnie έγραψε:Το "μπάρμπας" δεν είναι ηλικιακό. Αποδίδεται ως τίτλος σε όλους εκείνους που δεν έχουν την πνευματική ευελιξία να μάθουν το καινούριο και προκειμένου να μην μάθουν θέλουν να υποβάλλουν τους πάντες στις συνήθειές τους (κυρίως τηλεόραση και φυλλάδες).
Συμπληρώνω πως άμα με ακούγατε να τραγουδάω, θα με παρακαλάγατε να συνεχίσω να μιλάω.

Σχετικά με το "μπάρμπας" αν μπορώ να διαλέξω, προτιμώ με τα χίλια την "ηλικιακή" βερσιόν. Αυτό το "πνευματική ευελιξία" που φαίνεται πεντακάθαρα πλέον ότι δεν διαθέτω, με χαλάει χειρότερα.
Σε ότι αφορά το δεύτερο μίλα όσο θες γιατρέ μου. Θα το αντέξουμε.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 18 Νοέμ 2012, 21:22

Ότι προτιμάς. Εγω δεν σε αποκάλεσα μπάρμπα, απλά εξηγούσα τον κίνδυνο του να χάσουμε τον χαρακτήρα μας για να εξυπηρετήσουμε όσους αρνούνται να μάθουν.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 18 Νοέμ 2012, 21:23

Τι να πω βρε Μιχάλη!!!
Μένω άλαλος (για πολλούς λόγους) :shock: :shock: :shock: (Μπάρμπας γαρ και εγώ)

Συν το ότι φοβάμαι πως θα στείλεις και εμένα για "κούρεμα"!!! :D :D :D
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες