Καλησπέρα σας,
Με έκπληξή μου ενημερώθηκα από φίλους για τα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στο forum και στην ηλεκτρονική διεύθυνση
http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3631 σχετικά με το πρόσωπό μου, δημοσιοποιημένα από άτομο που δεν αξίζει τα «σχολιά»...
Επειδή η προσωπικότητα του καθενός μας δεν επιτρέπεται να είναι παίγνιο τού κάθε τυχοδιώκτη και αρρωστημένου συνομωσιολόγου, αναφέρω τα εξής:
Ως γνωστόν, έχω καταθέσει την παραίτησή μου τόσο από μέλος του Κ.Π.Ε. όσο και από τη Δ.Ε. αυτού, ως φυσικό επακόλουθο της πρώτης. Ο αγαπητότατος εις εμέ πρόεδρος της Δ.Ε. ******************, σε μια προσπάθεια να με μεταπείσει, τουλάχιστον ως προς την αποχώρησή μου από το κόμμα, εζήτησε να συμμετάσχω στην επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε. και να εξηγήσω διά ζώσης το σκεπτικό της απόφασής μου. Επίσης, εζήτησε αν επιθυμώ να γράψω κι ένα κείμενο σχετικό, όπου να κατατίθενται γραπτώς οι σκέψεις μου, θεωρώντας ότι ένα μέλος, που έχει διαθέσει το τελευταίο ένα έτος σημαντικότατο μερίδιο της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής στην εξυπηρέτηση των σκοπών και στόχων του κόμματος, δεν μπορεί να αποχωρεί με μια δήλωση απλώς.
Ως ένδειξη σεβασμού προς το ******* αλλά και προς άλλα μέλη, που ζήτησαν να εξηγήσω τη στάση μου, αποδέχθηκα την πρόταση και δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε.
Δυστυχώς, από την Κυριακή το απόγευμα, ένα απρόσμενο γεγονός, το οποίο προκάλεσε απίστευτο πόνο και ανέτρεψε κάθε προγραμματισμό, προσωπικό και οικογενειακό, κι έχει να κάνει με ακραίο θέμα υγείας προσφιλεστάτου προσώπου, δεν μου επέτρεψε να διεκπεραιώσω τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μου.
Ο *********, που είναι ενήμερος για το γεγονός και τον οποίο κι από τη θέση αυτή ευχαριστώ για την εχεμύθειά του, και στην εμφανή προσπάθειά του να αποτρέψει την αποχώρησή μου, με ρώτησε αν δέχομαι να αναβληθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος για την επόμενη συνεδρίαση. Δέχτηκα, θεωρώντας ότι όντως χρωστώ μια απάντηση προς όλους αυτούς με τους οποίους είχαμε κάνει τόσες κοινές προσπάθειες, για την ανάδειξη των πειρατικών αρχών, αν και του εξήγησα ότι η αποχώρησή μου μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένη, χωρίς να διατυπώνω υπερβολές του τύπου «είμαι αμετάπειστος». Του εζήτησα να μην αναφέρει τη σοβαρότητα του λόγου για τον οποίο θα απουσίαζα κι ότι αν επιθυμούν και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε., θα μπορούσα, καλώς εχόντων των καταστάσεων, να παρευρίσκομαι στην επόμενη συνεδρίαση.
Κι εκεί έκλεισε το όποιο θέμα.
Από εκεί και μετά, αναλαμβάνουν δράση τα γνωστά εσωκομματικά τρολάκια, που εναγωνίως αναζητούν εχθρούς, γιατί τούς είναι μία κάποια λύσις, για να παραφράσω το μέγιστο αλεξανδρινό.
Ας μη ψάχνουν κάποιοι την κακοδαιμονία του κόμματος δεξιά κι αριστερά. Εκ των ένδον η αποσάθρωση. Διόλου τυχαία η λειψανδρία που ταλανίζει το κόμμα και η υποτίμησή του σε μια ηλεκτρονική παρέα, πολλά μέλη της οποίας αδυνατούν να δουν πέρα και έξω από το πλαίσιο της οθόνης τους.
Οι προσβολές και οι ειρωνείες (η νέα πειρατική μόδα, των οποίων η κακή και άστοχη χρήση τους δείχνει και το ποιόν των χρηστών τους,) επιστρέφονται, γιατί δεν υπάρχει παραλήπτης. Τέτοια μέλη, να τα χαίρεται το όποιο κόμμα τα έχει.
Χαίρομαι, πάντως, που αποδεικνύεται ότι ακόμα και τα ανθρωποειδή, τύπου necromancer και της συνομοταξίας του, μπορούν και χρησιμοποιούν υπολογιστή. Εύχομαι σύντομα την αναβάθμιση του λογισμικού τους σε πιο ανθρώπινη έκδοση.
Προφανώς, ό,τι έχω να εξηγήσω και ν΄ απολογηθώ θα γίνει σε προσωπικό επίπεδο και στους όποιους ελαχίστους μπορεί αυτό να ενδιαφέρει.
Παρακαλώ να διαγραφεί κάθε προσωπικό μου δεδομένο από το Κόμμα Πειρατών και μου κοινοποιηθεί η διαγραφή μου.
Αυτονόητο, ότι τόσο τις πειρατικές ιδέες όσο και τη χρήση των εννοιών, δεν τις εκχωρώ σε κανέναν, ούτε τις απεμπολώ και διατηρώ κάθε μου δικαίωμα να τις χρησιμοποιώ ως άτομο, όπως σάς έχουν απαντήσει σχετικώς κι άλλοι πριν από μένα.
Μετά τιμής,
Υ.Γ. Τρεχάτε, τώρα, στην Ε(πιτροπή) Δ(ιάλυσης) να κάνετε επιπλήξεις στους απροσάρμοστους...