Ερώτηση για το Καταστατικό

James Rustles

Δημοσίευσηαπό James Rustles » 21 Φεβ 2014, 19:22

Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό; Και δεν μπορεί καν να αλλάξει λίγο την ιδεοληψία του! "Μας ψήφισε το 0,5% γιατί λέγαμε για άμεση δημοκρατία"!!! Καρφώνεται...

Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και James Rustles, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

Petros
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ερώτηση για το Καταστατικό

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Φεβ 2014, 19:23

Vassilis Perantzakis έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά; Συζητάει ο troll με τον εαυτό του; Καινούριο αυτό;

Όχι, το έχει ξανακάνει...
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 21 Φεβ 2014, 19:35

James Rustles έγραψε:Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.

Νάτο πάλι... Ακριβώς το ίδιο!!! Επαναλαμβάνεται με τα ίδια λόγια! Απίθανος!!! :lol: :lol: :lol:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

bidoka

Re: Re:

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 20:15

Vassilis Perantzakis έγραψε:
James Rustles έγραψε:Εκτίθεσαι αυτή τη στιγμή.

Νάτο πάλι... Ακριβώς το ίδιο!!! Επαναλαμβάνεται με τα ίδια λόγια! Απίθανος!!! :lol: :lol: :lol:

vasper σοβαρέψου.
δεν είμαι ο rustles, δεν είμαι ο Kalogeropoulos.
φιλικά στο λέω, μιας και είσαι επώνυμος, δεν είναι καλό να εκτίθεσαι έτσι.

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 21 Φεβ 2014, 20:22

Ε ρε γλέντια. Γεμίσαμε Τρολλαντώνηδες. Μ' αρέσει αυτό.
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

Petros

Re: Re:

Δημοσίευσηαπό Petros » 21 Φεβ 2014, 20:28

bidoka έγραψε:vasper σοβαρέψου.
δεν είμαι ο rustles, δεν είμαι ο Kalogeropoulos.
φιλικά στο λέω, μιας και είσαι επώνυμος, δεν είναι καλό να εκτίθεσαι έτσι.

Από Αίσωπο πως τα πάμε;
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 21 Φεβ 2014, 20:41

Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να κάνουμε τόσο βιαστικά την υπόθεση ότι κάποιος είναι το τρολ, έστω και αν είναι αλήθεια. Εγώ πάντως δεν έχω πειστεί ακόμα.

Παρ όλα αυτά, αν γίνεται κριτική στο κόμμα (που είναι θεμιτό), δεν καταλαβαίνω το περιεχόμενο της κριτικής. Στο συνέδριο του κόμματος έγινε μια αλλαγή που εντός του κόμματος ερμηνεύεται ως αλλαγή στην διατύπωση, και όχι αλλαγή στο νόημα των αρχών. Ο σκοπός (τουλάχιστον όπως κατατέθηκε) ήταν διευκρίνηση, όχι αλλαγή.

Λογικό σε θέματα γλώσσας να υπάρχουν διαφορές ερμηνείας, όμως δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κριτικάρεται. Η διατύπωση των λέξεων ή το νόημα;

Αν είναι το πρώτο, προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τις λέξεις άμεση δημοκρατία. Όμως η απόφαση να χρησιμοποιηθούν άλλες λέξεις πάρθηκε με μεθόδους... άμεσης δημοκρατίας. Οπότε δεν θα κολλήσω στην διατύπωση.

Αν είναι αλλαγή στο νόημα, ποια είναι αυτή; Ήμουν εδώ από την αρχή, και πάντα για έλεγχο με δημοψηφίσματα μιλούσαμε, και ακόμα για έλεγχο με δημοψηφίσματα μιλάμε. Ποτέ δεν είχαμε μιλήσει για αντικατάσταση της βουλής με κάποιο άλλο σύστημα, οι προτάσεις μας ήταν πάντα κοντά στο Ελβετικό μοντέλο. Το οποίο σαφώς και είναι «αμεσοδημοκρατικό»!

Εάν κάποιος προτιμάει κάποιο άλλο στυλ άμεσης δημοκρατίας, αυτό είναι θεμιτό, όμως δεν βλέπω πότε υποσχεθήκαμε κάτι άλλο από αυτό που λέμε τώρα. Θυμάμαι από πολύ νωρίς τον λόγο μας μέσω άτομα όπως ο Ανέστης κλπ., και πάντα ήταν πολύ προσεκτικός και αναφερόταν σε συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία γενικώς υποστηρίζονται από τα κόμματα πειρατών στον κόσμο. Δεν έχω ακούσει ποτέ κόμμα πειρατών, ούτε στο εξωτερικό ούτε στην Ελλάδα να προωθεί κάποιο στυλ άμεσης δημοκρατίας με κατάργηση της βουλής.

Και για του λόγου το αληθές ορίστε τα άρθρα με tag «άμεση δημοκρατία» από εκείνο το διάστημα http://www.pirateparty.gr/tag/%CE%B1%CE ... %AF%CE%B1/

Δηλαδή τα ίδια που υποστηρίζουμε και σήμερα.

edit: η υπογραφή μου έχει τέλεια εφαρμογή εδώ: τα γραπτά μένουν.
Verba volant, scripta manent

bidoka

Δημοσίευσηαπό bidoka » 21 Φεβ 2014, 21:05

tvelocity έγραψε: Όμως η απόφαση να χρησιμοποιηθούν άλλες λέξεις πάρθηκε με μεθόδους... άμεσης δημοκρατίας..

Τι λες βρε καραγκιoζάκο;;

Με μεθόδους συνομωσίας πάρθηκε η απόφαση, όχι με μεθόδους άμεσης δημοκρατίας!!!!!!!!
Αυτά που είπε ο silendelendill τα διάβασες;;;;;

Το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στις αποφάσεις όσων δεν μπορούν να είναι φυσικά ή ψηφιακά παρόντες την χρονική περίοδο που αποφασίζει η επιτροπή, χλευάζεται και λοιδορείται από τον πυρήνα του σουηδικού λόμπυ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;

Είναι δυνατόν ένα κόμμα 200 υπογραφών στον άρειο πάγο, και 35000 ψήφων, να αποφασίζει με ψηφοφορίες ψεκάστε-σκουπίστε τελειώσατε σε συνέδρια παρωδία;
Υπάρχει ρε απαρτία με 20 άτομα;;;; γαμωτο ρεζίλι μου ;;;;

yiannpap
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 21 Φεβ 2014, 21:25

bidoka έγραψε:
tvelocity έγραψε: Όμως η απόφαση να χρησιμοποιηθούν άλλες λέξεις πάρθηκε με μεθόδους... άμεσης δημοκρατίας..

Τι λες βρε καραγκιoζάκο;;

Με μεθόδους συνομωσίας πάρθηκε η απόφαση, όχι με μεθόδους άμεσης δημοκρατίας!!!!!!!!
Αυτά που είπε ο silendelendill τα διάβασες;;;;;

Το να υπερασπιστεί κάποιος το δικαίωμα στις αποφάσεις όσων δεν μπορούν να είναι φυσικά ή ψηφιακά παρόντες την χρονική περίοδο που αποφασίζει η επιτροπή, χλευάζεται και λοιδορείται από τον πυρήνα του σουηδικού λόμπυ!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ;;;;

Είναι δυνατόν ένα κόμμα 200 υπογραφών στον άρειο πάγο, και 35000 ψήφων, να αποφασίζει με ψηφοφορίες ψεκάστε-σκουπίστε τελειώσατε σε συνέδρια παρωδία;
Υπάρχει ρε απαρτία με 20 άτομα;;;; γαμωτο ρεζίλι μου ;;;;

Τρολλαντώνηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 21 Φεβ 2014, 21:34

bidoka, αν έκανες οποιαδήποτε προσπάθεια για συζήτηση θα σου απαντούσε και κάποιος. Αλλά τι άκρη να βγάλεις με τρολλαντώνη :lol:
Verba volant, scripta manent

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες