Θανάση και εθελοντές αυτής δράσης εύχομαι ξεκούραστη δουλειά και όλα να πάνε καλά.
γιατί σπαταλάμε πόρους του κόμματος;;;
Kotsos έγραψε:Αν δεν θεωρείς σημαντικό κάποιος να καλεί τα μέλη του κόμματος σε μία εκδήλωση που την οργανώνει προσωπικά, ονομάζοντας την δράση του κόμματος και να μην έχει κανονίσει να αναφέρεται το όνομα του κόμματος τότε απορώ με το τί θεωρείς σημαντικό για την λειτουργία ενός κόμματος.
Ας έλεγε βάφω ένα σχολείο και όποιος θέλει να με βοηθήσει.
Το θεωρώ πιο έντιμο από τις σάλτσες να κάνουμε δράση οι πειρατές και οι πειρατές να είναι άφαντοι στα ΜΜΕ ενώ ο μόνος που έχει όφελος είναι η προσωπική του συνδικαλιστική καριέρα.
Αν δεν αισθάνεσαι βλάκας που με ξένα κόλυβα κάποιοι κάνουν κηδεία, μου αρέσει ο αλτρουισμός σου.
Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω έτσι, και αν στερήσω ένα μέλος του κόμματος από την οικογένεια του έστω και για λίγες ώρες, κάτι που ίσως δεν το καταλαβαίνεις, θα πρέπει να εξασφαλίσω ότι η θυσία του ( οι πόροι του κόμματος) θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα για το κόμμα.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Kotsos έγραψε:Αν δεν θεωρείς σημαντικό κάποιος να καλεί τα μέλη του κόμματος σε μία εκδήλωση που την οργανώνει προσωπικά, ονομάζοντας την δράση του κόμματος και να μην έχει κανονίσει να αναφέρεται το όνομα του κόμματος τότε απορώ με το τί θεωρείς σημαντικό για την λειτουργία ενός κόμματος.
Ας έλεγε βάφω ένα σχολείο και όποιος θέλει να με βοηθήσει.
Το θεωρώ πιο έντιμο από τις σάλτσες να κάνουμε δράση οι πειρατές και οι πειρατές να είναι άφαντοι στα ΜΜΕ ενώ ο μόνος που έχει όφελος είναι η προσωπική του συνδικαλιστική καριέρα.
Αν δεν αισθάνεσαι βλάκας που με ξένα κόλυβα κάποιοι κάνουν κηδεία, μου αρέσει ο αλτρουισμός σου.
Εγώ δεν έχω μάθει να δουλεύω έτσι, και αν στερήσω ένα μέλος του κόμματος από την οικογένεια του έστω και για λίγες ώρες, κάτι που ίσως δεν το καταλαβαίνεις, θα πρέπει να εξασφαλίσω ότι η θυσία του ( οι πόροι του κόμματος) θα έχει το μέγιστο αποτέλεσμα για το κόμμα.
Kotsos, αντί να είσαι αρνητικός σχεδόν στα πάντα, δεν οργανώνεις εσύ μία δράση όπως νομίζεις; Η την επόμενη φορά, μάζεψε όλες τις προτάσεις σου και βάλε υποψηφιότητα για την ΔΕ.
Έχει διαφορά να είσαι κριτικός και διαφορά να είσαι αρνητικός.
Αν ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε και θέλετε να το γράψω εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Να γίνω ο άνθρωπος ορχήστρα του κόμματος.
zio_donnie έγραψε:Αν ούτε αυτό μπορείτε να κάνετε και θέλετε να το γράψω εγώ πάλι κανένα πρόβλημα. Να γίνω ο άνθρωπος ορχήστρα του κόμματος.
Δεν θυμάμαι να στο πρότεινε κανείς, και ούτε πιστεύω πως το έχεις. Και γενικά υπάρχει μια καχυποψία εκ μέρους μου προς τους αυτόκλητους σωτήρες, γιατί είναι είτε αυταρχικοί είτε υποφέρουν από Dunning–Kruger.
Kotsos έγραψε:Λυπάμαι που θα σας χαλάσω το συννεφάκι, αλλά εφόσον είναι δράση του Κόμματος Πειρατών Ελλάδος που ακριβώς αναφέρεται το όνομα του κόμματος στην όμορφη κατά τα άλλα εικαστικά αφίσα;;;;;;;
Γιατί αν δεν αναφέρεται το όνομα, γιατί σπαταλάμε πόρους του κόμματος;;;
Ας το οργανώνατε σαν παρέα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες