Προσφορές για εκτύπωση-κοστολόγηση ψηφοδελτίων

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Προσφορές για εκτύπωση-κοστολόγηση ψηφοδελτίων

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 02 Ιαν 2014, 22:11

Όλες οι παρατηρήσεις δεκτές, εκτός από μια, ετεροδημότες δεν παίζουν στις ευρωεκλογές, είναι ενιαίο ψηφοδέλτιο για την επικράτεια. Άρα όπου και να δηλώσεις ότι θες να ψηφίσεις (μέχρι τέλους Φεβρουαρίου νομίζω) το ίδιο ψηφοδέλτιο θα υπάρχει σε κάθε εκλογικό τμήμα.
Με τους κατοίκους του εξωτερικού όπου κι αν μα υποδειχθεί θα τα πάμε (πας :lol: ) μία μεταφορούλα είναι όσο ένα μικρό χαρτοκιβώτιο (27-40 ?? πακέτα των 720 ψηφοδελτίων). Με την μηχανή θα τα πας :mrgreen:

edit: η εγκύκλιος λέει πλαστικό τσέρκι, τώρα αυτό δεν νομίζω να είναι σοβαρή αφορμή για να μην κάνουν δεκτά τα ψηφοδέλτια.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 02 Ιαν 2014, 22:22

ετεροδημότες δεν παίζουν στις ευρωεκλογές, είναι ενιαίο ψηφοδέλτιο για την επικράτεια

Έχεις δίκιο!
η εγκύκλιος λέει πλαστικό τσέρκι, τώρα αυτό δεν νομίζω να είναι σοβαρή αφορμή για να μην κάνουν δεκτά τα ψηφοδέλτια

Ρώτα και εμένα που έφαγα την γκρίνια του υπεύθυνου!!! :( :( :(
Τα δέχτηκε τελικά ο άνθρωπος αλλά....... καλό είναι να του κάνουμε τα κέφια γιατί και εμείς όλο και κάποιες εξυπηρετήσεις θα του ζητήσουμε!!
Αμέσως, αμέσως, ακόμα και στο μέγεθος του χαρτιού, έχει λόγο ο συγκεκριμένος!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 03 Ιαν 2014, 00:10

laskaris_vasilis έγραψε:Επίσης, μία ερώτηση: Επειδή στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, είδα πως κάποια κόμματα το "πακετάρισμα" το είχαν κάνει με χαρτί αντί για τσέρκια,
να ρωτήσουμε τον Μιχάλη, μήπως είναι οικονομικότερο το χαρτί από τα τσέρκια;

Τα τσέρκια είναι το φθηνότερο και επίσης το ασφαλέστερο δέσιμο. Απλά τα τυπογραφεία δεν έχουν συνήθως αυτή τη δυνατότητα πακεταρίσματος γιατί αυτό είναι κυρίως δουλειά βιβλιοδετείου. Έτσι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με το πακετάρισμα που ανέφερες και να γλυτώσουν και τη μεταφορά όλου του χαρτιού σε άλλο μαγαζί και πάλι πίσω στο δικό τους.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Ιαν 2014, 20:24

-mesitiko- έγραψε:OK θα φροντίσω να έχεις την επιστολή αυτή και ότι άλλο χρειάζεσαι. Θα ακολουθηθούν τα 3 βήματα που περιγράφεις.
Θα ανοιχθεί pad για να συνταχθεί η επιστολή, νομίζω μπορείς να συμμετέχεις για να περιέχει ότι κρίνεις απαραίτητο. Θα ενημερωθείς προσεχώς από εδώ.

Σπύρο, επειδή όπως ήδη σου έχω ήδη πει, σέβομαι ιδιαίτερα τον κόπο σου και την προσφορά σου στο κόμμα, (με την έννοια ότι ένα μέρος της μου αναλογεί) θα ήθελα να σε ... απαλλάξω από το ... βάρος αυτής της ευθύνης.
Σε λίγες ημέρες θα έχεις από εμένα τα εξής:
1) Ένα υπόδειγμα της επιστολής που προανέφερα. (Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε στη διαδικασία των pads γιατί θεωρώ αφ' ενός ότι είναι χρονοβόρα και αφ' ετέρου ότι για να συμμετέχεις ουσιαστικά σε μια τέτοια διαδικασία δεν αρκεί να ξέρεις να χειρίζεσαι τα ... pad αλλά ... τους Έλληνες τυπογράφους, πράγμα που είναι εντελώς διαφορετικής τάξεως ζήτημα).
2) Την λίστα των υποψήφιων τυπογραφείων για την ανάληψη της εργολαβίας.
Υπομονή ελάχιστες μέρες ...

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 04 Ιαν 2014, 21:29

Ευχαριστώ και πάλι για την κάθε βοήθεια που μας/μου δίνεις.
Αναμένω, δεν βιάζει το θέμα, όποτε είσαι έτοιμος.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Ιαν 2014, 21:44

-mesitiko- έγραψε:Ευχαριστώ και πάλι για την κάθε βοήθεια που μας/μου δίνεις.
Αναμένω, δεν βιάζει το θέμα, όποτε είσαι έτοιμος.

Με συγχωρείς για την παράλειψή μου, Σπύρο, αλλά θα χρειαστώ να μου στείλεις κάποιο email γιατί τα όσα θα σου διαβιβάσω θα είναι επισυναπτόμενα έγγραφα.
Αναμένω λοιπόν να μου στείλεις με π.μ. κάποια σχετική ηλεκτρονική διεύθυνση, όπου επιθυμείς να λάβεις τη σχετική αλληλογραφία.

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 04 Ιαν 2014, 22:25

οκ, έστειλα
(πρώην -mesitiko-)

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 04 Ιαν 2014, 22:59

-mesitiko- έγραψε:οκ, έστειλα

Σπύρο,
Έλαβα το μήνυμά σου, αλλά δεν έλαβα "ειδοποίηση" ότι το έστειλες και μου κάνει εντύπωση.
Δηλαδή αν δεν είχα δει την ανάρτησή σου στο φόρουμ, όπου με ενημέρωνες ότι το έστειλες, δεν θα το είχα πάρει χαμπάρι, γιατί όπως γνωρίζεις, χωρίς ειδοποίηση δεν ... ψαχνόμαστε. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιου είδους δυσλειτουργία του συστήματος.
Σε κάθε περίπτωση, όλα είναι εντάξει και σε λίγες μέρες (το πολύ 10) θα έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προχωρήσει η δουλειά με το σωστό τρόπο, που έχω ήδη περιγράψει.
Φυσικά όλα όσα θα σου στείλω όχι μόνο μπορείς να τα γνωστοποιήσεις, αλλά επιβάλλεται κιόλας να τα γνωρίζει και η ΔΕ και όλα τα μέλη του κόμματος, όχι μόνο για λόγους διαφάνειας αλλά και γιατί ο καθένας από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος μπορεί να έχει να συμπληρώσει / προσθέσει κάτι εποικοδομητικό.
Εγώ μπορεί να είμαι επαΐων (δηλ. γνώστης) αλλά ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι ... παντογνώστης.
Άσε που εδώ και 2 περίπου χρόνια δεν ασχολούμαι πια με την τυπογραφία αλλά μόνο με το ψάρεμα και (προσφάτως) τους πειρατές, οπότε μπορεί να μου διαφεύγουν και μερικά πράγματα... :lol:

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 20 Ιαν 2014, 11:14

Αυτό ενδιαφέρει το PPEU;
(δεν υπάρχει στα ελληνικά):

EUROPEAN COMMISSION
Brussels, 12.9.2012
COM(2012) 499 final
2012/0237 (COD)

Proposal for a
REGULATION OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL
on the statute and funding of European political parties and European political
foundations
здравствуйте

Voyager-1

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 24 Ιαν 2014, 20:26

Ευχαριστώ τον Μ. Μαντά
για την φόρμα της επιστολής προς τα τυπογραφεία και τις οδηγίες που μου απέστειλε, καθώς και μια λίστα "κατάλληλων" τυπογραφείων. Θα μπουν σε ειδικό χώρο στο κουμπάσο (redmine) για να χρησιμοποιηθούν όταν χρειαστεί από το κόμμα. (σύντομα ελπίζω)
(πρώην -mesitiko-)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες