laskaris_vasilis έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Ο καθένας με τον πόνο του...
Αντί να κατηγορεί ο ένας τον άλλον, προτείνετε πολιτικές και θέσεις. Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες. Δεν με ενδιαφέρει ο ΙΤάς ή ο ΔΕάς ή ΕΔάς. Αυτά είναι για εσωτερική λειτουργία.
Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Όποιος θέλει τέτοιες να πάει στον Καμμένο...
Βρε Βασίλη, ο "πόνος" του καθ` ενός, δεν είναι "πόνος" ή τουλάχιστον αιτία σκέψης για το "κόμμα";
........ Θέλεις προτάσεις;
.. ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ Πειρατή!!!
Οι προτάσεις έχουν γίνει, έχουν αναλυθεί αλλά ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!
.. Σε ποιούς; (ερώτηση).
Σε εμένα πάντως αρέσουν στηρίζω πολλές από αυτές!!!!
Από μεριάς σου όμως δεν είδα διάθεση για διάλογο αλλά για "επίθεση"!!
Γιατί;; "Υπηρετείς" κάπου;;
Που τις είδες τις προτάσεις; Θεωρείς προτάσεις το να λέμε και να ξαναλέμε για το που θα ψηφίζουμε; Είναι πρόταση το αν δεχόμαστε το Liquid με ανάθεση ή το φόρουμ ή το Mumble ως πλατφόρμα; Μόνο αυτά βλέπω. Και βλέπω άτομα τα οποία είναι ενεργά στο κόμμα να αναλώνονται τελευταία με μπούρδες γιατί... δεν τους αρέσει η φάτσα του baskin ή του papassadrian ή οι γνώσεις που έχουν.
Δεν με ενδιαφέρει η ζήλια μερικών ή ο φόβος τους μη τους πάρουν την πρωτοκαθεδρία. Αντί να ασχολούμαστε με σοβαρά θέματα ασχολούμαστε με το κάθε παιδάκι που προσβλήθηκε από την συμπεριφορά του άλλου. Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με προσωπικές έριδες.
Η μόνη επίθεση από πλευρά μου ήταν μία για την οποία σου ζήτησα συγνώμη. Διαφωνώ μαζί σου στην αιτιολογία για την επανάληψη της ψηφοφορίας για το liquid, αλλά από την άλλη δεν μου έχεις απαντήσει αν εννοείς πως ΟΛΕΣ οι ψηφοφορίες μέχρι τώρα είναι άκυρες για τον ίδιο λόγο... Δεν θεωρώ ότι μου κάνεις επίθεση, αλλά μία απάντηση θα την ήθελα.