Να βγάλουμε κείμενο συμπαράστασης για το Ρωμανό;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
LouisaT
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Να βγάλουμε κείμενο συμπαράστασης για το Ρωμανό;

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 04 Δεκ 2014, 00:04

baskin έγραψε:Διαφωνώ και εγώ με την απόφαση να μην δεχθεί την τηλε-διδασκαλία, διαφωνώ και με τον ορισμό της αναρχίας που δίνει και αυτός και η Λουίζα (ότι δεν είναι δημοκρατία).

Εσύ μπορεί να διαφωνείς, αυτός όμως αυτόν τον ορισμό δίνει.

Ο «σύντροφος» φυσικά και αρνήθηκε. Γιατί δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει και να «σωφρονιστεί», αλλά μόνο να τρολλάρει το σύστημα. Όπως είπα, μαγκιά του. Αλλά είναι κατάδικος, ο οποίος λήστεψε 2 φορές με όπλα, και ως εκ τούτου πρέπει να θεωρηθεί επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, όταν βγάζει ανακοίνωση πως τα κάνει όλα αυτά για να φέρει το σύστημα σε δύσκολη θέση, προφανέστατα ο στόχος του δεν είναι να πάει στο μάθημα για να σωφρονιστεί. Πώς θα γίνει αυτό; Μαθαίνοντας διοίκηση επιχειρήσεων και γινόμενος καπιτάλας;

Επιπλέον, απ' ό,τι έχω καταλάβει, το νομικό πλαίσιο δεν λέει «όποιος περνάει σε σχολή θα πηγαίνει κιόλας». Λέει, «όποιος περνάει, θα κρίνει ο ανακριτής αν θα του δώσει άδεια να πάει, εφόσον δεν θεωρήσει πως είναι ύποπτος να το σκάσει».

Αυτά έχω να πω. Είμαι απολύτως υπέρ της μόρφωσης των πάντων. Αυτή μπορεί να γίνει κάλλιστα εξ αποστάσεως, όπως κάνει το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Υ.Γ.
laskaris_vasilis έγραψε:
....... δεν είναι ουδόλως δημοκράτης. Είναι αναρχικός.......

Ορίστε;;;;;;

Η αναρχία δεν είναι δημοκρατία. Είναι ένα άλλο εντελώς σύστημα.
Με το οποίο τυχαίνει να διαφωνώ. Ο άλλος το γουστάρει. Μαγκιά του. Δεν του αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να προσπαθήσει να μου επιβάλλει το σύστημα που γουστάρει δια της βίας. Τότε ενοχλούμαι.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 04 Δεκ 2014, 01:27

κι όμως η αναρχία είναι απόλυτα δημοκρατικό σύστημα, το θέμα είναι πρέπει όλοι να είναι αναρχικοί...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 04 Δεκ 2014, 01:44

LouisaT έγραψε:Ο «σύντροφος» φυσικά και αρνήθηκε. Γιατί δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει και να «σωφρονιστεί», αλλά μόνο να τρολλάρει το σύστημα. Όπως είπα, μαγκιά του. Αλλά είναι κατάδικος, ο οποίος λήστεψε 2 φορές με όπλα, και ως εκ τούτου πρέπει να θεωρηθεί επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, όταν βγάζει ανακοίνωση πως τα κάνει όλα αυτά για να φέρει το σύστημα σε δύσκολη θέση, προφανέστατα ο στόχος του δεν είναι να πάει στο μάθημα για να σωφρονιστεί. Πώς θα γίνει αυτό; Μαθαίνοντας διοίκηση επιχειρήσεων και γινόμενος καπιτάλας;

Οι τράπεζες λήστεψαν χιλιάδες φορές ως τώρα, χωρίς όπλα (πολύ αποτελεσματικότερα θεωρώ) και δεν άνοιξε μύτη. Διαφήμιση τους υπάρχει παντού και κανείς δεν τις έχει θεωρήσει επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο.
Και ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θέλει να κάνει λίγες βόλτες εκτός φυλακής. Ο οποιοσδήποτε με σώας τας φρένας άνθρωπος αυτό θα ήθελε και η σωφρονιστική διαδικασία το προβλέπει και το επιβάλλει. Αφενός ουδέποτε έκανε κακό σε άνθρωπο, αφετέρου η δικαιοσύνη έκρινε ότι μπορεί να σπουδάσει. Η νομοθεσία προβλέπει τέτοια περίπτωση, υπάρχει νομικό προηγούμενο, συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η εκδικητικότητα και επιλεκτική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του...

LouisaT έγραψε:Επιπλέον, απ' ό,τι έχω καταλάβει, το νομικό πλαίσιο δεν λέει «όποιος περνάει σε σχολή θα πηγαίνει κιόλας». Λέει, «όποιος περνάει, θα κρίνει ο ανακριτής αν θα του δώσει άδεια να πάει, εφόσον δεν θεωρήσει πως είναι ύποπτος να το σκάσει».

Σίγα που θα το σκάσει... σάμπως με τον προαστιακό και το μετρό θα κάνει το Αυλώνα-Αιγάλεω; :mrgreen:
Αν είσαι φυλακισμένος παρακολουθείς το μάθημα παρουσία αστυνομικού (ο 4009 δεν απαγορεύει την είσοδο σωμάτων ασφαλείας στο ακαδημαϊκό χώρο)

baskin έγραψε:κι όμως η αναρχία είναι απόλυτα δημοκρατικό σύστημα, το θέμα είναι πρέπει όλοι να είναι αναρχικοί...

αμεσοδημοκρατικό (χωρίς βέτο όμως :| )
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 04 Δεκ 2014, 02:19

Petros έγραψε:Οι τράπεζες λήστεψαν χιλιάδες φορές ως τώρα, χωρίς όπλα (πολύ αποτελεσματικότερα θεωρώ) και δεν άνοιξε μύτη. Διαφήμιση τους υπάρχει παντού και κανείς δεν τις έχει θεωρήσει επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο.

Στο θέμα μας. Αυτό είναι εκτός θέματος, όπως θα λέγανε και στην έκθεση στο σχολείο. Όπως και να'χει, αν «ληστέψανε», ό,τι «ληστέψανε» δεν το κάνανε μα Καλάζνικωφ.

Petros έγραψε:Και ναι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θέλει να κάνει λίγες βόλτες εκτός φυλακής. Ο οποιοσδήποτε με σώας τας φρένας άνθρωπος αυτό θα ήθελε και η σωφρονιστική διαδικασία το προβλέπει και το επιβάλλει. Αφενός ουδέποτε έκανε κακό σε άνθρωπο,

Δεν πάει έτσι, φίλε μου. Ρώτα τους ανθρώπους που βρέθηκαν μπροστά του όταν αυτός μπούκαρε μέσα με το Καλάζνικωφ, αν νιώθουν ότι τους έκανε κακό. Το κακό δεν είναι μόνο σωματικό. Είναι και ψυχολογικό. Επιπλέον, πολύ απλά, παρανόμησε.

Petros έγραψε:αφετέρου η δικαιοσύνη έκρινε ότι μπορεί να σπουδάσει. Η νομοθεσία προβλέπει τέτοια περίπτωση, υπάρχει νομικό προηγούμενο, συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω προς τι αυτή η εκδικητικότητα και επιλεκτική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του...

Όπως εξηγήσαμε διάφοροι πιο πάνω, του δόθηκαν διάφορες ευκαιρίες να σπουδάσει. Δεν τις θέλει. Και δεν τις θέλει γιατί δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει.
Επιπλέον, η νομοθεσία τού δίνει την δυνατότητα να πάρει άδεια να πάει στο μάθημα μόνο εφόσον το κρίνει συνετό ο ανακριτής.

Και ξανά:
Την απεργία πείνας 30 ημερών του Ηρακλή Κωστάρη για τον ίδιο ακριβώς λόγο την άκουσε κανείς; Ενδιαφέρθηκε κανείς; Βγάλαμε ανακοίνωση;
Το να λέμε πως δήθεν εξαντλείται η εκδικητικότητα του κράτους σε αυτόν, ή πως αυτός τυγχάνει επιλεκτικής αντιμετώπισης, είναι απλά ψευδές και λάθος.

Petros έγραψε:Σίγα που θα το σκάσει... σάμπως με τον προαστιακό και το μετρό θα κάνει το Αυλώνα-Αιγάλεω; :mrgreen:
Αν είσαι φυλακισμένος παρακολουθείς το μάθημα παρουσία αστυνομικού (ο 4009 δεν απαγορεύει την είσοδο σωμάτων ασφαλείας στο ακαδημαϊκό χώρο)

Ναι, γιατί ποτέ κανείς άλλος δεν το έχει σκάσει.

baskin έγραψε:κι όμως η αναρχία είναι απόλυτα δημοκρατικό σύστημα, το θέμα είναι πρέπει όλοι να είναι αναρχικοί...

Η αναρχία είναι αναρχία. Δεν είναι δημοκρατία. Μην τρελλαθούμε τελείως. Είναι άλλο σύστημα. Αφήνω βεβαίως πως όλα αυτά τα βλαμμένα που νομίζουν πως είναι αναρχικοί, απλά τραμπούκοι είναι, και ούτε ξέρουν τί θα πει αναρχία. Τους είδα και στα Εξάρχεια χτες, να κυκλοφορούν ως ομάδες βανδάλων, να σπάνε στην τύχη ό,τι βρουν μπροστά τους στην Βαλτετσίου, και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Δημοκράτες όλοι, ένας κι ένας.
Μπορεί να μου πείτε, προβοκάτσια, βαλτοί κτλ. ΟΚ. Είδα και τον γόνο Νάσιουτζικ με το Καλάζνικωφ.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Δεκ 2014, 10:04

Αυτό!!
(και δεν έχει και lqfb :mrgreen: :mrgreen: )
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 04 Δεκ 2014, 11:20

LouisaT έγραψε:Όπως και να'χει, αν «ληστέψανε», ό,τι «ληστέψανε» δεν το κάνανε μα Καλάζνικωφ.

Δεν είναι καθόλου έτσι. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι αυτόματα δίκαιο.

LouisaT έγραψε:Δεν πάει έτσι, φίλε μου. Ρώτα τους ανθρώπους που βρέθηκαν μπροστά του όταν αυτός μπούκαρε μέσα με το Καλάζνικωφ, αν νιώθουν ότι τους έκανε κακό. Το κακό δεν είναι μόνο σωματικό. Είναι και ψυχολογικό. Επιπλέον, πολύ απλά, παρανόμησε.

Κι εγώ κάθε μήνα έχω να σκέφτομαι πως θα τα βγάλω πέρα, άμα το πάμε έτσι. Δεν μου προκαλεί ψυχολογικό κακό η άδικη οικονομία; Ποιος θα με προστατέψει από τον υπέρμετρο έλεγχό της στη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα;

LouisaT έγραψε:Όπως εξηγήσαμε διάφοροι πιο πάνω, του δόθηκαν διάφορες ευκαιρίες να σπουδάσει. Δεν τις θέλει. Και δεν τις θέλει γιατί δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει.
Επιπλέον, η νομοθεσία τού δίνει την δυνατότητα να πάρει άδεια να πάει στο μάθημα μόνο εφόσον το κρίνει συνετό ο ανακριτής.

Καμία από τις λύσεις που ως τώρα προτάθηκαν δεν έγινε αποδεκτή από τον πρύτανη καθώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό γιατί η έξοδος που αιτείται ο Ν.Ρ. αφορά κυρίως παρακολούθηση ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ μαθημάτων, και όχι διαλέξεων.

LouisaT έγραψε:Και ξανά:
Την απεργία πείνας 30 ημερών του Ηρακλή Κωστάρη για τον ίδιο ακριβώς λόγο την άκουσε κανείς; Ενδιαφέρθηκε κανείς; Βγάλαμε ανακοίνωση;
Το να λέμε πως δήθεν εξαντλείται η εκδικητικότητα του κράτους σε αυτόν, ή πως αυτός τυγχάνει επιλεκτικής αντιμετώπισης, είναι απλά ψευδές και λάθος.

Διάβασα σήμερα γι αυτόν. Η απάντηση είναι γιατί δεν το γνώριζα και γιατί κανένας άλλος δεν ενδιαφέρθηκε από όσο μπορείς να καταλάβεις.
http://www.efsyn.gr/arthro/epistoli-ira ... stin-efsyn

LouisaT έγραψε:Ναι, γιατί ποτέ κανείς άλλος δεν το έχει σκάσει.

Και βασιζόμενοι στην εικασία ότι μπορεί να το σκάσει ας παραμείνει μέσα; :shock:

LouisaT έγραψε:Η αναρχία είναι αναρχία. Δεν είναι δημοκρατία. Μην τρελλαθούμε τελείως. Είναι άλλο σύστημα. Αφήνω βεβαίως πως όλα αυτά τα βλαμμένα που νομίζουν πως είναι αναρχικοί, απλά τραμπούκοι είναι, και ούτε ξέρουν τί θα πει αναρχία. Τους είδα και στα Εξάρχεια χτες, να κυκλοφορούν ως ομάδες βανδάλων, να σπάνε στην τύχη ό,τι βρουν μπροστά τους στην Βαλτετσίου, και να βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων. Δημοκράτες όλοι, ένας κι ένας.
Μπορεί να μου πείτε, προβοκάτσια, βαλτοί κτλ. ΟΚ. Είδα και τον γόνο Νάσιουτζικ με το Καλάζνικωφ.

Μπερδεύεις την αναρχία με το χουλιγκανισμό...

edit: ο Σαραντάκος τα κάνει ξεκάθαρα
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 04 Δεκ 2014, 12:17

Το θέμα/ερώτημα/ζήτημα είναι:
Έχει το δικαίωμα, βάσει της νομοθεσίας, να πάρει άδεια για να παρακολουθήσει τα μαθήματα;
Και αν το έχει και του το αρνούνται, γιατί του το αρνούνται (βάσει νομοθεσίας πάλι και όχι γιατί είναι ο Τάδε/ είπε το δείνα/ υποστήριξε το κάτι, κτλ.).

Αν έχεις ένα δικαίωμα, το έχεις βρέξει-χιονίσει. Όλες οι εξαιρέσεις/μη-ισχύς ενός δικαιώματος πρέπει να είναι πολύ καλά αιτιολογημένες/τεκμηριωμένες/δικαιολογημένες και ΠΑΝΤΑ σύμφωνα με την νομοθεσία.

Αν έχει το δικαίωμα, λοιπόν, και του το αρνούνται (το καταργούν στην πράξη δηλαδή) να μας το ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ και να το κρίνουμε.

Χέστηκα αν είναι ο Ρωμανός, ο Γιαραμπής ή ο Τρέχα Γύρευε. Το δικαίωμα έχει σημασία και το γιατί του το αφαιρούν.
:|
здравствуйте

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 04 Δεκ 2014, 13:01

Κομπειλάδας έγραψε:Χέστηκα αν είναι ο Ρωμανός, ο Γιαραμπής ή ο Τρέχα Γύρευε. Το δικαίωμα έχει σημασία και το γιατί του το αφαιρούν.

Ξεχνάς τον Μπιθικούκουρα :mrgreen:

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 04 Δεκ 2014, 13:17

Χα, χα, χα.... γελάσαμε
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 04 Δεκ 2014, 14:06

ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ νάστε καλά ρε παιδιά, έριξα γέλιο πρωί πρωί....Α ρε Πέτρο δεν έχει καταλάβει ότι είσαι κυκλωμένος από ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ....
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες