baskin έγραψε:Διαφωνώ και εγώ με την απόφαση να μην δεχθεί την τηλε-διδασκαλία, διαφωνώ και με τον ορισμό της αναρχίας που δίνει και αυτός και η Λουίζα (ότι δεν είναι δημοκρατία).
Εσύ μπορεί να διαφωνείς, αυτός όμως αυτόν τον ορισμό δίνει.
Ο «σύντροφος» φυσικά και αρνήθηκε. Γιατί δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει και να «σωφρονιστεί», αλλά μόνο να τρολλάρει το σύστημα. Όπως είπα, μαγκιά του. Αλλά είναι κατάδικος, ο οποίος λήστεψε 2 φορές με όπλα, και ως εκ τούτου πρέπει να θεωρηθεί επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Επιπλέον, όταν βγάζει ανακοίνωση πως τα κάνει όλα αυτά για να φέρει το σύστημα σε δύσκολη θέση, προφανέστατα ο στόχος του δεν είναι να πάει στο μάθημα για να σωφρονιστεί. Πώς θα γίνει αυτό; Μαθαίνοντας διοίκηση επιχειρήσεων και γινόμενος καπιτάλας;
Επιπλέον, απ' ό,τι έχω καταλάβει, το νομικό πλαίσιο δεν λέει «όποιος περνάει σε σχολή θα πηγαίνει κιόλας». Λέει, «όποιος περνάει, θα κρίνει ο ανακριτής αν θα του δώσει άδεια να πάει, εφόσον δεν θεωρήσει πως είναι ύποπτος να το σκάσει».
Αυτά έχω να πω. Είμαι απολύτως υπέρ της μόρφωσης των πάντων. Αυτή μπορεί να γίνει κάλλιστα εξ αποστάσεως, όπως κάνει το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.
Υ.Γ.
laskaris_vasilis έγραψε:....... δεν είναι ουδόλως δημοκράτης. Είναι αναρχικός.......
Ορίστε;;;;;;
Η αναρχία δεν είναι δημοκρατία. Είναι ένα άλλο εντελώς σύστημα.
Με το οποίο τυχαίνει να διαφωνώ. Ο άλλος το γουστάρει. Μαγκιά του. Δεν του αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να προσπαθήσει να μου επιβάλλει το σύστημα που γουστάρει δια της βίας. Τότε ενοχλούμαι.