Το όνομα είναι Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και νομίζω είναι τέλειο. Ακόμα και να μην υπήρχε θα έπρεπε να το σκεφτούμε εμείς.
Πειρατικά...
Nick Manolas έγραψε:Δυό παρατηρήσεις...
Πρώτον.... Οι Πειρατές ήσαν άνθρωποι που βγήκαν στην Πειρατεία και κρύφτηκαν, μη μπορώντας να αντέξουν την τυραννία της άρχουσας τάξης... Για την επιβίωση, ε... έκαναν και μερικά ρεσάλτα...![]()
Δεύτερον... Μην αγγίζετε το όνομα..................
Κομπειλάδας έγραψε:Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"
Στην αναμετάδοση των αποτελέσματων την Κυριακή των εκλογών, στις κάρτες, βγαίναμε ως "Κομ.Πειρ.Ελλάδας"????????????
Δηλαδή, ΧΨΖ, και χάσαμε πολλούς "πόντους" διαφήμισης (τις κάρτες τις έβλεπαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας)
Δείτε το λίγο για τις επόμενες εκλογές....
Κομπειλάδας έγραψε:Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"
Στην αναμετάδοση των αποτελέσματων την Κυριακή των εκλογών, στις κάρτες, βγαίναμε ως "Κομ.Πειρ.Ελλάδας"????????????
Δηλαδή, ΧΨΖ, και χάσαμε πολλούς "πόντους" διαφήμισης (τις κάρτες τις έβλεπαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας)
pav έγραψε:Κομπειλάδας έγραψε:Για την "τηλεοπτική" εμφάνιση του ονόματος, έχω να προτείνω το "Πειρατές Ελλάδας"
Το πρόσεξα κι εγώ... Το μόνο χειρότερο που θα μπορούσαν να βάλουν θα ήταν "Κόμμα Π. Ελλάδας". Να ψάξουμε επικοινωνία με singular logic;
baskin έγραψε:Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την φιλολογία περί του ονόματος. Μπερδεύτηκαν μερικοί, είδαν φως και μπήκαν;
Υπάρχει εδώ μέσα Πειρατής που να τον απασχολεί το όνομα ή το πως ακούγεται στους άλλους;
Αν ναι, η πόρτα είναι ανοιχτή και προς την άλλη κατεύθυνση, αλλιώς απλά ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα αντί να κάνουμε δουλειά.
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες