Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση, στα

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
pav

Re: Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση,

Δημοσίευσηαπό pav » 28 Νοέμ 2012, 12:47

zio_donnie έγραψε:Ωραία λοιπόν. Αν δεν βγει όποιος ήταν να αναλάβει την πατρότητα του κειμένου πρέπει να στείλουμε δελτίο τύπου που να λέει ότι το κείμενο ΔΕΝ είναι του κόμματος Πειρατών αλλά ενός χασομέρη φαρσέρ. Επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει γραφείο στην Πάτρα (μέχρι να το ιδρύσουν υπαρκτά μέλη). Έτσι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Λογικά πρέπει πρώτα να αποφασίσει η Ε.Δ. εάν έχει γίνει κάτι μεμπτό ή όχι, είτε βρει ποιος το έγραψε είτε όχι.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 12:50

pav έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Ωραία λοιπόν. Αν δεν βγει όποιος ήταν να αναλάβει την πατρότητα του κειμένου πρέπει να στείλουμε δελτίο τύπου που να λέει ότι το κείμενο ΔΕΝ είναι του κόμματος Πειρατών αλλά ενός χασομέρη φαρσέρ. Επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει γραφείο στην Πάτρα (μέχρι να το ιδρύσουν υπαρκτά μέλη). Έτσι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Λογικά πρέπει πρώτα να αποφασίσει η Ε.Δ. εάν έχει γίνει κάτι μεμπτό ή όχι, είτε βρει ποιος το έγραψε είτε όχι.

Τι να αποφασίσει ακριβώς? Άγνωστοι μιλάνε στο όνομα των Πειρατών. Δελτίο τύπου για να εξηγήσουμε πως δεν είμαστε εμείς. Γιατί άμα είμαστε ποιος είναι? Ή το ένα ή το άλλο. Και τα δύο δεν γίνεται. Το μεμπτό είναι πως άγνωστοι σφετερίζονται το όνομα μας. Δεν θέλει φαντασία.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Νοέμ 2012, 12:52

Γιατί δεν παίρνει θέση κάποιος από την "βάρκα", όσοι είναι "άτυπα" (όπως ειπώθηκε) εκεί;

Συντάχθηκε το κείμενο από μέλη του κόμματος στην Πάτρα που αυτοπροσδιορίζονται "βάρκα", ναι ή ου;

Ας απαντήσεις κάποιος .
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 28 Νοέμ 2012, 13:02

LouisaT έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Είπα... έπρεπε να γράψω ζωή.

Όσο για το επώνυμο, ούτε αυτό ισχύει στην Δημοκρατία. Κανόνας του κόμματος είναι. Το να λέει κάτι κάποιος, μπορεί να το λέει και ανώνυμα. Εμείς θέσαμε κανόνα γιατί είμαστε κόμμα.

Δεν κατάλαβες. Δεν θέλω απαραίτητα ονοματεπώνυμο. Θέλω κάποιος να πει, ξέρω ποιοι το έγραψαν. Ο Μήτσος, ο Κίτσος, κι ο Γιωρήκας, που είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος. Να και το email τους, αν θέλετε να επικοινωνήσετε. Ή ο Μήτσος, ο Κίτσος κι ο Γιωρήκας, να έρθουν εδώ και να πούνε, εμείς το γράψαμε ωρέ παιδιά. Γιατί δεν σας αρέσει; Να το συζητήσουμε.

Το γεγονός πως ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει ποιος το έγραψε είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ' όλα!

(Επίσης, δεν έχεις δίκιο. Όταν μιλάς στο όνομα κάποιου άλλου, σε μια δημοκρατία, αυτό το κάνεις επώνυμα!)

ΞΕΡΟΥΜΕ από που έφυγε. Από το τοπ. Αχαΐας (ή αλλιώς βάρκα Αχαΐας). Τι άλλο θέλετε αφού υπάρχει υπογραφή.

Αφού είναι από το τοπ. γραφείο Αχαΐας, τι να βγάλεις ότι δεν υπάρχει γραφείο στην Αχαΐα???

Το έχετε παρακάνει... τελειώνετε επιτέλους. Θέλετε να μάθετε ποιός το έγραψε? μπείτε στης Αχαΐας το site: http://www.piratesachaias.gr/, δείτε ποιοί είναι μέλη και ζητήστε εξηγήσεις με email. Εδώ ίσως να μην το δουν και ποτέ!

Σας βάζω και το άρθρο: http://www.piratesachaias.gr/?p=262

Υπάρχουν στοιχεία μέσα.... Αν κάνατε καν τον κόπο να μπείτε στο site θα βλέπατε ότι εδώ και μέρες που υπάρχει αυτό το θέμα υπάρχουν και τα στοιχεία των ανθρώπων μέσα στο κείμενο. το τι βγάλανε οι δημοσιογράφοι δικό τους πρόβλημα.

Λοιπόν παρακαλώ αυτό το θέμα να τελειώνει εδώ πέρα.

Και ωστόσο για τα άτυπα τοπικά γραφεία και περιφερειακά υπάρχουν άτυπα εδώ και αρκετούς μήνες. Τώρα εάν μερικοί ξαφνικά μπήκατε μέσα και ενημερωθήκατε τώρα σκάστε επιτέλους, και μην το κάνετε θέμα. Το μόνο γραφείο που δεν είναι άτυπο είναι της ΑΤΤΙΚΗΣ που δημιουργήθηκε τώρα.

Ωστόσο για την ιστορία λίγο, να ξέρετε ότι τα άτυπα τοπικά και περιφερειακά γραφεία δουλεύουν με το να αναμεταδίδουν τα δελτία τύπου και τα άρθρα του κόμματος πειρατών ελλάδας αλλά και να δημιουργούν δικά τους άρθρα και δελτία τύπου για την τοπική κοινωνία.

Και επίσης, σας έπιασε τώρα μερικούς ο πόνος, που στις εκλογές και κατά την διάρκεια αυτών των 2 μηνών έβγαιναν από όλους μας αλλά ντι άλλων άρθρα παντού και υπογραφόντουσαν σαν κόμμα πειρατών ελλάδας.

Λοιπόν για ηρεμήστε τώρα.

Τα παρακάτω για όποιους δεν ξέρουν είναι τοπικά γραφεία και περιφερειακά ΑΤΥΠΑ. Άλλα έχουν blog, άλλα site, άλλα μόνο facebook. Όποιος θέλει λίνκ ας μου πει.

European Office of the Pirate Party Greece

Περιφέρεια Αττικής
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφέρεια Κοζάνης
Περιφέρεια Κρήτης
Περιφέρεια Κυκλάδων

Αιτωλοακαρνανία
Αχαΐα
Εύβοια
Ημαθία
Καβάλα
Κέρκυρα
Κορινθία
Λάρισα
Μαγνησία
Πειραιάς
Πρέβεζα
Σίκινος
Σύρος

Τοπική Μοσχάτου-Ταύρου

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Νοέμ 2012, 13:11

Παιδία τι τρέχει με το forum?

Ενώ σε αυτό φαίνεται:
Προβολή των νέων δημοσιεύσεων

Επιστροφή στην Ειδική αναζήτηση
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές • Σελίδα 1 από 1

Θέματα
Απαντήσεις
Προβολές
Τελευταία δημοσίευση

1 ... 111213 από baskin » 22 Νοέμ 2012, 00:41 στο Επικαιρότητα
122
879
από kailor Προβολή τελευταίας δημοσίευσης
28 Νοέμ 2012, 12:02

Όταν πάω μέσα στην τελευταία δημοσίευση, μου βγάζει αυτό:

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Νοέμ 2012, 00:41

:?: :?: :?: :?: :?:
здравствуйте

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 13:11

Αφού είναι από το τοπ. γραφείο Αχαΐας, τι να βγάλεις ότι δεν υπάρχει γραφείο στην Αχαΐα???

Αυτό το λες εσύ. Εγώ δεν είδα κανένα να το υπερασπίζεται. Ή δεν έχουν ίντερνετ στην Πάτρα. Τα υπόλοιπα περί "άτυπων" τα ακούω βερεσέ. Αν έπεφτε κάτι άλλο στην αντίληψη μου θα το έλεγα, αυτό είδα αυτό θέλω να μάθω. Όσο για το γαλαξία από μπλογκ και σελίδες στο μαποτέφτερο, ποσώς με απασχολούν. Αν δεν ποστάρουν κάπου που να το βλέπουμε ΟΛΟΙ δηλαδή εδώ, για μένα δεν υπάρχουν. Θα μυρίσω τα νύχια μου για το ποιος κάνει τι?

Επίσης τώρα τέλειωσαν οι εκλογές (που παρόλο που δεν συμφωνούσα γίνονταν πολλά και διάφορα στο όνομα της βιασύνης) , όλα αυτά τα άτυπα να γίνουν και τυπικά για να δουλέψουμε. Συνέδριο κάναμε και ρίξαμε και το όριο μελών για την ίδρυση κανονικού γραφείου.

Ποιος δεν θέλει τη διαφάνεια? Τι δικαιολογία θα βρούμε τώρα που δεν έχει βιασύνες και εκλογές?
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 28 Νοέμ 2012, 13:13

baskin έγραψε:

Γιατί δεν παίρνει θέση κάποιος από την "βάρκα", όσοι είναι "άτυπα" (όπως ειπώθηκε) εκεί;

Συντάχθηκε το κείμενο από μέλη του κόμματος στην Πάτρα που αυτοπροσδιορίζονται "βάρκα", ναι ή ου;

Ας απαντήσεις κάποιος .

εγω που θεωρητικα ανοικω στην πατρα(πρακτικα στην αθηνα),δεν ενημερωθηκα για κατι παντως για το συγκεκριμενο κειμενο..

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 13:14

pav έγραψε:

Είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε σχετική απόφαση, απλά πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα να δούμε μήπως υπάρξει και "ανάληψη ευθύνης". Σχετικά με δελτίο τύπου, μπορούμε να το βγάλουμε και άσχετα με την απόφαση της Ε.Δ.. Απλά ξεκινήστε το θέμα στο Forum και να το πάμε για σύνταξη και ψήφιση.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 28 Νοέμ 2012, 13:17

Κομπειλάδας έγραψε:Παιδία τι τρέχει με το forum?

Ενώ σε αυτό φαίνεται:
Προβολή των νέων δημοσιεύσεων

Επιστροφή στην Ειδική αναζήτηση
Η αναζήτηση βρήκε 9 εγγραφές • Σελίδα 1 από 1

Θέματα
Απαντήσεις
Προβολές
Τελευταία δημοσίευση

1 ... 111213 από baskin » 22 Νοέμ 2012, 00:41 στο Επικαιρότητα
122
879
από kailor Προβολή τελευταίας δημοσίευσης
28 Νοέμ 2012, 12:02

Όταν πάω μέσα στην τελευταία δημοσίευση, μου βγάζει αυτό:

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Νοέμ 2012, 00:41

:?: :?: :?: :?: :?:

εμενα καλα μου τα βγαζει..για κανε ενα refresh μην κολησε τιποτα..αλλιως το βλεπουμε πιο συγκεκριμενα αλλου.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 28 Νοέμ 2012, 13:18

zio_donnie έγραψε:

Αυτό το λες εσύ. Εγώ δεν είδα κανένα να το υπερασπίζεται. Ή δεν έχουν ίντερνετ στην Πάτρα. Τα υπόλοιπα περί "άτυπων" τα ακούω βερεσέ. Αν έπεφτε κάτι άλλο στην αντίληψη μου θα το έλεγα, αυτό είδα αυτό θέλω να μάθω. Όσο για το γαλαξία από μπλογκ και σελίδες στο μαποτέφτερο, ποσώς με απασχολούν. Αν δεν ποστάρουν κάπου που να το βλέπουμε ΟΛΟΙ δηλαδή εδώ, για μένα δεν υπάρχουν. Θα μυρίσω τα νύχια μου για το ποιος κάνει τι?

Επίσης τώρα τέλειωσαν οι εκλογές (που παρόλο που δεν συμφωνούσα γίνονταν πολλά και διάφορα στο όνομα της βιασύνης) , όλα αυτά τα άτυπα να γίνουν και τυπικά για να δουλέψουμε. Συνέδριο κάναμε και ρίξαμε και το όριο μελών για την ίδρυση κανονικού γραφείου.

Ποιος δεν θέλει τη διαφάνεια? Τι δικαιολογία θα βρούμε τώρα που δεν έχει βιασύνες και εκλογές?

1) Δεν ξέρω εάν μπαίνουν τα μέλη της Αχαΐας εδώ για να δουν το φόρουμ.

2) Τα θέματα δεν μπαίνουν στο φόρουμ, μπαίναν μερικά πριν την αναδιαμόρφωση του φόρουμ, αλλά μετά δεν μπαίναν. Αφού καταργήθηκε και η αντίστοιχη κατηγορία.

3) Και που ρίξαμε το όριο των μελών στα τουλάχιστον 10 μέλη σε κάθε Δήμο ή περιφέρεια, σε πολλά δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός των μελών. Μήπως θέλεις να τα καταργήσουμε όλα και να μην δουλεύει τίποτα μετά?

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες