Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση, στα

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
LouisaT
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Εν κρυπτώ νομοθετεί η κυβέρνηση,

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Νοέμ 2012, 11:46

Vassilis Perantzakis έγραψε:Φυσικά και είναι δυνατόν. Χαοτικό σύστημα είναι η δημοκρατία. Μην τρελαινόμαστε.

Όχι Βασίλη. Στην δημοκρατία αυτός που βγάζει επίσημες ανακοινώσεις τις βγάζει επώνυμα! Λέγεται διαφάνεια. Επίσης, στην δημοκρατία, έχω το δικαίωμα να γνωρίζω ποιος είναι αυτός που διατείνεται πως με εκπροσωπεί! Ώστε αν ΔΕΝ με εκπροσωπεί, να μπορώ κι εγώ να πω, ο τάδε κύριος δεν μιλάει εκ μέρους μου!

Επίσης, εδώ υποτίθεται πως είναι ένα κόμμα. Που έχει κάποιες δομές λειτουργίας. Υποτίθεται. Η «βάρκα Αχαΐας» και η όποια «βάρκα Αχαΐας» δεν μπορεί να βγαίνει και να εκπροσωπεί τους υπόλοιπους εν αγνοία μας, και οι υπόλοιποι να μην ξέρουμε καν ποιοι διάολο απαρτίζουν αυτήν την «βάρκα Αχαΐας»!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 11:54

Είπα... έπρεπε να γράψω ζωή.

Όσο για το επώνυμο, ούτε αυτό ισχύει στην Δημοκρατία. Κανόνας του κόμματος είναι. Το να λέει κάτι κάποιος, μπορεί να το λέει και ανώνυμα. Εμείς θέσαμε κανόνα γιατί είμαστε κόμμα.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 12:13

Δηλαδή από ότι κατάλαβα πρέπει να απαιτήσουμε εγγράφως στην ΕΔ να μάθουμε ποιος το έγραψε?
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 12:13

Σχετικά με το θέμα. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ επιτέλους έγραψαν αυτό το άρθρο που μας ξεσήκωσε;

Υπάρχει εκκρεμές το θέμα στην Ε.Δ. και δεν μπορούμε να το αφήσουμε εσαεί. Αν ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε ποιος το έγραψε έχουμε κάτι να πούμε ως Ε.Δ. Διαφορετικά αν ξέρουμε ποιος το έγραψε θα πρέπει να κάνουμε σχετική συνεδρίαση.

Διονύση, αυτό απαντάει νομίζω και στο δικό σου ερώτημα. Το θέμα είναι εκκρεμές και συζητιέται εδώ και 2 μέρες στην Ε.Δ.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Νοέμ 2012, 12:25

Vassilis Perantzakis έγραψε:Είπα... έπρεπε να γράψω ζωή.

Όσο για το επώνυμο, ούτε αυτό ισχύει στην Δημοκρατία. Κανόνας του κόμματος είναι. Το να λέει κάτι κάποιος, μπορεί να το λέει και ανώνυμα. Εμείς θέσαμε κανόνα γιατί είμαστε κόμμα.

Δεν κατάλαβες. Δεν θέλω απαραίτητα ονοματεπώνυμο. Θέλω κάποιος να πει, ξέρω ποιοι το έγραψαν. Ο Μήτσος, ο Κίτσος, κι ο Γιωρήκας, που είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος. Να και το email τους, αν θέλετε να επικοινωνήσετε. Ή ο Μήτσος, ο Κίτσος κι ο Γιωρήκας, να έρθουν εδώ και να πούνε, εμείς το γράψαμε ωρέ παιδιά. Γιατί δεν σας αρέσει; Να το συζητήσουμε.

Το γεγονός πως ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει ποιος το έγραψε είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ' όλα!

(Επίσης, δεν έχεις δίκιο. Όταν μιλάς στο όνομα κάποιου άλλου, σε μια δημοκρατία, αυτό το κάνεις επώνυμα!)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 12:27

LouisaT έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:Είπα... έπρεπε να γράψω ζωή.

Δεν κατάλαβες. Δεν θέλω απαραίτητα ονοματεπώνυμο. Θέλω κάποιος να πει, ξέρω ποιοι το έγραψαν. Ο Μήτσος, ο Κίτσος, κι ο Γιωρήκας, που είναι εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος. Να και το email τους, αν θέλετε να επικοινωνήσετε. Ή ο Μήτσος, ο Κίτσος κι ο Γιωρήκας, να έρθουν εδώ και να πούνε, εμείς το γράψαμε ωρέ παιδιά. Γιατί δεν σας αρέσει; Να το συζητήσουμε.

Το γεγονός πως ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει ποιος το έγραψε είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο απ' όλα!

(Επίσης, δεν έχεις δίκιο. Όταν μιλάς στο όνομα κάποιου άλλου, σε μια δημοκρατία, αυτό το κάνεις επώνυμα!)

Αυτό που σου λέω είναι ότι είναι δυνατόν να μην το μάθεις. Όχι ότι δεν έχεις δίκιο που θέλεις να το μάθεις. Η ζωή είναι χαοτική και έτσι δουλεύει. Από κει και πέρα, στην δημοκρατία δεν υπάρχει αυτός ο κανόνας που λες. Αυτό είναι πολιτική αβρότητα. Είναι σαβουάρ βιβρ της πολιτικής.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 12:29

Αν ΔΕΝ μπορούμε να βρούμε ποιος το έγραψε έχουμε κάτι να πούμε ως Ε.Δ.

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Αλλά ο εν λόγω έχει πιο σημαντικά στο κεφάλι του προφανώς. Ετοιμάζω επίσημη αίτηση. Και θέλω να ξέρω τι προβλέπεται σε περίπτωση που ένας "ιδρύει" πλασματικό περιφερειακό γραφείο χωρίς άλλα μέλη, και δημοσιεύει ότι θέλει στο όνομά του. Προβλέπεται κάτι? Ή θα του πούμε απλά να μην το ξανακάνει? Το θέμα είναι σοβαρό γιατί όποιος και να είναι δεν φαίνεται να καταλαβαίνει καν πως δουλεύει η δημοκρατία.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 28 Νοέμ 2012, 12:35

zio_donnie έγραψε:

Και θέλω να ξέρω τι προβλέπεται σε περίπτωση που ένας "ιδρύει" πλασματικό περιφερειακό γραφείο χωρίς άλλα μέλη, και δημοσιεύει ότι θέλει στο όνομά του. Προβλέπεται κάτι?

Τί να προβλέπεται βρε Διονύση; Εδώ υπάρχουν μέλη που διατείνονται πως αν ασπαζόμαστε τις βασικές πειρατικές αρχές, δεν υφίσταται η ιδέα του misrepresentation!! Τί άλλο θες να πούμε; Ο καθένας μπορεί λοιπόν να είναι ό,τι δηλώνει!

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Νοέμ 2012, 12:36

zio_donnie έγραψε:

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι. Αλλά ο εν λόγω έχει πιο σημαντικά στο κεφάλι του προφανώς. Ετοιμάζω επίσημη αίτηση. Και θέλω να ξέρω τι προβλέπεται σε περίπτωση που ένας "ιδρύει" πλασματικό περιφερειακό γραφείο χωρίς άλλα μέλη, και δημοσιεύει ότι θέλει στο όνομά του. Προβλέπεται κάτι? Ή θα του πούμε απλά να μην το ξανακάνει? Το θέμα είναι σοβαρό γιατί όποιος και να είναι δεν φαίνεται να καταλαβαίνει καν πως δουλεύει η δημοκρατία.

Το θέμα είναι απλό:
1) Αν ξέρουμε το όνομά τους και αποδειχτεί ή το παραδεχτούν ο ίδιοι, ναι μπορούμε να προτείνουμε κάτι ως Ε.Δ. και να το επικυρώσει το Σώμα των μελών οπότε να είναι απόφαση του ΠΕΙΡ.
2) Αν δεν ξέρουμε το όνομά τους ή δεν αποδειχτεί ή δεν το παραδεχτούν οι ίδιοι, τότε ως Ε.Δ. μπορούμε να κάνουμε μόνο συστάσεις. Σε δεύτερο χρόνο μπορούμε να βγάζουμε ανακοινώσεις από πίσω τους ότι αυτά που λένε δεν είναι θέσεις του ΠΕΙΡ.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Λογικές μόνο. Και θεωρώ πως είναι οι δύο που αναφέρω.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Νοέμ 2012, 12:44

Ωραία λοιπόν. Αν δεν βγει όποιος ήταν να αναλάβει την πατρότητα του κειμένου πρέπει να στείλουμε δελτίο τύπου που να λέει ότι το κείμενο ΔΕΝ είναι του κόμματος Πειρατών αλλά ενός χασομέρη φαρσέρ. Επίσης ότι ΔΕΝ υπάρχει γραφείο στην Πάτρα (μέχρι να το ιδρύσουν υπαρκτά μέλη). Έτσι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες