ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

dizzyk
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 16 Μάιος 2012, 14:19

4. Για το θέμα του copyright και των blog έχω την δική μου άποψη. Δεν μπορεί να φτιάχνουμε 1-2 άτομα ένα λογισμικό 6 μήνες, να το πουλάω 20-40 ευρω για χαρτζιλίκια ... να μου το σπάει ο άλλος και να το βρίσκω στο spaodll.com και να μου λέει ένα κόμμα ότι δικαίωμα του. Ναι... αλλά όχι ρε φίλε να βγάζει λεφτά από διαφημίσεις, μπλουζάκια κλπ. Οκ καταλαβαίνω ότι το θέμα ιδιωτικότητας είναι πολύπλοκο, απλά μην πάμε στο άκρο που στηρίζει την κερδοσκοπία από την πειρατεία. Μήπως έχετε πάει στο άλλο άκρο ; (δεν ξέρω μπερδεμένος είμαι και εγώ και άλλοι φίλοι που μιλώ μαζί τους)

Πιθανότατα θα πρέπει να γίνουμε ακόμα πιο ξεκάθαροι σε αυτό το θέμα. Η υποστήριξη του ελεύθερου λογισμικού και η θέση κατά του copyright δεν έχει να κάνει με την παράνομη χρήση. Φαντάζομαι ότι πολλά άτομα του χώρου που η πειρατεία λογισμικού τους κάνει τη ζωή δύσκολη μπορεί να συγχέουν τα θέματα.

Στο on-topic :
Βλέποντας το θέμα από πολιτική άποψη, το Κόμμα Πειρατών επιβάλλεται να συμμετέχει στις εκλογές.

Η συμμετοχή στις εκλογές προϋποθέτει 3 πράγματα: 1. Πολιτική θέληση (ο σκοπός της συγκεκριμένης ψηφοφορίας) 2. Οικονομική ευχέρεια (την οποία θα είμαστε σε θέση να ξέρουμε μόνο με μια ερώτηση του τύπου "είστε διατεθειμένοι να δώσει ο καθένας το χ ποσό" και 3. Εθελοντική εργασία (άρα άλλη μια ερώτηση "ποιοι θα είστε διαθέσιμοι τον επόμενο μήνα σε αυτές τις περιοχές".

Μια γενική απάντηση "Ναι στη συμμετοχή" που δεν περιλαμβάνει απαντήσεις στα υπόλοιπα 2 ερωτήματα δε θα είναι πλήρης.

ΥΓ. Η αίτηση μέλους θα είναι στο ταχυδρομείο αύριο. Μήπως τη δέχεστε και σκανναρισμένη;

KAntonoglou
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό KAntonoglou » 16 Μάιος 2012, 14:57

Ναι. ΑΛΛΑ.

Μονο αν έχουμε μεγάλο ποσοστό τις εκλογικής περιφέρειας, διότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μας μάθει ο κόσμος από τον να έχει έναν υποψήφιο στον τόπο του.

Να λαμβάναμε την βοήθεια τον υπολοιπων κομματων πειρατών ( όπου χρειάζεται ) σχετικά με τον αγώνα μας, βοήθεια σε όλα τα επίπεδα οικονομικοί, οργανωτική, προγραμματική ( χμμ... λόγο εμπειρίας ) για ένα σωστό πρόγραμμα...

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω και κάτι ακόμα.
Είμαι από αυτούς που συναινούν στην πρόταση για συνεργασία με ecogreens υπό προϋποθέσεις.

Είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με κάθε τρόπο τις ώρες που δεν δουλεύω.
Οι πράξεις είναι η συνέχεια της σκέψης. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο φτάσαμε εδώ.. γιατί μας κυβερνάνε ΆΜΥΑΛΟΙ.. και μένουν ΆΠΡΑΚΤΟΙ.

btsaroux

Δημοσίευσηαπό btsaroux » 16 Μάιος 2012, 15:07

Καλησπερα σας γραφω και εγω την αποψη σχετικα με το θεμα των εκλογων
Μην υπολογιζετε να εκτυπωσετε 11 εκατομυρια ψηφοδελτια
Δεν θα παει τοσος κοσμος να ψηφισει και μην σκεφτεστε τα ψηφοδελτια που εκτυπωνουν τα μεγαλα κομματα που θα παρουν τις επιδοτησεις τους παλι.
Σε περιπτωση που δεν βρει καποιος το ψηφοδελτιο μπορει να ζητησει απο τον δικαστικο αντιπροσωπο να του σφραγισει και να υπογραψει το λευκο.
Μετα γραφετε το ονομα του κομματος και ψηφιζετε κανονικα.

Επειδη ημουν εφορευτικη επιτροπη στις τελευταιες εκλογες υπηρχαν πολλα κομματα με πολυ λιγα ψηφοδελτια οπου τελειωναν, σε αυτη την περιπτωση δεν υπηρχε κανενα προβλημα σε οσους ξεραν αυτο το συστημα ή τουλαχιστον μας ρωτουσαν γιατι δεν υπηρχαν ψηφοδελτια.

Εγω θα σας προτεινα να εκτυπωσετε τα μισα ψηφοδελτια απο αυτα που υπολογιζετε και στην μερα των εκλογων να εχετε καποια ατομα με στοκ ψηφοδελτιων να τα μοιραζει στα εκλογικα τμηματα που παρατηρουνται ελλειψεις στα μεγαλα αστικα κεντρα.

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 16 Μάιος 2012, 15:14

@btsaroux
Φίλε, η σκέψη σου σωστή, σε γενικές γραμμές. αλλά αφάνταστα πολύπλοκη στην εφαρμογή της.
Πίστεψέ με, δεν βλέπω τον τρόπο να την εφαρμόσουμε (με το "υλικό" που έχουμε).
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

anna_m

Re: Συμμετοχή σε εκλογές 17 Ιουν.

Δημοσίευσηαπό anna_m » 16 Μάιος 2012, 15:56

nai!!!!!!!!! Oi peirates tha ftasoun psila kapoia stigmi stin ellada. As organwthoume kai as feroume kosmo!

orfangr

Δημοσίευσηαπό orfangr » 16 Μάιος 2012, 16:03

Η άποψη μου είναι να συνεργαστούμε με άλλο κόμμα που ταιριάζουμε ιδεολογικά και να κατέβουμε συλλογικά,
με σκοπό όσο πιο κοντά στο 3%. Ειδάλλως προβλέπω ότι η πόλωση που θα επικρατήσει θα κατεβάσει το ποσοστό μας κατά πολύ.

phobus

Δημοσίευσηαπό phobus » 16 Μάιος 2012, 16:06

ΝΑΙ. Και να μην συγκεντρώσουμε ποσοστό για είσοδο στη βουλή πρέπει να δίνουμε το ΠΑΡΟΝ μας.

Johni T

Δημοσίευσηαπό Johni T » 16 Μάιος 2012, 16:54

χαιρετω πειρατικα...! :)
πιστευω με λιγο καλυτερη οργανωση στο θεμα της συμμετοχικης αμεσοδημοκρατιας...(γιατι εκει ειναι το κλειδι) ;)
και καμποση εθελοντικη εργασια οι πειρατες θα πανε ψηλα στις νεες εκλογες..!
οσο για τα 26000ε που χρειαζονται....καποια παρτυ οικονομικης ενισχυσης (τα οποια θα εχουν και χαρακτηρα γνωριμιας) ισως να ειναι ενα ακομα μεσο για να μαζευτουν καποια χρηματα..! :)
POWER TO THE PEOPLE

abypap

Δημοσίευσηαπό abypap » 16 Μάιος 2012, 17:14

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέο μέλος στο forum και θα ήθελα να εκφράσω και γω την άποψή μου σχετικά με τη συμμετοχή ή μη του κόμματος Πειρατών στις εκλογές. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Όμως, εάν ζητάμε κάτι διαφορετικό στη ζωή μας, θα πρέπει να το διεκδικούμε. Κάθε αρχή και δύσκολη. Αφού ξεκίνησε το πειρατικό, δεν πρέπει τώρα να μπαρκάρει. Θέλω το κόμμα να κατέβει στις εκλογές, γιατί αυτή τη στιγμή δεν με εκφράζει κάτι καλύτερα από τους Πειρατές. Μαζί σας και πάλι!

Maritina7

Δημοσίευσηαπό Maritina7 » 16 Μάιος 2012, 18:36

NAI..........!!!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες