iznogood wrote:

ergoil
Επικοινωνία:

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 26 Μάιος 2012, 18:21

kailor έγραψε:
ergoil έγραψε:
djlk έγραψε:Φίλε ergoil, αν περιμέναμε μέχρι την εκτύπωση των ψηφοδελτίων όπως λες φοβάμαι ότι δεν θα είχαμε ονόματα υποψηφίων για να τυπώσουμε.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες καθόλου.
Γιατί να μην έχετε υποψήφιους;

Υπάρχει μια ψηφοφορία, ενεργή. Αρχίζουμε να μαζεύουμε υποψήφιους, να έχουμε οργάνωση, και η ψηφοφορία συνεχίζει να είναι ενεργή.
Με το που μαζεύονται και όλα τα λεφτά, και με το που δίνονται στον τυπογράφο, τότε ο κύβος ερρίφθει, και τότε λήγει η ψηφοφορία.

Αλήθεια??? ε??? τι ακούω και δεν πέφτουν τα μαλιά μου.

Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες (5 εάν θυμάμαι καλά), που δηλώνεις σε άρειο πάγο ή πρωτοδικείο (δεν το θυμάμαι πιο από τα 2), ότι κατεβαίνεις σε εκλογές και σε ποιές περιφέρειες. Και έχεις και συγκεκριμένες ελάχιστες μέρες να δηλωθούν σε πρωτοδικείο ποιοί θα κατέβουν και να πληρώσουν παράβολο.

Αλλά άμα θες μπορείς να εκτυπώσεις και την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές. και μπορεί να έχεις κάνει συμφωνία για τα πρώτα λεφτά πρίν τις εκλογές.

Οπότε άμα το κάνουμε έτσι όπως το λές θα είχαμε βρει υποψηφίους αλλά θα είχαν λήξει οι ημερομηνίες δήλωσης οπότε δεν θα μπορούσαμε να κατέβουμε...

Σοβαρά μιλάς ρε φίλε;

Το να δηλώσεις στο άρειο πάγο, και να ξεδηλώσεις, ε δεν τρέχει και τίποτα!
Η ψηφοφορία πρέπει να λήγει όταν πέφτει το παραδάκι (θες παράβολα, θες ψηφοδέλτια δεν με νοιάζει), και μόνο τότε.

και πότε είναι αυτές οι μέρες που λήγουν οι προθεσμίες;
εγώ ένα ξέρω, ότι ενώ ακόμα ψάχνετε υποψηφίους, και άρα δεν έχει δηλωθεί κάτι οριστικά στον άρειο πάγο, η ψηφοφορία έχει λήξει!
Άρα υπήρχε χρόνος να κρατήσει παραπάνω η διάρκεια απόφασης της ψηφοφορίας, αλλά κάποιοι βιάστηκαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα.

djlk

Δημοσίευσηαπό djlk » 26 Μάιος 2012, 21:00

Ρε φίλε τη δευτέρα 28/5 λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στα κατά τόπους πρωτοδικεία και συ ακόμα μιλάς για ψηφοφορία; Μας δουλεύεις;
(Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.
John F. Kennedy)
Κύρου Ηλίας

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 26 Μάιος 2012, 22:17

djlk έγραψε: Μας δουλεύεις;

και που 'σαι ακόμα εχεις να δεις... είναι ο ζορό του φορουμ! :twisted:

ergoil
Επικοινωνία:

UPDATE - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό ergoil » 27 Μάιος 2012, 01:46

Rainmaker έγραψε:
omissman έγραψε:Σωστα !

αλλα να ψηφιζει - επειδη δεν ελεγχεται απο κανενα η οικονομικη ενημεροτητα του

Αυτό είναι το πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε πληρώνω(συνδρομή) = ψηφίζω.

Σαν δεν ντρέπεστε λίγο.
Μαζευτήκατε η μειοψηφία, αποφασίσατε εκλογές μέσα σε τρεις μέρες χωρίς να ρωτήσετε τους περισσότερους, χρεώσατε το κόμμα με έξοδα.
Και τώρα που δεν έχετε λεφτά, που δεν βγαίνετε, θέλετε να πάρετε και την ψήφο του κόσμου που δεν έχει πληρώσει.
Η ψήφος είναι ιερό δικαίωμα, δεν εξαγοράζεται ούτε εκτιμιέται με μια κολοσυνδρομή! Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο πραξικόπημα!
Από άμεση δημοκρατία, ξεφτυλίζεστε σε άμεση συνδρομοκρατία.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 27 φορά/ες συνολικά

omissman
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: UPDATE - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό omissman » 27 Μάιος 2012, 01:49

ναι ! και θα κατεβασουμε και τα τανκς αμα λαχει !!!
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

ergoil
Επικοινωνία:

Re: UPDATE - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευσηαπό ergoil » 27 Μάιος 2012, 01:50

omissman έγραψε:ναι ! και θα κατεβασουμε και τα τανκς αμα λαχει !!!

από το κακό στο χειρότερο πάτε, και δεν το έχετε καταλάβει.
και αυτό επείδή οι αρχές σας είναι @@ αρχές.

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό adrian » 27 Μάιος 2012, 01:57

μιλα μου βρωμικα...
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

ergoil
Επικοινωνία:

«Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης

Δημοσίευσηαπό ergoil » 28 Μάιος 2012, 09:58

tolis_21 έγραψε:Καλημερα
Ειμαι καινουριος και ισως περαστικος, εννοωντας οτι δεν εχω προλαβει να διαβασω οσο θελω για να αποκτησω μια πληρη γνωμη.
Παρολα αυτα αναρωτιεμαι εαν σας χωριζουν τοσα πολλα με οοοολα τα κομματα και δεν βρισκεται πεδιο συνεργασιας με κανενα.
Εννοω οτι εαν ο στοχος για την εισοδο στην βουλη δεν ειναι αμεσα εφικτος που ειναι το κακο να συνεργαστειτε με καποιον αλλο που μπορει να πολ/σει τις πιθανοτητες.
Παρακαλω δεν εννοω να πουλησετε την ψυχη σας στο διαολο.
Και τελος οσο κακο κι αν ειναι να σας κλεβουν τις προτασεις, για μενα που ειμαι ενας απλος πολιτης, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εφαρμοσθουν ορισμενες απο τις εξυπνες ιδεες σας. Και αυτο θα επρεπε να ειναι νομιζω και η επιδιωξη σας.
Ευχαριστω και θα επανελθβ εφοσον διαβασω περισσοτερο

Υ.Γ στο λιγο που διαβασα, ηδη καποιοι χρησιμοποιουν ξυλινη γλωσσα. Προσεξτε το αν θελετε να διαφοροποιηθειτε. Φιλικα παντα.

η φωνή της λογικής του μέσου πολίτη.
την οποία εχετε φιμώσει, φίλοι πειρατές, με το αψήφιστο καταστατικό σας, με την πειρατική κλίκα σας, και κυρίως με την απαγόρευση των ψηφοφοριών που έχετε επιβάλει.

Rainmaker

Re: «Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Μάιος 2012, 12:45

ergoil έγραψε:
την οποία εχετε φιμώσει, φίλοι πειρατές, με το αψήφιστο καταστατικό σας, με την πειρατική κλίκα σας, και κυρίως με την απαγόρευση των ψηφοφοριών που έχετε επιβάλει.

Σ' ακούω να χτυπιεσαι συνέχεια για το αψήφιστο καταστατικό για το ιερατείο... τελικά εάν οι προτάσεις σου φτάσουν στο συνέδριο και αποριφθούν από 50%+1 μετά τι γίνεται θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο?

ergoil
Επικοινωνία:

Re: «Σύνθεση!», για μια εκλογική συνεργασία νίκης

Δημοσίευσηαπό ergoil » 28 Μάιος 2012, 14:35

Rainmaker έγραψε:
ergoil έγραψε:

Σ' ακούω να χτυπιεσαι συνέχεια για το αψήφιστο καταστατικό για το ιερατείο... τελικά εάν οι προτάσεις σου φτάσουν στο συνέδριο και αποριφθούν από 50%+1 μετά τι γίνεται θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο?

φυσικά θα συνεχίσω, αφού είμαι οπαδός των ζωντανών ψηφοφοριών (αυτών δηλαδή που είναι πάντα ενεργές) και όχι των νεκρών του τύπου ψεκάστε-ψηφίστε-τελειώσαμε για πάντα.
το 50%+1 σε μια ζωντανή ψηφοφορία μπορεί εύκολα να ανατραπεί, αρκεί να πάρω με το μέρος μου αυτόν τον ένα που μου ξέφυγε.
Αν βέβαια απορριφθούν από το 99%, με ζωντανο δημοκρατικό τρόπο και όχι πραξικοπηματικά με νεκρή ψηφοφορία, ε τότε θα χάσω λίγο την φόρα μου.
Όχι ομως και την ελπίδα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες