Ελπίζω αυτοί γύρω σου να πάρουν το περίστροφο από πάνω σου και να σ' αφήσουν να γράφεις ήσυχος.
Τι έπαθες με τα λεφτά ???
Δεν θέλουμε λεφτά πέρα από όσα χρειάζονται για τα εκλογικά έξοδα, άντε και μια τυπική ΦΤΗΝΗ έδρα.
12 ευρώ συνδρομή το χρόνο θα χουμε!
Είδα κάτι παιδιά πεσμένα κι είπα να ανεβάσω την ψυχολογία.
Δεν ήρθε κανείς να βγάλει λεφτά εδώ και όπως φτάνει στα αυτιά μου ακούγεται σα "λάσπη" !;!;
Πας καλά; Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά. Για τον τρόπο που δουλεύουν οι "ξένοι" με μας μιλάω. (Ε, υπάρχει και πρόσφατη εμπειρία, που δεν είναι της ώρας και ούτε έχει σχέση με μας).
Τέλος το "ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ" τι έχει να κάνει με μας?!?!?
Οποιος θέλει να κάνει επανάσταση με καλάζνικοφ να πάει να την κάνει...ΑΛΛΟΥ!
Καμία σχέση με μας. Έχει με όσους μπορεί να φοβηθούν από τον ειρηνικό δρόμο και τρόπο των πολλών ανθρώπων. Τα καλάζνικοφ δεν ξέρω να τα χειρίζομαι. Μπορώ να σου πω για το πως φροντίζεις μέλισσες, φυτεύεις μαρούλια ή φτιάχνεις τυρί.
Και στην Αίγυπτο , ειρήνη θέλουν και δημοκρατία. Κι εδώ, όπως στο προηγούμενο θέμα , ισχύει το "να έχουμε το νου μας".
Δεν θάναι ίδιοι και όμοιοι όσοι θα προσέλθουν. Αλλά και δεν θα μπορέσουν να κάμουν τίποτα, μπροστά στο αποφασισμένο πλήθος. (Μια διαμαρτυρία στις 28 Οκτώβρη οδήγησε σε αδιέξοδο και πτώση μια κυβέρνηση). Δε χρειάζονται όπλα οι πολλοί.
Η ενότητα των πολλών είναι η απάντηση στη βία των λίγων.
Νομίζω να έλυσα την παρεξήγηση.
Και φίλε Archie , μπορούμε. Δεν είναι θέμα ενθουσιασμού, αλλά γνώσης, θέλησης και φαντασίας. Θέλεις; θα βρεις τον τρόπο και θα μπορέσεις.
«Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας, με τον ίδιο τρόπο σκέψης που χρησιμοποιήσαμε, όταν τα δημιουργήσαμε».
Albert Einstein