Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Ότι αφορά την διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΕΙΡ για το 2016

Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό kostasrose » 28 Νοέμ 2016, 00:23

Λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο 5ο συνέδριο του κόμματος και είχα σκοπό να επαναφέρω και την παρακάτω καταγγελία
Στις 3 Νοεμβρίου 2015 είχα κάνει την ακόλουθη καταγγελία:

Λόγο έλλειψις χρόνου άλλα και για να μην κωλυσιεργήσω της εργασίες του 4ου Συνεδρίου θα ήθελα να αναφερθώ σχετικά με τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον μελών του κόμματος προς την Επιτροπή διαιτησίας προ 2 μηνών.

Ιστορικό:
Στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 και μετά από μια επεισοδιακή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής ο πρόεδρος της, gounara, με ανάρτησή του στο χώρο των μελών καλούσε την Ε.Δ. να εξετάσει τους baskin, petros και adrian για διαγραφή από το κόμμα λόγο ότι εσκεμμένα δημιουργούσαν προβλήματα με σκοπό την διάλυση του Πειρατικού.
Την 1η Νοεμβρίου 2015 και έχοντας περάσει 2 μήνες από την καταγγελία, ρώτησα επίσημα τον gounara αν έχει αλλάξει κάτι από τότε μέχρι σήμερα και απάντησε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στις απόψεις του αλλά δεν διατίθεται να προχωρήσει επίσημα σε καταγγελία προς την Ε.Δ. με αποτέλεσμα για λόγους που θα εξηγήσω παρακάτω του ανταπάντησα ότι επίσημα τους καταγγέλλω από το χώρο του Συνεδρίου προσωπικά προσθέτοντας στην καταγγελία τον ίδιο, gounara, για προσπάθεια χειραγώγησης της Διοικούσας Επιτροπής με σκοπό την αναγκαστική κάθοδο σε εκλογές, καθώς και τον εαυτό μου, kostasrose , να εξετάσει η Ε.Δ. αν έχω κάνει κάτι μεμπτό όλο αυτό το καιρό ακόμα και αν η παρούσα καταγγελία έχει "απώτερο σκοπό".

Σκεπτικό:
Το διάστημα αυτό από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα βρισκόμαστε όλοι μάρτυρες σε έναν πόλεμο μεταξύ 2 πλευρών. Από την μία όσοι θέλουν το κόμμα να συμμετέχει σε εκλογές και στον αντίποδα όσοι διαφωνούν με την κάθοδό μας στις εκλογές. Μπροστάρηδες στα 2 αυτά στρατόπεδα είναι οι gounara και baskin αντίστοιχα.
Οι διαμάχες τους στο χώρο του forum θεωρώ ότι είναι τόσο κουραστικές που αποτρέπουν τα ήδη υπάρχοντά μέλη ή ακόμα και νέους ενδιαφερόμενους να ασχοληθούν με την Πειρατική ιδέα.
Προσωπικά αυτός ήταν και ο λόγος που παραιτήθηκα από την Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος.
Επίσης περίμενα τουλάχιστον ότι το συνέδριο θα ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν τα δυο αυτά "στρατόπεδα" και να λύσουν της όποιες διαφορές τους ώστε το κόμμα να βγει από την εσωστρέφεια και την αυτοκαταστροφή που έχει περιέλθει με τέτοιες συμπεριφορές. Δυστυχώς ο baskin για άγνωστους λόγους για εμένα (επαγγελματικούς, προσωπικούς κλπ.) δεν κατάφερε να έρθει στο συνέδριο κατά συνέπεια ο κίνδυνος να επανέλθουμε σε παρόμοια κατάσταση να διαιωνίζετε σε βαθμό βεντετισμού.

Προσωπικές απόψεις:
Ποτέ δεν είχα προσωπικό πρόβλημα με κανέναν μέσα στο κόμμα, απεναντίας εκτιμούσα και εκτιμώ όσους προσπάθησαν ή ακόμα προσπαθούν να γνωστοποιήσουν την πειρατική ιδέα, πόσο μάλλον και όλα τα προαναφερθέντα μέλη που με εξαίρεση τον adrian που για δικούς του λόγους έχει σταματήσει να ασχολείται (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτίμησα την προσπάθεια του στα πρώτα βήματά μας). Δυστυχώς έχουμε μείνει πολύ λίγοι οι οποίοι ασχολούμαστε ενεργά και κανένας σίγουρα δεν περισσεύει. Όμως γεγονότα και ενέργειες που συνέβησαν αυτούς τους 9 μήνες αποτρέπουν ακόμα και ενεργά μέλη να συνεχίσουν να ασχολούνται. Πιστεύω ότι κάνουμε ένα βήμα μπροστά και μετά από μια τέτοια διαμάχη μας παίρνουν 3 βήματα πίσω. Το 4ο συνέδριο ήταν το πρώτο που αφιερώσαμε επιτέλους τον περισσότερο χρόνο για θέσεις και πρόγραμμα και όχι με αλλαγές καταστατικού και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα εμπρός. Αν θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε σοβαρά πρέπει να αποτρέψουμε προσωπικές διαμάχες. Όπως λέει και ο laskaris_vasilis "10 νοματαίοι είμαστε". Αν λοιπόν αυτοί οι 10 νοματαίοι δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους και δεν σέβονται την αντίθετη άποψη δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε σοβαρά με μια προσπάθεια καταθέτοντας προσωπικό χρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις χρήμα (ανεξαρτήτου μεγέθους). Τέτοιες διαμάχες δεν βοηθούν την όποια προσπάθεια κάνουν τα μέλη αλλά δεν βοηθούν και την εικόνα του κόμματος προς τα έξω.

Τελευταίος λόγος:
Έχω πει και στο παρελθόν "ουδείς αναντικατάστατος με πρώτο εμένα". Αν οι δυο πλευρές, λοιπόν, δεν δώσουν αμοιβαίες εξηγήσεις μεταξύ τους και δεν μπορούν να σεβαστούν την άποψη του άλλου να πάνε και οι δυο σπίτι τους. Όση προσπάθεια και αν έχουν καταβάλει ή καταβάλουν καθημερινά ακόμα και σήμερα με την πρώτη διαμάχη τα καταστρέφουν όλα. Το πρόβλημά μου εμένα, λοιπόν, είναι ότι έτσι όμως καταστρέφουν και την οποιαδήποτε προσπάθεια τον υπόλοιπων μελών. Και εγώ έχω διαφωνήσει κατά καιρούς με αποφάσεις και ενέργειες αλλά σεβάστηκα την αντίθετη άποψη και συμμετείχα ενεργά (π.χ. η συνεργασία με Ο.Π.). Εγώ παραιτήθηκα από την Δ.Ε. γιατί ένιωσα εκείνο το βράδυ τόσο άσχημα σε βαθμό να χάνω την όποια αξιοπρέπειά μου από ανθρώπους που είμαστε σχεδόν πάνω στο Πειρατικό από το πρώτο καιρό. Ανέχθηκα να με πουν από φασίστα μέχρι και κότα αλλά ως εκεί. Χρόνο για να παίρνω θέση σε τέτοιες διαμάχες δεν πρόκειται να διαθέσω ποτέ και για κανέναν. Το τι συνέβη το προαναφερθέν διάστημα είναι δεδομένο και καταγεγραμμένο τόσο στο forum όσο και στις ηχογραφήσεις συνεδριάσεων της Διοικούσας επιτροπής. Τον τελευταίο λόγο τον έχει σίγουρα η Επιτροπή Διαιτησίας, αλλά για μένα οι πράξεις τόσο τον εμπλεκομένων όσο και της Ε.Δ. θα καθορίσουν το πόσο σοβαρά θέλω να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια μελλοντικά. Δεν θέλω να πιέσω κανέναν και να εξαναγκάσω καμία ενέργεια αλλά προσωπικά κουράστηκα και δεν μπορώ να διαθέσω άλλο χρόνο αλλά και χρήματα σε μάταιες πράξεις και κινήσεις εντυπωσιασμού.

kostarose
Μέλος του Κ.Π.Ε.

Υ.Γ. Τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές εκτιμήσεις. Δεν έχουν σκοπό να αναζωπυρώσουν βεντέτες και διαμάχες αλλά να διασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του Πειρατικού μελλοντικά. Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου, ούτε να κρύβω σκουπίδια κάτω από το χαλάκι και με αυτό το τρόπο προσπαθώ να ενεργοποιήσω την Ε.Δ. να επιληφθεί του θέματος. Αν θεωρείτε ότι ίσως είναι ο λάθος τρόπος τότε το αφήνω στην κρίση της Ε.Δ. να με κρίνει και θα αποδεχθώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί.


Από τότε μέχρι σήμερα και για άγνωστο λόγο για εμένα η καταγγελία αυτή δεν εξετάσθηκε ποτέ από την τότε νεοεκλεγείσα Ε.Δ.
Για λόγους διαφάνειας κυρίως θα ήθελα επιτέλους να εξετασθεί...
Πέρυσι είχα πει ότι οι πράξεις τόσο των εμπλεκομένων όσο και της Ε.Δ. θα καθορίσουν το κατά πόσο θα ασχοληθώ σοβαρά στο μέλλον με το κόμμα. Σε περίπτωση που για ακόμα μια φορά δεν εξετασθεί μετά από τόσο χρόνο και με 2 Ε.Δ. θεωρείστε δεδομένη και την υποβολή διαγραφής μου από μέλος του κόμματος γιατί θα είναι σαν να κοροϊδεύουμε τον κόσμο και στην προκειμένη περίπτωση εμένα προσωπικά. Σύμφωνα λοιπόν με το καταστατικό είναι θέμα καθαρά της Ε.Δ. και όχι κάποιου άλλου οργάνου ή διαδικασία λειτουργίας του κόμματος και την τελική απόφαση με το νέο καταστατικό πρέπει να την πάρει το ΣτΜ.
P.S. Όπως με ενημέρωσαν στάλθηκε και e-mail με το παραπάνω κείμενο στην Ε.Δ. ( coa@pirateparty.gr )

[edit: Μετά απο παράκληση, τα ονόματα αντικαταστάθηκαν με τα ψευδώνυμα]
kostasrose
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: 20 Απρ 2012, 21:12
Τοποθεσία: Κέρκυρα

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Νοέμ 2016, 17:19

Φίλε @kostasrose:
Κατ`αρχάς, μιλάω με την ιδιότητα του Βασίλη Πειρατή.
.... Τα δίκια σου, σε ότι έχουν να κάνουν με την αδράνεια της ΕΔ σχετικά με το αίτημά σου...... ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
Άλλωστε, στο τελευταίο μας Συνέδριο, ψηφίστηκαν κάποιες αλλαγές στο Καταστατικό μας που ελπίζω πως βάζουν την ΕΔ στην θέση που της αρμόζει: Του διαιτητή και όχι του "χωροφύλακα".

Όμως, σκέψου λίγο και την περίπτωση της "παραγραφής" την όποιας ενέργειας σε ενόχλησε!
Βρισκόμαστε σε μία περίοδο ουσιαστικού restart, το οποίο σηματοδοτούν η διάθεση αρκετών μελών μας να δραστηριοποιηθούν πάλι όπως και το ενδιαφέρον κάποιων νέων μελών με διάθεση να δουλέψουν.
Σαν Βασίλης, είμαι αντίθετος να γυρίσουμε τα "ρολόγια" μας έναν χρόνο πίσω αλλά ........ αν επιμείνεις, σαν μέλος της ΔΕ είμαι υποχρεωμένος να πάρω θέση.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 3273
Εγγραφή: 03 Φεβ 2012, 09:42

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό gounara » 28 Νοέμ 2016, 18:46

Θα ήθελα να δώσω μία συνοπτική απάντηση σε αυτά που γράφει ο Κώστας μποχάγιέρ. Καταρχήν θεωρώ ότι ύστερα από την επανεκλογή μου στην διοικούσα επιτροπή του κόμματος πειρατών Ελλάδος που απορρέει από την αποδοχή μου από μεγάλη μερίδα Των συνέδρων θεωρώ ότι όσον αφορά το πρόσωπο μου το θέμα πρέπει να θεωρηθεί λήξαν. Σε κάθε περίπτωση όμως Θέτω τον εαυτό μου σε κάθε είδους αμφισβήτηση αν και το θεωρώ λάθος για τους πιο πάνω τους λόγους Και είμαι διατεθειμένος να δεχθώ οποιαδήποτε ποινή μου επιβληθεί από τα όργανα χωρίς να αντιδράσω και χωρίς να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα η προστριβή εντός του κόμματος Ακόμα και αν αποφασιστεί η διαγραφή μου οριστική η προσωρινή. Θα ήθελα να τονίσω ότι η Οποιαδήποτε μέχρι τώρα προσπάθεια έκανα είχε ως στόχο την διάδοση των πειρατικών ιδεών και την Δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών ώστε το, να αποκτήσει έσοδα η ακόμα και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με ότι σημαίνει αυτό. Επίσης θα ήθελα να Τονίσω ότι ουδέποτε έκανα προσπάθεια χειραγώγησης της διοικούσας επιτροπής και σε τελική ανάλυση στο θέμα των εκλογών του προηγούμενου Σεπτεμβρίου Παρότι δεν υπέγραψα την παράτυπη έως και παράνομη απόφαση μίγματος μελών και διοικούσας επιτροπής αναγκάστικα από αίσθημα ευθύνης ως πρόεδρος τότε να υποστηρίξω μια απόφαση με την οποία διαφωνούσα. Για το μόνο που θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο είναι το ότι δεν κρατήσω την ψυχραιμία μου στην επίμαχη συνεδρίαση αλλά αυτό ήταν αδύνατον μετά την προσπάθεια χειραγώγησης του κόμματος από τα συγκεκριμένα μέλη για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο που είχαν κατά δίκη μου πάντα εκτίμηση ως στόχο την κατάρρευση ή τουλάχιστον την παύση λειτουργίας του κόμματος μας .
Σε κάθε περίπτωση τέλος επιθυμώ να με κρίνετε με τη μέγιστη αυστηρότητα . Αδιαφορώ για την τύχη των υπολοίπων συγκατηγορουμένων μου άλλωστε έχουν να εμφανιστούν από τότε και δηλώνω ότι δεν πρόκειται εγώ τουλάχιστον σε ότι μου αναλογεί να κινήσω καμμία διαδικασία εναντίον τους εντός του κόμματος . Θεωρώ ότι το θέμα είναι ευρύτερα γνωστό και ότι στην επόμενη αντίστοιχη ενέργεια τους αλλά μέλη θα αναλάβουν το ρόλο του θεματοφύλακα .
Για το μόνο που δε δεσμεύομαι και δεν έχει σχέση με το κόμμα είναι οι οποιεςδηποτε νομικές και ποινικές ευθύνες για παρακολούθηση και καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών καθώς και δημοσιοποίηση τους χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του υποκειμενου και κάποιες άλλες νομικά ασύμβατες πράξεις οι οποίες και δεν είναι της παρούσης και δεν έχουν σχέση με τη κομματική λειτουργία .
Τέλος για το καλο του ΠΕΙΡ ζήτω να μη βάλετε κάτω από το χαλί τα πράγματα και να πράξετε ακαριαία για μα μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος και έχουμε πάλι εσωστρέφεια . Ακόμα και ειρήνευση υπό όρους και με εκατερωθεν εξηγήσεις με Διαμεσολαβηση μπορώ να δεχτώ γι την εσωτερική μας ηρεμία .
Με πειρατικούς χαιρετισμούς και σε αναμονή να πράξετε τα δέοντα
Θανάσης Γούναρης .
Θανάσης Γούναρης Πρόεδρος Δ.Ε.
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
Πειρατές στην εκπαίδευση www.piratedu.gr
Πειρατές στην Aθήνα www.piratesinathens.gr
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Πειρατικό Ραδιόφωνο www.radiopiratis.com
gounara
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: 17 Φεβ 2012, 10:47
Τοποθεσία: Athens, Greece

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό kanellia » 28 Νοέμ 2016, 22:10

Να ενημερώσω εκ μέρους της Ε.Δ. πως το αίτημα του Κώστα Μπουχάγιαρ έχει παραληφθεί και θα συζητηθεί εντός των επόμενων ημερών.
kanellia
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2015, 19:27

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό Yiannis » 01 Δεκ 2016, 23:00

Η συνεδρίαση της επιτροπής διαιτησίας για το παραπάνω αίτημα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7/12 στις 20:00 στο mumble.
Καλούνται όλα τα εμπλεκόμενα μέλη να παρευρεθούν στη συνεδρίαση (εχει αποσταλεί και σχετικό email).
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
Yiannis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 587
Εγγραφή: 11 Οκτ 2011, 12:47
Τοποθεσία: Athens

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 02 Δεκ 2016, 14:08

Απλά να σημειώσω ως πρώην μέλος της ΕΔ ότι η ΕΔ δεν μπορεί να κρίνει ηθικά θέματα, ούτε συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με παράνομες αποφάσεις. Η ΕΔ κρίνει πάντα σύμφωνα με το καταστατικό και την σχετική συμπεριφορά των εμπλεκομένων. Οπότε στην περίπτωση που καταγγέλλει ο Κώστας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει έρεισμα για την ΕΔ. Η ΕΔ νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να εξετάσει αν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος, καταστατικά, να συζητηθεί μία τέτοια καταγγελία, ακούγοντας προσεκτικά τους εμπλεκόμενους.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://twitter.com/#!/vasper
http://www.vasper.eu/blog/
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 4925
Εγγραφή: 12 Φεβ 2012, 13:01
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι - Αττική

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό koulaxizis » 03 Δεκ 2016, 11:07

Vassilis Perantzakis έγραψε:Απλά να σημειώσω ως πρώην μέλος της ΕΔ ότι η ΕΔ δεν μπορεί να κρίνει ηθικά θέματα, ούτε συμπεριφορές που δεν έχουν σχέση με παράνομες αποφάσεις. Η ΕΔ κρίνει πάντα σύμφωνα με το καταστατικό και την σχετική συμπεριφορά των εμπλεκομένων. Οπότε στην περίπτωση που καταγγέλλει ο Κώστας, δεν πιστεύω ότι υπάρχει έρεισμα για την ΕΔ. Η ΕΔ νομίζω ότι θα πρέπει πρώτα να εξετάσει αν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος, καταστατικά, να συζητηθεί μία τέτοια καταγγελία, ακούγοντας προσεκτικά τους εμπλεκόμενους.


Χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός και χωρίς να κρίνω αν ευσταθεί η όποια κατηγορία, θέλω να ρωτήσω το εξής: Αν είναι, όπως λες, "ηθικό θέμα" και δεν εμπίπτει καταστατικά, απ' τη στιγμή που επηρεάζει / επηρέασε την ευρυθμία του κόμματος, ποιος θα το κρίνει και πως θα επιλυθεί αν δεν έχει λόγο η Ε.Δ.;
koulaxizis
 
Δημοσιεύσεις: 413
Εγγραφή: 24 Δεκ 2011, 19:57

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 03 Δεκ 2016, 11:40

Αυτό που λέω είναι ότι μία συζήτηση στο Mumble που λέγονται λόγια δεν επηρεάζει την λειτουργία του κόμματος. Την επηρεάζουν παράνομες αποφάσεις, οικονομικά σκάνδαλα, διάδοση ψευδών ειδήσεων. Οι διαφορές που καλείται να λύσει η ΕΔ είναι πολιτικές. Όχι προσωπικές. Αν υπάρχει προσωπική επίθεση για πολιτικό θέμα, και μόνο τότε υπάρχει θέμα για την ΕΔ.

Η ΕΔ επίσης έχει την δυνατότητα να κρίνει να το θέμα που της θέτουν την αφορά με την ίδια διαδικασία.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://twitter.com/#!/vasper
http://www.vasper.eu/blog/
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 4925
Εγγραφή: 12 Φεβ 2012, 13:01
Τοποθεσία: Άγιοι Ανάργυροι - Αττική

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό kanellia » 06 Δεκ 2016, 15:30

Υπενθυμίζω πως η συνάντηση της Ε.Δ. είναι αύριο στις 20:00 στο Mumble για όποιον μπορεί και θέλει να παρευρεθεί.
kanellia
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: 29 Ιούλ 2015, 19:27

Re: Για την νέα Ε.Δ. που εκλέχθηκε από το 5ο Συνέδριο

Δημοσίευσηαπό gounara » 10 Δεκ 2016, 22:20

Θα επιθυμούσα να ενημερωθώ για τις αποφάσεις της ΕΔ καθώς και λεπτομέρειες από τη συνεδρίαση
Θανάσης Γούναρης Πρόεδρος Δ.Ε.
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
Πειρατές στην εκπαίδευση www.piratedu.gr
Πειρατές στην Aθήνα www.piratesinathens.gr
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Πειρατικό Ραδιόφωνο www.radiopiratis.com
gounara
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: 17 Φεβ 2012, 10:47
Τοποθεσία: Athens, Greece

Επόμενο

Επιστροφή στο 5ο Συνέδριο - 2016

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron