Γιατί να πληρώσει κάποιος συνδρομή για το 2016;;;

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
newpamelina

Γιατί να πληρώσει κάποιος συνδρομή για το 2016;;;

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 09 Φεβ 2016, 18:05

Το hosting για ένα server, κοστίζει 1 δολάριο το μήνα. π.χ. εδώ

Δηλαδή με 12 ευρώ το χρόνο καλύπτονται τα απαραίτητα ετήσια πάγια έξοδα του πειρατικού κόμματος!!!!

Γιατί λοιπόν να πληρώσει κάποιος συνδρομή; Για να ξοδεύονται οι συνδρομές σε ενοίκια, σε ρεύματα, σε λογαριασμούς κλπ άχρηστα για τους σκοπούς του κόμματος θέματα; Aλήθεια, πότε ήταν η τελευταία φορά που τα όποια έξοδα μπήκαν σε ψηφοφορία ανάμεσα στα οικονομικώς ενήμερα μέλη; Δυστυχώς υπάρχει ένας κλειστός κύκλος μελών που αποφασίζει για τα έξοδα του πειρατικού, χωρίς να ρωτάει τα υπόλοιπα οικονομικώς ενήμερα μέλη. Αυτό πρέπει κάποτε να πάψει. Δεν χρειάζεται το κόμμα άλλους συνδρομητές, χρειάζεται άτομα που θα θέλουν και θα ξέρουν να δουλεύουν για σκοπούς όχι ιδιοτελείς, αλλά για σκοπούς που συναποφασίζονται.

Το μοντέλο των συνδρομητών και η σύνδεση της συνδρομής με το δικαίωμα ψήφου απέτυχε οικτρά.
Προσέλκυσε τους γέρους, τις ντακότες, τους γερολαδάδες, τους ιδιοτελείς, όσους είναι ανίκανοι να εργαστούν και να προσφέρουν πραγματικό και θετικό έργο στο κρίσιμο κομμάτι του κόμματος, δηλαδή στις ψηφιακές υποδομές. Όλους αυτούς που νομίζουν ότι δίνοντας μια συνδρομή γίνονται βασιλιάδες, και έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για τα πάντα εις βάρος όσων δεν συνδράμουν με χρήμα. Προσέλκυσε τις γαλιάντρες, αυτούς που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να μιλάνε στο φορουμ και στο Mumble σαν τις κατίνες, αυτούς που θέλουν να πληρώνουν 5 και να απαιτούν να γίνουν 1000, πάντα σε λάθος για το πειρατικό κατεύθυνση.

Δεν χρειάζεται το κόμμα χορηγούς ή συνδρομητές λοιπόν. Άτομα με γνώσεις, με ιδέες, και με όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά χρειάζεται. Και αυτά τα άτομα (που σίγουρα υπάρχουν, πως άλλωστε νομίζετε ότι παράγεται τόσος μεγάλος όγκος ανοικτού κώδικα, από τον αέρα παράγεται;) ίσως θελήσουν να προσεγγίσουν το κόμμα μόνο όταν οι ντακότες, οι γερολαδάδες, οι συνδρομητές του πληρώνω 5 και θέλω 1000, όλοι αυτοί που βρωμάνε ιδιοτέλεια αποχωρήσουν από το προσκήνιο.

newpamelina

Re: Γιατί να πληρώσει κάποιος συνδρομή για το 2016;;;

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 18 Φεβ 2016, 00:13

Και νέα φθηνότερη τιμή για vserver:

http://germanvps.com/vpshosting.php

0.99 δολάρια το μήνα! Τελικά για μόνο 0,99 δολάρια λοιπόν, είναι το πειρατικο ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ να φιλοξενείται σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ server και να γλύφει τα @@ του κάθε αιώνιου admin.

Γιατί άραγε να μην υπάρχει ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ του πειρατικού;;;;
Γιατί να μην είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ο εκάστοτε admin να παρέχει αυτή φορητότητα (να είναι δηλαδή σε θέση ανά πάσα στιγμή να μεταφέρει αυτούσιο τον server σε οποιαδήποτε άλλη εταιρία);;;;
Γιατί να μην μπορούν τα μέλη του κόμματος (ανάλογα με το αποτέλεσμα μιας μόνιμης ψηφοφορίας) να διαλεγουν οποιαδήποτε εταιρία παροχής vserver;;;;
Γιατί τους απαγορεύετε να πάνε οπουδήποτε αυτοί θεωρούν ότι προστατεύονται τα προσωπικά τους δεδομένα καλύτερα;;;;
Γιατί πρέπει το πειρατικό να είναι ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ στους vservers μιας συγκεκριμένης εταιρίας μπασκινικών συμφερόντων;;;
Γιατι αυτή η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ;;; Μήπως τελικά κάποιοι εδώ μέσα, κάποια ΑΤΖΕΝΤΑ εξυπηρετούν;;;

Στο λειτουργικό του μέλλοντος, ο αιώνιος admin δεν θα υπάρχει. Κάθε μέλος του κόμματος θα τρέχει τον δικό του server, σεταρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αποτελεί κομμάτι του πειρατικού cloud. Έτσι κανείς δεν θα μπορεί ούτε να παρακολουθήσει τους πειρατές, ούτε να βυθίσει το πειρατικό.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι, αντί να δώσει ο κάθε πειρατής 12 ευρώ να έχει ένα server δικό του για τον εαυτό του, και μετά όλοι μαζί να συννενοηθούν και να φτιάξουν το πειρατικό cloud (πχ για cloud storage υπάρχει το http://storj.io/) , οι ψηφιακά αναλφάβητοι και οι γεροντο-πειρατές ξοδεύουν τα 12 ευρώ τους δίνοντάς τα για συνδρομή στο κόμμα των πειρατών, για να τα ξοδέψει τελικά η ΔΕ και ο κάθε γερολαδάς του πειρατικού σε νοίκια και σε λογαριασμούς ρεύματος και νερού!!!

newpamelina

Re: Γιατί να πληρώσει κάποιος συνδρομή για το 2016;;;

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 18 Φεβ 2016, 02:09

Και κάτι άλλο χρήσιμο...

https://www.cloudflare.com/plans/

"the CloudFlare user's hosting provider, acts as a reverse proxy for websites. Its network protects, speeds up, and improves availability for a website or mobile application with a change in DNS."

...δηλαδή δημιουργεί ένα reverse proxy για προστασία. Και είναι και τζάμπα!


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες