Σελίδα 1 από 5

Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 01:56
από SilindeElendil
Ξεκιναω κανοντας μια γενικη προταση και συμπληρωστε απο κατω οτι θελετε(η διαφωνηστε)
Για την στελεχωση προτεινω ελευθερη επιλογη απο τα μελη να δηλωσουν σε οσες ομαδες η επιτροπες θελουν και μπορουν να προσφερουν.Σε περιπτωση μη στελεχωσης καποιας απο τις ομαδες προτεινω να (εστω και με κληρο)παρουμε ατομα απο ομαδες-επιτροπες που πλεοναζουν.Για τον τροπο λειτουργιας προτεινω τριμελη(update πενταμελη) συντονιστικη επιτροπη μετα απο ψηφοφορια αναμεσα στα μελη της ομαδας.Πειρατικα παντα. :)

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:02
από logi
Κοίταξε να δείς όμως αν κάποια άτομα μπούν σε μία ομάδα που δεν τους ενδιαφέρει τότε θα έχουμε πρόβλημα μιάς και δεν θα ενδιαφέρονται τόσο για την ομάδα.

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:05
από SilindeElendil
logi έγραψε:Κοίταξε να δείς όμως αν κάποια άτομα μπούν σε μία ομάδα που δεν τους ενδιαφέρει τότε θα έχουμε πρόβλημα μιάς και δεν θα ενδιαφέρονται τόσο για την ομάδα.

Και το να μην εχουμε καθολου ομαδα ειναι καλυτερο;

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:07
από logi
να σου πω την αλήθεια είμαι της άποψης πως καλύτερα μία δουλεία ή θα γίνει καλά η καθόλου.Τώρα δεν ξέρω τι έχουν να πούνε και οι υπόλοιποι απλά αυτό πσιτεύω

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:13
από kailor
+1 από μένα για το Περιβάλλον
+1 για τα δικαιώματα των ζώων

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:23
από SilindeElendil
kailor έγραψε:+1 από μένα για το Περιβάλλον
+1 για τα δικαιώματα των ζώων

Εισαι εκτος θεματος!

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:25
από James
Τώρα έχουμε ανοίξει πεντα θέματα σχετικά με επιτροπές και ομάδες, έτσι θα χάσουμε τη μπάλα .

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:28
από SpecialK
Συμφωνω με την ελευθερία να συμμετέχει ο καθένας σε όσες ομάδες θέλει. Μεγάλα παιδιά είμαστε πιστεύω θα καταλάβουμε αν μπορούμε να προσφέρουμε ή όχι.

Σε περίπτωση μη στελέχωσης θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα.
Αν δεν υπάρχουν άτομα για στελέχωση προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει το θέμα τόσο ώστε να ασχοληθούμε. Αφήνουμε ανενεργή την ομάδα μέχρι να βρεθούν εθελοντές.

Να συμπληρώσω πως θεωρώ ότι για να λάβει κάποιος μέρος σε μια επιτροπή θα πρέπει να έχει μια στοιχειώδη σχέση με το αντικείμενο για να έχουμε πιο γρήγορα και "σεβαστά" αποτελέσματα.
Φυσικά να μην αποκλείονται και όσοι έχουν ιδέες αλλά τα "τακτικά" μέλης μιας επιτροπής να πρέπει να είναι γνώστες του χώρου (λόγω επαγγέλματος, σπουδών κλπ κλπ). Να είναι κάτι σαν επιστημονική επιτροπή ας πούμε η οποία θα ανακοινώνει το θέμα με το οποίο ασχολείται, θα δέχεται ιδέες από τα μέλη, θα μπορεί να καλεί μέλη ή και μη μέλη για συζήτηση και στο τέλος θα καταλήγει σε κάποια συμπεράσματα με προτάσεις προς συζήτηση και ψήφιση από το σώμα. Αυτό ίσως να μην γίνεται σε όλες τις επιτροπές αλλά υπάρχουν αρκετές οι οποίες το γνωστικό πεδίο είναι συγκεκριμένο (δικαιοσύνη, οικονομία, υγεία, παιδεία κλπ).

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:32
από mankasp
Επίσης προτείνω τα μέλη ή η επιτροπή διαιτησίας να έχουν δικαίωμα να ασκούν πρόταση μομφής εναντίων ενός μέλους στην ομάδα.

(ακούν changed to ασκούν)

Re: Τροπος λειτουργιας και στελεχωσης ομαδων και επιτροπων

Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2012, 02:33
από SilindeElendil
mankasp έγραψε:Επίσης προτείνω τα μέλη ή η επιτροπή διαιτησίας να έχουν δικαίωμα να ασκούν πρόταση μομφής εναντίων ενός μέλους στην ομάδα.

(ακούν changed to ασκούν)

Σε τι εξυπηρετει αυτη η προταση;Ισα ισα πρεπει να υπαρχει ελευθερια δρασεως και αναληψης πρωτοβουλιων απο τις επιτροπες.Αλλωστε οτι θεση και να παρουν θα πρεπει να το περασουν απο ψηφοφορια.