Στα πλαίσια της επικοινωνιακής μας τακτικής, όχι μόνο λόγω του συνεδρίου, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ένα (πιστεύω και περισσότερα) σποτ-βίντεο συμμετοχικά, με πολλούς Πειρατές και Πειρατίνες από την περιοχή που βρίσκονται π.χ. μέσω κάμερας Η/Υ, άλλης συσκευής, τηλεφώνου ή λήψης εικόνας.
Θα χρειαστούμε ένα κεντρικό διαχειριστή που θα παραλάβει το υλικό αυτό και θα το μοντάρει.
Εν τάχει η ιδέα: το βίντεο θα πρέπει να περιέχει ένα συμπυκνωμένο μήνυμα (ποιοί είμαστε, τι λέμε, πότε κάνουμε το Συνέδριο μας κλπ) και να είναι μικρό σε διάρκεια (μάξιμουμ 0:40΄΄ κατά τη γνώμη μου)
Παρακάτω υπάρχει πρόταση για δημιουργία βίντεο σύμφωνα με το ανωτέρω σκεπτικό.
Η πρόταση τελεί υπό διαπραγμάτευση, επανεξέταση, διόρθωση, αλλαγή, συμπλήρωση, απόρριψη κλπ.
ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:
Αφηγητής: "Γεννήθηκα στις 14 Ιανουαρίου του 2012, αλλά δεν είμαι τόσο μικρό όσο νομίζετε!"
Αφηγητής: "Έχω πολλές ηλικίες..."
Αφηγητής: "Κάποιοι λένε:"
Ηθοποιοί: "Είμαι μωρό ακόμα" (+- 16 ετών)
Ηθοποιοί: "Είμαι 18 ετών"
Ηθοποιοί: "Είμαι 23 χρονών"
Αφηγητής: "Άλλοι λένε:"
Ηθοποιοί: "Είμαι 28 χρονών"
Ηθοποιοί: "Είμαι 35 ετών"
Ηθοποιοί: "Είμαι 44 ετών"
Ηθοποιοί: "Είμαι 50 ετών"
Αφηγητής: "Όσο χρονών κι αν με κάνουν, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο καθένας έχει μια ιδέα για τον εαυτό του!"
Αφηγητής: "Και αυτό είναι που με κάνει ξεχωριστό!"
Αφηγητής: "Είμαι το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας και έχω άλλη ιδέα για το σύστημα!"
Αφηγητής: "Για πρώτη φορά, οι Πειρατές της Ελλάδας συναντώνται στην Αθήνα, στις 3 και 4 Νοεμβρίου!"
Αφηγητής: "Κόμμα Πειρατών Ελλάδας"
Αφηγητής: "Γίνε Πειρατής και διαμόρφωσε την ιδέα"
Σύμφωνα με το σενάριο απαιτούνται:
Αφηγητής: Ποιος προτίθεται?
Μπορεί να είναι και 2 αφηγητές, ανδρική και γυναικεία φωνή.
Ηθοποιοί: Ποιοι προτίθενται να βρουν ηθοποιούς της ανάλογης ηλικιακής ομάδας, μπορεί να είναι μέλη του κόμματος.
Οπτικό υλικό: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φωτό του εγγράφου ανακήρυξης μας σε κόμμα, φωτογραφίες ή και βίντεο από συναντήσεις Πειρατών, από κινητοποιήσεις Πειρατών, από την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας σε όλη την Ελλάδα, από συνεντεύξεις στην τηλεόραση, από δημοσιεύματα εφημερίδων, περιοδικών, φυσικά τη σημαία μας κλπ."
Μουσική: Τι προτάσεις υπάρχουν?
Υποβολή ενδιαφέροντος, έως Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2012.
Πρόταση για δημιουργία σποτ του 1ου Συνεδρίου
-
Στάθης Λειβαδίτης
Re: Πρόταση για δημιουργία σποτ του 1ου Συνεδρίου
Σταθη, με την ευκαιρια του συνεδριου ειναι καλη ιδεα να φτιαξουμε καποια σποτακια...
Ισως και λιγο πιο αφηρημενα.
Για ριξε μια ματια εδω : viewtopic.php?f=141&t=2294
Ισως και λιγο πιο αφηρημενα.
Για ριξε μια ματια εδω : viewtopic.php?f=141&t=2294
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
kostasrose
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Πρόταση για δημιουργία σποτ του 1ου Συνεδρίου
Μπορώ να αναλάβω το μοντάζ από την κεντρική ιδέα του Στάθη αν δεν υπάρχει πρόβλημα...
για αφηγήτρια μπορεί να αναλάβει και η γυναίκα μου αν χρειάζεστε γυναικεία φωνή...
για αφηγήτρια μπορεί να αναλάβει και η γυναίκα μου αν χρειάζεστε γυναικεία φωνή...