Phoebus έγραψε:Θα φορέσω την στολή του αποδιοπομπαίου τράγου, να είμαι ποιο εντάξει για το ρόλο.
Ωραία. Τώρα ξέρουμε σε ποιον θα κρεμάσουμε τα "περιφερόμενα κουδούνια"..... (και έτσι θα βάλουμε και τα απο-δυο-bombay τραγιά στο σκηνικό)
Phoebus έγραψε:Θα φορέσω την στολή του αποδιοπομπαίου τράγου, να είμαι ποιο εντάξει για το ρόλο.
όσοι έχουν αυτά τα πολύτιμα bitcoins μπορούν να τα δωρίσουν στους αδελφούς κυπρίους που , αφραγκοι τωρα αφού οι κρετίνοι του eurogroup τους δήμευσαν με το έτσι θέλω τις περιουσίες τους, σίγουρα θα το εκτιμήσουν δεόντως μια και θα μπορούν να φουλάρουν τα τεπόζιτα των μερτσεντέ / μπεμβε / καγιεν και άλλων 4τροχων δίνοντας στο βενζινά bitcoins
James έγραψε:Επειδή αισθάνομαι κάπως άσχημα για την άδικη επίθεση στο Φοίβο, θα παραθέσω τι έλεγε ο Γιώργος παλιά για τα ΒΤ :όσοι έχουν αυτά τα πολύτιμα bitcoins μπορούν να τα δωρίσουν στους αδελφούς κυπρίους που , αφραγκοι τωρα αφού οι κρετίνοι του eurogroup τους δήμευσαν με το έτσι θέλω τις περιουσίες τους, σίγουρα θα το εκτιμήσουν δεόντως μια και θα μπορούν να φουλάρουν τα τεπόζιτα των μερτσεντέ / μπεμβε / καγιεν και άλλων 4τροχων δίνοντας στο βενζινά bitcoins
pappasadrian έγραψε:ελπιζω πως η σταθερη ανοδικη ταση του bitcoin να καταδεικνυει πως η παρμενη αποφαση για αμεση πωληση ειναι λαθος, απο οικονομικης αποψης.
προς την ΔΕ: δεδομένης αυτής της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που θα προκληθει στο κόμμα με την απίστευτη αβελτηρία , την προχειρότητα και την ανευθυνότητα την οποία επιδείξατε με αυτούς τους «χειρισμούς» πρωτοφανούς άγνοιας , ασύγγνωστης επιπολαιότητας, εξωφρενικής ασχετοσύνης περί τα οικονομικά και παιδαριώδους αφέλειας , πως σκοπεύετε να επανορθώσετε αυτή την ζημιά ;;;
Petros έγραψε:ξερει κανείς να μου πει τι αντίκτυπο θα έχει αυτό;
http://www.bloomberg.com/news/2013-12-0 ... tions.html
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες