iznogood wrote:

Rainmaker

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 21 Μάιος 2012, 20:07

θα βάλω μπερτα μάσκα και θα αρχίσω να τρολάρω και γώ... :x

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 20:15

Rainmaker έγραψε:
αμα εχεις α... πάνε και πέστα μονο σου στη ΔΕ

δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με την ΔΕ.
έχω διακόψει κάθε διπλωματική επαφή με κάθε ΔΕ, εδώ και χρόνια.

Η σχέση μου, και η αναφορά μου, είναι πάντα στα μέλη.

ergoil
Επικοινωνία:

Re: Το απόλυτο όπλο της άμεσης δημοκρατίας

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 20:16

pappasadrian έγραψε:και επιαναν μετα τον καθε δικαστη, εβλεπαν ποιος δισκος του ειχε μεινει, και αναλογως τον πεταγαν στις αρκουδες

αυτό με τους δικαστές να πας να το δεις, είναι γραμμένο από καθηγητή πανεπιστημίου, στο μουσείο κυκλαδικής τέχνης, στην αθήνα. Τέταρτος όροφος.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 20:22

Rainmaker έγραψε:θα βάλω μπερτα μάσκα και θα αρχίσω να τρολάρω και γώ... :x

Θα σου το συνηστούσα ανεπιφύλακτα, όχι να τρολάρεις, αλλά να μιλάς με μάσκα στο διαδίκτυο.

bucaneros A
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 21 Μάιος 2012, 22:13

ergoil έγραψε:

Θα σου το συνηστούσα ανεπιφύλακτα, όχι να τρολάρεις, αλλά να μιλάς με μάσκα στο διαδίκτυο.

θα βαλεις κανα ευρωπουλο ? (μασκοφορε)

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 23:50

Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:
ergoil έγραψε:

θα βαλεις κανα ευρωπουλο ? (μασκοφορε)

όχι βέβαια. Αφού δε συμφωνώ με την κατεύθυνση που έχει πάρει το κόμμα.
Περιμένω.
Να δω να έχει δικαίωμα να θέσει ψηφοφορία κάθε μέλος του κόμματος.
Να δω ένα σοβαρό συνέδριο με κόσμο πολύ.
Να δω το wiki, το Liquid, τα ψηφιακά κλειδιά, την τεχνική λύση για άμεση δημοκρατία.
Να δω τα εγγεγραμμένα μέλη να γίνουν 2000-3000, με καμιά 1000αριά ενεργά.
και μετά θα έρθω και εγώ, θα γραφτώ, και θα δώσω τον οβολό μου.

Αλλά εσείς είσαστε ακόμα μικρό χωρίο, και ο λαός λέει "μικρό χωριό - κακό χωριό"

Μεχρι τότε, αν θέλετε την ανώνυμη βοήθειά μου σε τεχνικά θέματα, μαζί με το πολύ βρισίδι το οποίο ρίχνω σε οτιδήποτε διαφωνώ, ευχαρίστως.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 00:01

Και επειδή με ρωτήσαν ποιοί είναι ο αντιπειρατικός πυρήνας.

Να διευκρινήσω ότι κατά την γνώμη μου:

Οποιοσδήποτε κάνει face-control στα νέα μέλη και επιθυμεί κόμμα κλειστό-club, αντί για κόμμα ανοικτό στην κοινωνία.
Οποιοσδήποτε, προφασιζόμενος το καταστατικό, αρνήται να τεθεί σε ψηφοφορία οποιοδήποτε θέμα προτείνεται από οποιοδήποτε μέλος του κόμματος.

Η παρέα των μελών που έχουν την παραπάνω συμπεριφορά αποτελούν κατά την γνώμη μου τον αντι-πειρατικό πυρήνα.

Όποιος έχει την παραπάνω συμπεριφορά, για μένα δεν είναι πειρατής.

Όσον αφορά το φόβο των ιουδαίων-χρυσαυγιτών που επικαλούνται κάποιοι για να κάνουν face-control , το μόνο που θα ήθελα να πω είναι ότι ο χρυσαυγίτης που σέβεται την δημοκρατία, τον λόγο και την ψήφο του άλλου, παύει αυτόματα να είναι χρυσαυγίτης. Αντίθετα, όποιος δεν τα σέβεται, όποιος λογοκρίνει και εμποδίζει τον κόσμο να ψηφίσει, αυτός είναι χρυσαυγίτης στην ουσία.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Μάιος 2012, 00:21

ergoil έγραψε:Οποιοσδήποτε, προφασιζόμενος το καταστατικό, αρνήται να τεθεί σε ψηφοφορία οποιοδήποτε θέμα προτείνεται από οποιοδήποτε μέλος του κόμματος.

ερέθισμα από το ως άνω:
1)πόσα ατομα (ή ποσοστό) κατα την γνώμη σου χρειαζονται για να προκύπτει μια ψηφοφορία?
2) πόσα άτομα (ή ποσοστό) χρειαζονται για να γίνει αποδεκτό το αποτελεσμα μιας ψηφοφορίας?
3) απο ποιους θα αποτελούνται αυτοί που θα ψηφίζουν (πχ μελη)?
4) Πόσα άτομα (ή ποσοστό) χρειαζονται για να ψηφιστεί ένα θέμα?
5) πότε θα τελειώνει μια ψηφοφορία (χρονική διάρκεια)?
6) ελάχιστος χρόνος ψηφοφορίας πόσος?
7) όταν αφορά πρόσωπα θα γίνεται ηλεκτρονική ψηφοφορία?
8) Στην ψηφοφορία πόσες πρέπει να είναι οι απαντήσεις κατα την γνώμη σου?

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 22 Μάιος 2012, 00:29

Rainmaker έγραψε:
ergoil έγραψε:Οποιοσδήποτε, προφασιζόμενος το καταστατικό, αρνήται να τεθεί σε ψηφοφορία οποιοδήποτε θέμα προτείνεται από οποιοδήποτε μέλος του κόμματος.

1)πόσα ατομα (ή ποσοστό) κατα την γνώμη σου χρειαζονται για να προκύπτει μια ψηφοφορία?
0% για να προκύψει η ψηφοφορία. Όποιος θέλει βάζει ψηφοφορία για οποιοδήποτε λόγο, και κρίνεται η ψηφοφορία από την συμμετοχή των μελών σε αυτή.Φυσικά πρέπει να υπάρχουν δυνατότητες φιλτραρίσματος και ταξινόμησης των ψηφοφοριών.

2) πόσα άτομα (ή ποσοστό) χρειαζονται για να γίνει αποδεκτό το αποτελεσμα μιας ψηφοφορίας?
15% επί των ενεργών (όπου ενεργοί είναι όσοι έχουν κάνει λογκιν τους τελευταίους 2 μήνες) για να γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα

3) απο ποιους θα αποτελούνται αυτοί που θα ψηφίζουν (πχ μελη)?
Πιστοποιημένους πολίτες, όχι μέλη

4) Πόσα άτομα (ή ποσοστό) χρειαζονται για να ψηφιστεί ένα θέμα?
50% των ενεργών+μια ψήφος, αλλά αν δεν παίξει μπορεί να δεχτώ και την πρώτη επιλογή.

ποτέ. θα είναι μόνιμη, με δικαίωμα να αλλάξουμε ψήφο όποτε θέλουμε.

6) ελάχιστος χρόνος ψηφοφορίας πόσος?
κανένας χρόνος, άπειρο. Το αποτέλεσμα-απόφαση θα βγαίνει με το που θα συμπληρωθεί το ερώτημα 2 (15% ποσοστό) και 4(50%+μια ψήφος), αλλά και θα αναιρείται αυτόματα αν αποσύρει κάποιος την ψήφο του. Ταυτόχρονα θα διατηρήται χρονικό των αποφάσεων, πότε αυτές ισχύουν και πότε πάυουν να ισχύουν, για να οριστεί έτσι η νομιμότητα, πότε είναι νόμιμο να γίνεται κάτι και πότε όχι.

δεν με αφορούν τα πρόσωπα αλλά οι αποφάσεις. Ας γίνεται και ηλεκτρονική, δεν με νοιάζει.

όσες θέλουμε, άπειρες επιλογές στην ερώτηση της ψηφοφορίας, και ελεύθερος ο κόσμος να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει καλύτερα.

Οπουδήποτε παραπάνω έχω βάλει νούμερα-ποσοστά, αυτά μπαίνουν σε ψηφοφορία με την γνώμη των άλλων, και βγαίνει ο μέσος όρος.
Επίσης επιφυλάσσομαι να αλλάξω την ψήφο μου στα νούμερα, αν αυτά δεν ταιριάζουν με την κοινότητα.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Μάιος 2012, 00:42

ergoil έγραψε:4) Πόσα άτομα (ή ποσοστό) χρειαζονται για να ψηφιστεί ένα θέμα?
50% των ενεργών+μια ψήφος

με άπειρες επιλογές για απάντηση ο στόχος 50%+ είναι ανέφικτος πως λύνεται αυτό το πρόβλημα?

ποτέ. θα είναι μόνιμη, με δικαίωμα να αλλάξουμε ψήφο όποτε θέλουμε

Τι γίνεται όταν μια ψηφοφορία αλλάζει αποτέλεσμα κάθε μέρα ποια απόφαση θα υλοποιούμε?

δεν με αφορούν τα πρόσωπα αλλά οι αποφάσεις. Ας γίνεται και ηλεκτρονική, δεν με νοιάζει.

δυστυχως πρέπει να έχεις μια άποψη γιατί πρέπει καποιος να γίνει ΔΕ ή εκπρόσωπος τύπου ή...

όσες θέλουμε, άπειρες επιλογές στην ερώτηση της ψηφοφορίας, και ελεύθερος ο κόσμος να επιλέξει αυτή που του ταιριάζει.

Οπουδήποτε παραπάνω έχω βάλει νούμερα-ποσοστά, αυτά μπαίνουν σε ψηφοφορία με την γνώμη των άλλων, και βγαίνει ο μέσος όρος.
Επίσης επιφυλάσσομαι να αλλάξω την ψήφο μου στα νούμερα, αν αυτά δεν ταιριάζουν με την κοινότητα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες