iznogood wrote:

ergoil
Επικοινωνία:

Re: Google Bot

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Μάιος 2012, 21:46

νομίζω είναι απαράδεκτο, χωρίς την άδεια των μελών, να καταγράφεται ότι λένε από το google.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Μάιος 2012, 21:47

Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:
ergoil έγραψε:νομίζω είναι απαράδεκτο, χωρίς την άδεια των μελών, να καταγράφεται ότι λένε από το google.

@εργοτετοιε απο τι βλεπω σημερα εκανες εγγραφη και εχεις κανει 40 δημοσιευσεις
μηπως τραβας κανα ζορι με τους Πειρατες?
κοντευεις 12ωρο :o :o :o :o :o :o

εννοώ καταγράφεται

sirfun2
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό sirfun2 » 18 Μάιος 2012, 21:49

ergoil έγραψε:νομίζω είναι απαράδεκτο, χωρίς την άδεια των μελών, να καταγράφεται ότι λένε από το google.

Χριστίνα Λαμπίρη: «Η Νικολέτα είχε να “παλέψει” με το μεγαθήριο “Μενεγάκη”»

Για τη Νικολέττα Ράλλη, το «No 1» -όπως τη χαρακτήρισε- Ελένη Μενεγάκη, την Ελεονώρα Μελέτη και τα νούμερα της εκπομπής της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Star όταν υπάρχει έντονη κοινωνικο – πολιτική επικαιρότητα μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη.

Όπως είπε στο «Βράδυ» η παρουσιάστρια, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η «Μεσημεριανή Μελέτη» δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη αλλά και η έντονη επικαιρότητα που φέρνει σε δύσκολη θέση το κανάλι της Κηφισιάς. Επίσης μίλησε και για το «Made In Star» και τους λόγους που σημείωσε χαμηλά νούμερα, τονίζοντας ότι «έπεσε» απέναντι από τον «αστάθμητο παράγοντα» Μενεγάκη.

http://www.gossip-tv.gr/Media/story/189780/Hristina-Lampiri-i-Nikoleta-eihe-na-%E2%80%9Cpalepsei%E2%80%9D-me-to-megathirio-%E2%80%9CMenegaki%E2%80%9D

ergoil
Επικοινωνία:

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό ergoil » 18 Μάιος 2012, 22:21

omissman έγραψε:Οπως ειχα σημειωσει σε αλλη αναρτηση, περα απο το πολιτικο σκεπτικο που υποτιθεται οτι επιβαλλεται να διεπει την αποφαση μας για καθοδο στις νεες εκλογες, θεωρουσα προσωπικα αναγκαιες δυο προϋποθεσεις οι οποιες θα λειτουργουσαν ενισχυτικα στο σκεπτικο αυτο :
1. την ακριβη, πληρη και με σαφη στοιχεια ενημερωση για το οικονομικο κοστος αφ' ενος και τις λειτουργικες αναγκες αφ' ετερου, πραγματα καθοριστικα για την συμμετοχη μας στην προσπαθεια με αξιωσεις.
2. τις ρητες δεσμευσεις για τις δυνατοτητες καλυψης των αναγκων αυτων και ως προς το οικονομικο σκελος αλλα και , κυριως, προς το οργανωτικο, και δεν εννοω μονο τον σχεδιασμο αλλα κυριως την συμμετοχη.

Τιποτε απο τα δυο δεν εχει συμβει.
Διευκρινιζω οτι δεν θεωρω το οικονομικο σκελος σαν το πιο καθοριστικο στοιχειο της αποφασης, οσο σημαντικο και αν ειναι.
Αντιθετα θεωρω το οργανωτικο εξαιρετικα σημαντικο ζητημα. Για να αποφευχθει αλλη μια φορα η "ανθρωποφαγικη" διαδικασια κατα την οποια πολλοι ψηφιζουν με ενα κλικ στο πληκτρολογιο τους και λιγοι παίρνουν τα βουνα, τα λαγκαδια και τους δρομους για να υλοποιησουν αυτο που ολοι αποφασισαν.
Θεωρω οτι η τακτικη του να αποφασιζουμε με το θυμικο ή και με οτι κριτηριο διαθετει ο καθενας , πολιτικο, γηπεδικο, ενθουσιαστικο, συντηρητικο, πειρατικο ή αλλο, δεν ειναι αυτο που εγω τουλαχιστον εχω καταλαβει οτι συμβαδιζει με τις αρχες της αμεσης δημοκρατιας, δεδομενου οτι απαραιτητη προϋποθεση για την άσκησή της ειναι η πληρης και σαφης πληροφορηση των ψηφιζοντων και ως προς τις προϋποθεσεις και ως προς τις συνεπειες των επιλογων τους.

Δυστυχως μενω με την εντυπωση οτι για αλλη μια φορα συρομαστε απο τις εξελιξεις και τις "αναγκες" των περιστασεων, χωρις ουσιαστικη εμβαθυνση στο περιεχομενο τους. Υποθετω οτι αυτο θα συνεχιστει και στα υπολοιπα στοιχεια του παζλ "εκλογες".
Για τουτο δεν μπορω με την ψηφο μου να νομιμοποιησω καμμια επιλογη.

omissman έγραψε:"Αντιθετα θεωρω το οργανωτικο εξαιρετικα σημαντικο ζητημα. Για να αποφευχθει αλλη μια φορα η "ανθρωποφαγικη" διαδικασια κατα την οποια πολλοι ψηφιζουν με ενα κλικ στο πληκτρολογιο τους και λιγοι παίρνουν τα βουνα, τα λαγκαδια και τους δρομους για να υλοποιησουν αυτο που ολοι αποφασισαν."

Σε αυτό έχουν ευθύνη οι οργανωτές. Εγώ θα πρότεινα μια άλλου τύπου ψηφοφορία.
Οργανωτικά, να χωριστούν οι δουλειές, και το "ναι να πάμε στις εκλογές" να λαμβάνεται υπόψη από το μέλος, μόνο όταν το μέλος αναλάβει κάποια από τις δουλειές.
Φυσικά το οργανωτικό μπορεί να λύθεί (άσχημα όμως) και μέσω του οικονομικού. Δηλαδή οι λεφτάδες να πληρώσουν άτομα να κάνουν τις δουλειές, αλλά αυτό δεν λέγεται συμμετοχή.

baskin

Re: ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Δημοσίευσηαπό baskin » 18 Μάιος 2012, 22:43

Δεν υπάρχουν λεφτάδες στο κόμμα. Αν προσφέρεσαι ΟΚ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

ergoil
Επικοινωνία:

Re: Crowd Funding, ευρωπαίοι Πειρατές, πουλερικά και άλλα

Δημοσίευσηαπό ergoil » 19 Μάιος 2012, 01:20

Η παρανομία βαραίνει τον πρόεδρο της ΔΕ, και τον υπεύθυνο οικονομικών.
Όποιος φωνάζει για να γίνουν παρανομίες, καλό είναι να αναλάβει πρόεδρος.

ergoil
Επικοινωνία:

Νέα Μέλη Δ.Ε.-Δηλωσεις Συμμετοχης στην κλήρωση

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 11:45

Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, και αν κληρωθώ θέλω να μείνει μια έδρα κενή.

mistikos

Re: Νέα Μέλη Δ.Ε.-Δηλωσεις Συμμετοχης στην κλήρωση

Δημοσίευσηαπό mistikos » 21 Μάιος 2012, 11:54

ergoil έγραψε:Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, και αν κληρωθώ θέλω να μείνει μια έδρα κενή.

και τι γινετε αν μεινουν ολες κενες?
"Μη μου τους κύκλους τάραττε"

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 21 Μάιος 2012, 12:00

mistikos έγραψε:
ergoil έγραψε:Δηλώνω και εγώ συμμετοχή, και αν κληρωθώ θέλω να μείνει μια έδρα κενή.

και τι γινετε αν μεινουν ολες κενες?

Πως θα μείνουν κενές, αφού 7 είναι οι θέσεις, και δύο είναι σε κλήρωση.
Δεν γίνεται να μείνουν λοιπόν όλες κενές. Άν κληρωθούν 2 κενές, τότε θα έχουμε 5 θέσεις στην ΔΕ, και δύο ψήφους μέσα στην ΔΕ που θα λειτουργούν αμεσοδημοκρατικά.

Τώρα αν με ρωτάς για το υβριδικό κοινοβουλευτικό σύστημα, το βλέπω μάλλον απίθανο να μείνουν και οι 300 θέσεις κενές.
Θα έχουμε όμως λιγότερους βουλευτές, πράγμα που σημαίνει θα πληρώνουμε λιγότερους, το κυβερνητικό σχήμα θα είναι πιο ευέλικτο να παίρνει αποφάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγαλύτερος λαικός έλεγχος.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

kissand

Δημοσίευσηαπό kissand » 21 Μάιος 2012, 12:04

Να σου ξαναπώ ότι ΜΟΝΟ μέλη του κόμματος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή
Μπορείς να συμπληρώσεις την αίτηση, να πας με την ταυτότητά σου στο ΚΕΠ
για το γνήσιο της υπογραφής, να αξιολογήσουμε την αίτηση για αν θα σε δεχτούμε
και μετά δηλώνεις συμμετοχή

Αλλά μου φαίνεται το κεφάλι σου είναι κενό και δεν το καταλαβαίνει. Η θέση οχι
Γιώργης Κισσανδράκης
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirateparty.gr/arxes-programma/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες