PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 12:10

theofanis1987 έγραψε:Και προταση για το ποια εργαλεια ηπυρξε??????ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. Αρα μενουμε στο οτι ολα τα εργελεια πρεπει να τα χρησιμοποιουμε. Οποτε αν θελετε να κατηγορησετε καποιον κατηγορειστε τον εαυτο σας.Οχι τους αλλους.

Θεοφάνη, ένα είναι το εργαλείο. Το forum. Τα υπόλοιπα είναι βοηθητικά. Αρκούσε μία ανακοίνωση στο forum και δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Δεν ενημερώθηκε κανένας, οπότε εκτός του αποτελέσματος κρίνουμε και την απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι προσωπικό το θέμα με κανέναν. Τουλάχιστον εγώ το ξεκαθάρισα χθες με την Χριστίνα. Το πρόβλημά μου είναι ΜΟΝΟ η λάθος διαδικασία για την απόφαση. Δεν πρέπει να ξαναγίνει.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Δεκ 2012, 12:11

Είσαι και κατι άλλο εκτός από αγανακτισμένος
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:13

Vassilis Perantzakis έγραψε:
theofanis1987 έγραψε:Και προταση για το ποια εργαλεια ηπυρξε??????ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. Αρα μενουμε στο οτι ολα τα εργελεια πρεπει να τα χρησιμοποιουμε. Οποτε αν θελετε να κατηγορησετε καποιον κατηγορειστε τον εαυτο σας.Οχι τους αλλους.

Θεοφάνη, ένα είναι το εργαλείο. Το forum. Τα υπόλοιπα είναι βοηθητικά. Αρκούσε μία ανακοίνωση στο forum και δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Δεν ενημερώθηκε κανένας, οπότε εκτός του αποτελέσματος κρίνουμε και την απόφαση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν είναι προσωπικό το θέμα με κανέναν. Τουλάχιστον εγώ το ξεκαθάρισα χθες με την Χριστίνα. Το πρόβλημά μου είναι ΜΟΝΟ η λάθος διαδικασία για την απόφαση. Δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Αν αυτο εννοεις δεν προκειται να ξαναγινει. Αν αυτο ειναι το προβλημα σου δεν θα ξαναγινει.αλλα στο ξαναλεω. Μην ψαχνετε ψυλλους στα αχυρα δεν θα τους βρειτε. Για μενα το ξαναλεω ηταν σωστο.
Και σε ερωτω. δεν θα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ολα τα εργαλεια ειτε ειναι κυρια ειτε βοηθητικα?ΑΝ οχι τοτε γιατι δεν κανετε προταση να τα καργησουμε?
Εφοσον δεν κανετε αυτη την προταση ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να τα χρησιμοποιουμε και οποιος δεν τα χρησιμοποιει και τα βοηθητικα αλλα και το κυριο κακο του κεφαλιου του.

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:16

James έγραψε:Είσαι και κατι άλλο εκτός από αγανακτισμένος

Δεν με ξερεις προσωπικα για λες τι ειμαι και τι δεν ειμαι. Ειναι σαν εναν φιλο μου εδω στο ΤΕΙ που στην μια συνελευση τον λενε δεξιο, στην αλλη αριστερο, στην παραλλη αναρχικο ενω δεν ειναι. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
Εγω αγανακτισμενος ειμαι με αυτα που βλεπω μεσα στο κομμα να γινονται. Αυτην την στιγμη βλεπω να γινεται πολεμος μεσα στο κομμα.Δεν πρπεει να αντιδρασω? Συμφνων στο οτι η αντιδραση μου ειναι λιγο τραβηγμενη αλλα αντιδραση ειναι.Τιποτα αλλο.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 12:20

theofanis1987 έγραψε:Αν αυτο εννοεις δεν προκειται να ξαναγινει. Αν αυτο ειναι το προβλημα σου δεν θα ξαναγινει.αλλα στο ξαναλεω. Μην ψαχνετε ψυλλους στα αχυρα δεν θα τους βρειτε. Για μενα το ξαναλεω ηταν σωστο.

Με συγχωρείς, αλλά δεν είσαι η ΔΕ. Και δεν ήταν σωστό. Ήταν λάθος. Για αυτό και ξεσηκώθηκε χαμός. Μία απόφαση που δίνει δικαίωμα σε κάποιον να ψηφίσει για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν μπορεί να μην περνάει από τα μέλη. Είναι τόσο απλό.

theofanis1987 έγραψε:Και σε ερωτω. δεν θα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ολα τα εργαλεια ειτε ειναι κυρια ειτε βοηθητικα?ΑΝ οχι τοτε γιατι δεν κανετε προταση να τα καργησουμε?
Εφοσον δεν κανετε αυτη την προταση ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ να τα χρησιμοποιουμε και οποιος δεν τα χρησιμοποιει και τα βοηθητικα αλλα και το κυριο κακο του κεφαλιου του.

Μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα εργαλεία. Το επίσημο όμως εργαλείο υπάρχει για να ενημερωνόμαστε και να συντονιζόμαστε. Αυτή είναι η δουλειά της Διοικούσας. Για αυτό τους ψηφίσαμε. Όχι για να παίρνει πολιτικές αποφάσεις.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Δεκ 2012, 12:20

Θεοφάνη, σοβαρά τώρα, μπράβο που εξωτερικευεις την αγανάκτηση σου, καλά κάνεις, μακάρι και άλλοι να το έκαναν.
Αλλά δε καταλαβαίνεις οτι και οι άλλοι που τους κατηγορείς, έκαναν το ίδιο?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:23

Και για να τελειωσω εδω τον σαλο που δημιουργηθηκε με αυτο που εγραψα.

Βλεπω τον εναν να κατηγορει πριν το συνεδριο αναιτια τον αλλον και να με κανουν και εμενα να θελω να φυγω απο το κομμα και εκαναν και τον αλλον να π[αραιτηθει απο την τοτε Δ.ε..Βλεπω μετα απο το συνεδριο να συνεχιζουμε ο ενας να τρωει αναιτια τον αλλον. Βλεπω τον ανδριαννο να θελει να γινει Ασανζ στην θεση του Ασανζ για να μην πω τιποτα χειροτερο. Δεν πρεπει να αντιδρασω?Ε το λοιπον με αυτα που εγραψα αντεδρασα.

ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

Και συγνωμη δεν ζηταω για αυτη την αντιδραση μου.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 12:26

Θεοφάνη πες ότι θέλεις. Σε αντίθεση με κάποιους που θεωρούν ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ, εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Πρόβλημα, έχω με τις ΑΠΕΙΛΕΣ για βία που έγραψες σε μέλος και σε πρώην μέλος. Αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ και σε παρακαλώ να ζητήσεις συγνώμη από τον Διονύση και τον Ανδριανό.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:27

Vassilis Perantzakis έγραψε:
theofanis1987 έγραψε:Αν αυτο εννοεις δεν προκειται να ξαναγινει. Αν αυτο ειναι το προβλημα σου δεν θα ξαναγινει.αλλα στο ξαναλεω. Μην ψαχνετε ψυλλους στα αχυρα δεν θα τους βρειτε. Για μενα το ξαναλεω ηταν σωστο.

Με συγχωρείς, αλλά δεν είσαι η ΔΕ. Και δεν ήταν σωστό. Ήταν λάθος. Για αυτό και ξεσηκώθηκε χαμός. Μία απόφαση που δίνει δικαίωμα σε κάποιον να ψηφίσει για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας δεν μπορεί να μην περνάει από τα μέλη. Είναι τόσο απλό.

theofanis1987 έγραψε:Και σε ερωτω. δεν θα πρεπει να τα χρησιμοποιουμε ολα τα εργαλεια ειτε ειναι κυρια ειτε βοηθητικα?ΑΝ οχι τοτε γιατι δεν κανετε προταση να τα καργησουμε?

Μπορείς να χρησιμοποιείς όλα τα εργαλεία. Το επίσημο όμως εργαλείο υπάρχει για να ενημερωνόμαστε και να συντονιζόμαστε. Αυτή είναι η δουλειά της Διοικούσας. Για αυτό τους ψηφίσαμε. Όχι για να παίρνει πολιτικές αποφάσεις.

Αν απο τα ποσα μελη που εχουμε μεσα στο κομμα μονο 20-30 ατομα συμμετεχουν και στο φορουμ και παντου τοτε τι πολιτικες αποφασεις να παρει το σωμα των μελων?Γιατι αν οπως λες και εσυ το εβγαζαν στο φορουμ και ψηφιζοταν αυτο, τοτε μετα θα ερχονταν και καποιοι αλλοι να λενε εναντια στην αποφαση αυτη και εναντια σε οσους ψηφισαν σε αυτην την προταση. Και αυτη δεν ειναι πολιτικη προταση. Ειναι προσωρινη.αλλο προσωρινη και αλλο μονινη. Η μονιμη θα βγει τωρα . Η προσωρινη δεν μετραει.αρα δεν πρεπει να γινει χαμος.

Και James οχι δεν εκαναν το ιδιο. εχεις μεγαλο λαθος. Ξερω πολυ καλα ποιοι κανουν και τι. Και ποιοι ειναι ποιοι.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 12:27

theofanis1987 έγραψε:Και για να τελειωσω εδω τον σαλο που δημιουργηθηκε με αυτο που εγραψα.

Βλεπω τον εναν να κατηγορει πριν το συνεδριο αναιτια τον αλλον και να με κανουν και εμενα να θελω να φυγω απο το κομμα και εκαναν και τον αλλον να π[αραιτηθει απο την τοτε Δ.ε..Βλεπω μετα απο το συνεδριο να συνεχιζουμε ο ενας να τρωει αναιτια τον αλλον. Βλεπω τον ανδριαννο να θελει να γινει Ασανζ στην θεση του Ασανζ για να μην πω τιποτα χειροτερο. Δεν πρεπει να αντιδρασω?Ε το λοιπον με αυτα που εγραψα αντεδρασα.

ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ.

Και συγνωμη δεν ζηταω για αυτη την αντιδραση μου.

Αντέδρασες λάθος και εν θερμό. Δεν ταιριάζει σε αυτό που λες ότι θέλεις για τους Πειρατές. Επαναλαμβάνω ότι το θέμα δεν είναι με πρόσωπα αλλά με πρακτικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες