Το χρονικό μιας καθόδου επεισόδιο 1ο

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Το χρονικό μιας καθόδου επεισόδιο 1ο

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 16:39

Vassilis Perantzakis έγραψε: Ξέρω ότι εσένα δεν σε ενδιαφέρει, αλλά για εμένα αυτός είναι λόγος διάλυσης κόμματος.

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ μετρά της ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, εγώ την έχω γραμμένη. Το κόμμα δεν διαλύεται επειδή ακολουθεί τις αρχές του και αναγνωρίζει το λάθος του.

Και γιατί παρακαλώ εξαρτιόταν από εμάς ή κάθοδος των άλλων;;;;; Συνεννοημένοι ήσασταν;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kostasrose

Δημοσίευσηαπό kostasrose » 07 Σεπ 2015, 17:09

Αυτό δεκτό Κώστα, αν και ακόμη περιμένω την συγκεκριμένη απόφαση. Κανείς δεν την έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα παρά μόνο με αναφορά στην ηχογράφηση.

Στην ανοιχτή συνάντηση το δικαιολόγησε ο Στάθης και ο Σπύρος, που γράφουν συνήθως και τα πρακτικά, ότι είναι δύσκολο να γράφονται όλα στο Pad. Εμένα με κάλυψε αυτή η απάντηση και θεωρώ εύκολο να εκτιμήσουμε λανθασμένα κάτι σαν ελάσσονος σημασίας και να μην το γράψουμε όταν είχαμε άλλα θέματα πιο ουσιώδη να συζητήσουμε. Ότι ήταν λάθος είναι γεγονός και δεν το αμφισβήτησε κανείς μας αλλά και πάλι εφ' όσων ήταν στα ηχητικά εμένα με κάλυπτε. Θεωρό ότι μπορούμε να το αναφέρουμε μόνο για κάποιους που είπαν ότι δεν ήταν παρόντες, για αυτό το λόγο όμως και μόνο δεν είναι το ουσιώδες πρόβλημά μας στην συγκεκριμένη φάση.

Επίσης, μιας και κάνεις την προσπάθεια να εξηγήσεις τα ανεξήγητα και το εκτιμώ πολύ, θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σου για το παρακάτω:

Η ψηφοφορία μπήκε στις 6 το απόγευμα και η πρόταση ήταν γνωστή σε κάποιους 6 ώρες πριν. Στο παρακάτω email:

Στις 1 Σεπτεμβρίου 2015 - 3:05 μ.μ., ο χρήστης ************ ************ <
> sleivaditis *******************> έγραψε:
> >>
> >> Καλησπέρα ΔΕ και καλό μήνα,
> >>
> >> Με δεδομένο ότι οι εξελίξεις τρέχουν και ότι η χθεσινή τακτική
> συνεδρίαση μας δεν πραγματοποιήθηκε, προτείνω τη μετάθεση της για απόψε
> στις 22:00 προκειμένου να δρομολογηθούν επείγουσες ενέργειες.
> >>
> >> Παρακαλώ για τη συγκατάθεση σας
> >>
> >> Πειρατικά,
> >> Στάθης

που είναι 3 ώρες μετά την γνώση της πρότασης της "συμμαχίας" και καλείται η ΔΕ για συνεδρίαση. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ email που να λέει "ΗΡΘΕ Η ΡΗΜΑΔΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ".

Το συγκεκριμένο e-mail ειλικρινά δεν το έλαβα ποτέ (όπως και όλα του κόμματος με την αρκουδιάρα hotmail). Ξέρω πάντως ότι δεν είχαμε λόγο να συνεδριάσουμε για την πρόταση ενώ ούτως η άλλος την απόφαση θα έπαιρνε το ΣτΜ, άσχετα αν κάναμε συνεδρίαση αφού ήδη είχε κατέβει το ίδιο απόγευμα προς ψήφιση η πρόταση όπου ανέφερα τις όποιες διαφωνίες μου.
Αν θυμάμαι καλά αναφέρθηκε από τον Θανάση στο Fb chat "παιδιά ήρθε αυτή η πρόταση" και όλοι είπαμε να πάει ΑΜΕΣΑ ΣτΜ μην χάνουμε χρόνο λόγο προθεσμιών. Αν τώρα το μοναδικό μας πρόβλημά ήταν οι 6 ώρες θα ήμουν ευτυχισμένος. Κάθε λογικός άνθρωπος όμως μπορεί να καταλάβει ότι το θέμα τον εκλογών ήταν προβληματικό και με βιαστικές κινήσεις (Κάποιες σε σημείο πανικού). Νομίζω σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι στην ανοιχτή συνάντηση και είπαμε παιδιά πάμε να μαζέψουμε ότι προλαβαίνουμε και συμμαζεύετε όχι για λόγους προσωπικούς αλλά για να μην εκθέσουμε περισσότερο το κόμμα. Ουσιαστικά αυτή ήταν και η γραπτή πρόταση του Vasper και ας μας κρίνει μετά το συνέδριο και η ΕΔ.

ΕΛΕΟΣ με κάποιους που προσπαθούν να στρογγυλέψουν τα αίσχη και τις μεθοδεύσεις. Οι βρισιές του ΠΡΟΕΔΡΑ σηκώνουν εξώδικα και καλό είναι να ανακαλέσει, όπως και όσοι κατηγορούν άλλους για τα χάλια τους. Φτάσαμε όσοι υποστηρίξαμε την νομιμότητα του καταστατικού να κατηγορούμαστε ότι είμαστε πράκτορες. ΕΛΕΟΣ Κώστα και απευθύνομαι σε εσένα γιατί είσαι πιο λογικός.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν μας:
Ο Θανάσης ζήτησε συγνώμη για όσους από εμάς έβρισε κατά την διάρκεια της ανοιχτής συνάντησης. Λογικό από την μία καθώς ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος σε όλους με όλα αυτά που συνέβαιναν forum αλλά εντελώς παράλογο για συνεδρίαση. Ο πιο ψύχραιμος από όλους μας ήταν ο Μανώλης και ο Πέτρος μέχρι που ο πρώτος εκνευρίστηκε έβρισε τον Θανάση και μετά παραιτήθηκε. Δεν είναι όμως λύση παιδιά να βριζόμαστε ούτε λύνει τα προβλήματά μας ουσιαστικά. Όπως προείπα Τώρα διυλίζουμε τον κώνωπα στο συνέδριο και στην ΕΔ θα κριθούμε και θα υποστούμε τις συνέπειες.

ΥΓ Σωστά ο Σπύρος ανέφερε και το κίνημα δεν πληρώνω. Δεν έγινε εσκεμμένα τους ξέχασα τελείως.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Σεπ 2015, 17:12

mankasp έγραψε:
Petros έγραψε:Ένα κόμμα έχει εσωτερική δημοκρατία και διάκριση εξουσιών, αλλιώς δεν περνά από τον Άρειο Πάγο

Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το (ΣτΜ) και ασκούνται υπερ αυτού
Εσωτερικά έχουμε αδιαμεσολάβητη νομοθετική (το ίδιο το ΣτΜ νομοθετεί)
Η δικαστική (ΕΔ) είναι ανεξάρτητη από την εκτελεστική (ΔΕ)

Δεν διαφωνώ αν και ο όρος έπρεπε να είναι μελοκρατία (από τα μέλη και όχι το μελό).
Διαφωνώ με τον τρόπο που γίνεται αυτό, το ΝΑΙ/ΟΧΙ/ΛΕΥΚΟ ειναι δημοκρατία κατ' ανάγκη. Είναι δημοκρατία "να ξεμπερδέυουμε ", δημοκρατία του click.
Όπως και στο Συνέδριο, οι αποφάσεις είναι δημοκρατία του σηκώνω το χέρι μου, βαριέμαι να σηκώσω το χέρι μου.

Ειλικρινά βρε Μανόλη, είκοσι λεπτά τώρα, προσπαθώ να ερμηνεύσω τα όσα λες :?: :?:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 17:15

kostasrose έγραψε:Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν μας:
Ο Θανάσης ζήτησε συγνώμη για όσους από εμάς έβρισε κατά την διάρκεια της ανοιχτής συνάντησης. Λογικό από την μία καθώς ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος σε όλους με όλα αυτά που συνέβαιναν forum αλλά εντελώς παράλογο για συνεδρίαση. Ο πιο ψύχραιμος από όλους μας ήταν ο Μανώλης και ο Πέτρος μέχρι που ο πρώτος εκνευρίστηκε έβρισε τον Θανάση και μετά παραιτήθηκε. Δεν είναι όμως λύση παιδιά να βριζόμαστε ούτε λύνει τα προβλήματά μας ουσιαστικά. Όπως προείπα Τώρα διυλίζουμε τον κώνωπα στο συνέδριο και στην ΕΔ θα κριθούμε και θα υποστούμε τις συνέπειες.

Επειδή εσύ μπορείς να συζητήσεις, θέλω να εκφράσω την πραγματική μου απορία.

Γιατί εκνευρίστηκε ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ; Επειδή κάποιοι ΕΝΤΟΝΑ φώναξαν για τις παρατυπίες και ειδικά για την παραβίαση του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ; Γιατί άλλο λόγο να εκνευριστεί δεν βρίσκω. Επίσης ακόμη και σήμερα συνεχίζει τις συκοφαντίες και τις ύβρεις προς το πρόσωπο μου. Δεν βλέπω καμιά μεταμέλεια.

Αν είναι να συκοφαντούμε και να βρίζουμε αυτούς που προσπάθησαν να εξηγήσουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι δηλαδή η ψηφοφορία ήταν ΛΑΘΟΣ, μπήκε με ΛΑΘΟΣ τρόπο και ακόμη όπως ήταν είχε άλλο αποτέλεσμα, να κόψω και εγώ τις αβρότητες και εκτός από ΜΑΛΑΚΑ που είπα τον Perantzakis να αρχίσω τα τραγούδια (το έχω).

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Σεπ 2015, 17:24

που προσπάθησαν να εξηγήσουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Ρε γαμώ την πανακόλασή μου, μπορείς να προσπαθείς χωρίς να βρίζεις;
Σαν επιστήμονας θα έπρεπε να γνωρίζεις πως: οι σχολιασμοί έχουν βάση μόνο στην διερευνητική διαδικασία! Στην αποδεικτική, ισχύουν μόνο οι τεκμηριώσεις!
Υ.Γ. όχι τίποτα άλλο αλλά, "ξετσουνίζει" και ο μαλάκας ο james και "αβαντάρει" :( :( :(
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 17:31

Μόνο τον Perantzakis θα βρίζω από εδώ και πέρα, αλλά μόνο με παραδοσιακές βρισιές, όχι πολιτικές.

Το άλλο δεν το κατάλαβα. Ακόμη κι αν δεχθούμε ΟΛΕΣ τις παρατυπίες πριν την ψηφοφορία, το αποτέλεσμα είναι συγκεκριμένο και την έπρεπε να αναληφθεί η ευθύνη πρωτίστως από αυτόν που εκνευρίστηκε....

kostasrose

Δημοσίευσηαπό kostasrose » 07 Σεπ 2015, 17:33

baskin έγραψε:
kostasrose έγραψε:Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω κανέναν μας:

Επειδή εσύ μπορείς να συζητήσεις, θέλω να εκφράσω την πραγματική μου απορία.

Γιατί εκνευρίστηκε ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ; Επειδή κάποιοι ΕΝΤΟΝΑ φώναξαν για τις παρατυπίες και ειδικά για την παραβίαση του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ; Γιατί άλλο λόγο να εκνευριστεί δεν βρίσκω. Επίσης ακόμη και σήμερα συνεχίζει τις συκοφαντίες και τις ύβρεις προς το πρόσωπο μου. Δεν βλέπω καμιά μεταμέλεια.

Αν είναι να συκοφαντούμε και να βρίζουμε αυτούς που προσπάθησαν να εξηγήσουν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι δηλαδή η ψηφοφορία ήταν ΛΑΘΟΣ, μπήκε με ΛΑΘΟΣ τρόπο και ακόμη όπως ήταν είχε άλλο αποτέλεσμα, να κόψω και εγώ τις αβρότητες και εκτός από ΜΑΛΑΚΑ που είπα τον Perantzakis να αρχίσω τα τραγούδια (το έχω).

Για να λέμε όλη την αλήθεια δεν εκνευρίστηκε μόνο ο Θανάσης αλλά όλοι μας γιατί ο πανικός και η σύγχυση για το αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε στο forum ήταν ανευ προηγουμένου. Απλά ο Θανάσης ξέφυγε το είπε άλλωστε στην ανοιχτή συνάντηση όταν ζήτησε συγνώμη. Όπως το ίδιο έκαναν με την σειρά τους και ο Μανώλης και ο Λάσκαρης αν θυμάμαι καλά. Το ουσιαστικό είναι ότι με όλο αυτό το πανικό άκρη δεν βρήκαμε ούτε λύσαμε έστω ένα πρόβλημα. Απεναντίας δημιουργήσαμε περισσότερα. Αν μπορούμε να κρατήσουμε αυτό τουλάχιστον από την όλη διαδικασία κάτι θα έχουμε κερδίσει.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 17:37

kostasrose έγραψε:Για να λέμε όλη την αλήθεια δεν εκνευρίστηκε μόνο ο Θανάσης αλλά όλοι μας γιατί ο πανικός και η σύγχυση για το αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε στο forum ήταν ανευ προηγουμένου. Απλά ο Θανάσης ξέφυγε το είπε άλλωστε στην ανοιχτή συνάντηση όταν ζήτησε συγνώμη. Όπως το ίδιο έκαναν με την σειρά τους και ο Μανώλης και ο Λάσκαρης αν θυμάμαι καλά. Το ουσιαστικό είναι ότι με όλο αυτό το πανικό άκρη δεν βρήκαμε ούτε λύσαμε έστω ένα πρόβλημα. Απεναντίας δημιουργήσαμε περισσότερα. Αν μπορούμε να κρατήσουμε αυτό τουλάχιστον από την όλη διαδικασία κάτι θα έχουμε κερδίσει.

Πανικό έπαθαν όσοι δεν μπορούσαν να κατανοήσουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Δεν έγινε πανικός πριν αρχίσουμε κάποιοι να λέμε ότι δεν μετράτε σωστά τα νούμερα. Και πάλι ακατανόητος ο εκνευρισμός, αλλά δεκτή η άποψη σου.

Για τις προσωπικές όμως επιθέσεις, ποια είναι η θέση σου. Γιατί αυτές συνεχίστηκαν και σήμερα. Όποιος δηλαδή ΕΠΙΜΕΝΕΙ για αυτό που συμφωνήσαμε, βάση κοινών κανόνων, είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ;

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 07 Σεπ 2015, 17:41

Ρε Στράτο, ήμαρτον!!!!!
Καταλαβαίνεις ή όχι πως κάποιοι από εμάς είχαν ελλειπή ενημέρωση, τις συγκεκριμένες στιγμές, εξ`αιτίας της γαμωhotmail;

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Σεπ 2015, 17:43

laskaris_vasilis έγραψε:Ρε Στράτο, ήμαρτον!!!!!
Καταλαβαίνεις ή όχι πως κάποιοι από εμάς είχαν ελλειπή ενημέρωση. τις συγκεκριμένες στιγμές, εξ`αιτίας της γαμωhotmail;

Τι σχέση έχει ρε αυτό; Δεν χρησιμοποιήθηκε καμία λίστα στην "φασαρία". Στο forum και μετά στην συνεδρίαση έγινε ο χαμός. Και ουσιαστικά στο forum, απλά ο Perantzakis αρνιόταν να κατανοήσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Αλίμονο αν την διόρθωση των λαθών μας την λέμε πανικό και χαμό. Πανικός έπιασε άλλον, όπως και με τον ΔΙ, όταν εξέφρασα αντίθετη άποψη.

Αλλά και να είχες πρόσβαση στην λίστα δεν γράφτηκε κάτι..... Τα είπαμε αυτά.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες