Σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία!

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
aiwniosadmin

Re: Σχετικά με την Άμεση Δημοκρατία!

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 00:19

zio_donnie έγραψε:
aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Troll & retard, a happy family.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις, όσον αφορά την Άμεση Δημοκρατία;

Στους σεμνότυφους που ντρέπονται να παραδεχτούν ότι είναι φασίστες, ή στους ξετσίπωτους που το παραδέχονται;

Γιατί @@ για να υποστηρίξεις την Άμεση Δημοκρατία, με λόγια και με πράξεις, δεν σε βλέπω να έχεις.....

Η άμεση δημοκρατία όπως την περιγράφετε είναι μια μαλακία και μισή, αποτέλεσμα σκέψης καθυστερημένων και χάσιμο χρόνου, φτιαγνμένη μόνο για να παίζουν το πουλάκι τους κάτι καμμένοι σαν εσένα που αντί να κάνουν κάτι χρήσιμο βασανίζουν ένα καημένο πληκτρολόγιο. Ελπίζω να σε κάλυψα. Αν όχι τσίμπα ένα @.

Σεμνότυφος είναι.
Το "όπως την περιγράφετε" στην παραπάνω πρόταση, είναι το φύλλο συκής του. :lol: :lol: :lol:

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 00:29

aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Σεμνότυφος είναι.
Το "όπως την περιγράφετε" στην παραπάνω πρόταση, είναι το φύλλο συκής του. :lol: :lol: :lol:

Δε θέλω φύλλο συκής ή πεύκου. Σε αντίθεση με σένα δεν κολλάω να βγώ έξω τσίτσιδος αν το απαιτούν οι περιστάσεις.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 00:51

zio_donnie έγραψε:
aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Σεμνότυφος είναι.

Δε θέλω φύλλο συκής ή πεύκου. Σε αντίθεση με σένα δεν κολλάω να βγώ έξω τσίτσιδος αν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Κραγμένο φασισταριό δηλαδή ε; Το παραδέχεσαι κιόλας.

Κοιτάχτε τον οι υπόλοιποι, ένα κλασικό δείγμα κραγμένου φασισταριού.
Ωραίο δείγμα είσαι για μελέτη.
Ιδανικό θα έλεγα, για να θυμούνται οι παλιοί, και να μαθαίνουν οι νέοι.

Κρίμας, δεν σου κρύβω ότι είχα μια ελπίδα για σένα, ότι την τελευταία στιγμή θα ντρεπόσουν λιγάκι.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 01:34

aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:

Κρίμας, δεν σου κρύβω ότι είχα μια ελπίδα για σένα, ότι την τελευταία στιγμή θα ντρεπόσουν λιγάκι.

Η ντροπή σαν έννοια είναι για καημένους μικροαστούς σαν και του λόγου σου. Προσωπικά δεν ντρέπομαι για τις απόψεις και τις πράξεις μου, γιατί δεν αποδέχομαι καμία αρχή ικανή να τις κρίνει. Αυτό που θεωρείς, στο κουκουτσάκι που κουβαλάς για εγκέφαλο, "ντροπή" εγώ το έχω σημαία και καμάρι. You are not the boss of me και τσίμπα ένα @.

Είσαι απλά ένας κουτοαστός και ούτε καν από τους ενδιαφέροντες. Ανέλυσε πάλι την άποψη σου για την FYROM γελοίε old fashioned φασιστάκο. Η πραγματικότητα σε προσπέρασε πριν από 20 χρόνια και συ ακόμα αυνανίζεσαι να πάρεις με το μέρος σου τα ανορθόγραφα καημένα σαν το τσιμπούρι του αρκούδου. Σε κάνει ευτυχισμένο, κοιμάσαι καλύτερα τα βράδυα? Χαίρομαι με τους απλοικούς που γεμίζουν το κενο τους βρίσκοντας αυτοεπιβεβαίωση στους καθυστερημενους.

Γιατι αυτοί που προσδοκάς να σε πάρουν στα σοβαρά απλά χασκογελάνε με την πάρτη σου.

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 01:39

zio_donnie έγραψε:
aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:

Η ντροπή σαν έννοια είναι για καημένους μικροαστούς σαν και του λόγου σου. Προσωπικά δεν ντρέπομαι για τις απόψεις και τις πράξεις μου, γιατί δεν αποδέχομαι καμία αρχή ικανή να τις κρίνει. Αυτό που θεωρείς, στο κουκουτσάκι που κουβαλάς για εγκέφαλο, "ντροπή" εγώ το έχω σημαία και καμάρι. You are not the boss of me και τσίμπα ένα @.

Δείτε και χαρείτε το κραγμένο φασισταρίο.

Θεωρεί σημαία και καμάρι του, να υπογράφει καταστατικό υπέρ της άμεσης δημοκρατίας, και στην πραγματικότητα να είναι φασίστας.
Φτου σου ξετσίπωτε ρεζίλα! Να ξέρεις ότι όλοι θα σε ξεράσουν όπου και να πας. Και εμείς, αλλά και οι πραγματικοί φασίστες.
Γιατί κανείς δεν γουστάρει όσους είναι ξετσίπωτοι και δεν τηρούν τον λόγο τους και την υπογραφή τους.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 01:50

aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Κοιτάχτε τον οι υπόλοιποι, ένα κλασικό δείγμα κραγμένου φασισταριού.

Θεωρεί σημαία και καμάρι του, να υπογράφει καταστατικό υπέρ της άμεσης δημοκρατίας, και στην πραγματικότητα να είναι φασίστας.
Φτου σου ξετσίπωτε ρεζίλα! Να ξέρεις ότι όλοι θα σε ξεράσουν όπου και να πας. Και εμείς, αλλά και οι πραγματικοί φασίστες.
Γιατί κανείς δεν γουστάρει όσους είναι ξετσίπωτοι και δεν τηρούν τον λόγο τους και την υπογραφή τους.

Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα και με το καταστατικό (κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων) σφουγγίζω τον πωπό μου. Το καταστατικό είναι για να αυνανίζεσαι εσύ και μερικοί ακόμα, οι ιδέες δεν μπαίνουν στο κουτάκι σου, ούτε στο κουτάκι του κάθε βλάκα που νομίζει πως μπορεί να τις καλουπώσει με το καταστατικό και το κάθε καταστατικό.

Το καταστατικό του ΠΕΙΡ (όσο με αφορά) είναι συμφωνία κυρίων: αφήνουμε ότι μας χωρίζει και πολεμάμε για ότι μας ενώνει. Τα παπαριλικια περί οργάνωσης και μαζικών δομών με αφήνουν αδιάφορο. Άμεση (άΜΜεση που λέει και το καημένο), έμμεση ή με σπόντα δημοκρατία είναι για άλλο γήπεδο.

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 01:53

zio_donnie έγραψε:
aiwniosadmin έγραψε:

Εγώ δεν υπέγραψα τίποτα και με το καταστατικό (κατόπιν και των τελευταίων εξελίξεων) σφουγγίζω τον πωπό μου. Το καταστατικό είναι για να αυνανίζεσαι εσύ και μερικοί ακόμα, οι ιδέες δεν μπαίνουν στο κουτάκι σου, ούτε στο κουτάκι του κάθε βλάκα που νομίζει πως μπορεί να τις καλουπώσει με το καταστατικό και το κάθε καταστατικό.

Το καταστατικό του ΠΕΙΡ (όσο με αφορά) είναι συμφωνία κυρίων: αφήνουμε ότι μας χωρίζει και πολεμάμε για ότι μας ενώνει. Τα παπαριλικια περί οργάνωσης και μαζικών δομών με αφήνουν αδιάφορο. Άμεση (άΜΜεση που λέει και το καημένο), έμμεση ή με σπόντα δημοκρατία είναι για άλλο γήπεδο.

Εγώ ξέρω ότι όποιος γίνεται μέλος του ΠΕΙΡ, υπογράφει να σέβεται το καταστατικό.
Έτσι είναι, και μην προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα αυτού που υπέγραψες, επειδή σε συμφέρει.

Αν δεν συμφωνείς με το καταστατικό, και αν σκουπίζεις τον κώλο σου με αυτό, τότε αν ήσουν τίμιος θα έπρεπε να είσαι σαν και μένα.
Εκτός κόμματος.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 02:08

aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
aiwniosadmin έγραψε:

Εγώ ξέρω ότι όποιος γίνεται μέλος του ΠΕΙΡ, υπογράφει να σέβεται το καταστατικό. Έτσι είναι, και μην προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα αυτού που υπέγραψες.

Αν δεν συμφωνείς με το καταστατικό, και αν σκουπίζεις τον κώλο σου με αυτό, τότε αν ήσουν τίμιος θα έπρεπε να είσαι σαν και μένα, εκτός κόμματος.

Είσαι απολύτως ελέυθερος να έρθεις και να μου πεις ότι θες κατάμουτρα κια να μείνουμε φίλοι οπως πρώτα. Κάθε Παρασκευή είμαι στο HQ και δε δίωχνω κανένα. Αλλά εσύ είσαι μια λουκρητία που αντί να βρει γκόμενα αυνανίζεται στο φόρουνζ.

Εγώ υπέγραψα κάτι στο οποίο έχω και λόγο καθότι μέλος. Και ως μέλος δηλώνω πως το καταστατικό μου είναι ένα κωλόχαρτο το οποίο υπακούω αν και όταν θέλω και προκαλώ κάποιον να με αντικρούσει.

Εσύ πάντως δεν μπορείς γιατί κρύβεσαι σαν την νυφίτσα και σαν την κακογαμημένη καλόγρια πας να σπείρεις διχόνοια. Κράτα τις δικαιολογίες σου. Έλα την επόμενη Παρασκευή (με μάσκα και κουκούλα) και πες ότι είναι να πεις στα μούτρα μου. Μέχρι τότε είαι απλά γελοίος. Τι φοβάσαι; Πέραν του γεγονότος πως χέζεσαι πάνω σου και κωλώνεις.

Για να στο κάνω και κέρματα.
ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΩΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.

aiwniosadmin

Δημοσίευσηαπό aiwniosadmin » 14 Ιούλ 2013, 02:26

zio_donnie έγραψε:
Εγώ υπέγραψα κάτι στο οποίο έχω και λόγο καθότι μέλος. Και ως μέλος δηλώνω πως το καταστατικό μου είναι ένα κωλόχαρτο το οποίο υπακούω αν και όταν θέλω και προκαλώ κάποιον να με αντικρούσει.

Υπέγραψες κάτι, το οποίο οφείλεις να σέβεσαι. Λόγο φυσικά έχεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι τίμιος αν παραβαίνεις το καταστατικό που υπέγραψες. Ειδικά τώρα, το καταστατικό σου σου απαγορεύει να εκφράζεις λόγο αντίθετο με το άρθρο 2.

Αν λοιπόν εσύ υπογράφεις αυτό το πράγμα, και αμέσως μετά αρχίζεις να εκφράζεσαι και να πράττεις ενάντια στο άρθρο 2, τότε απλά είσαι μια Λουκρητία και μισή. Ένας άνθρωπος χωρίς λόγο και χωρίς τιμή.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 14 Ιούλ 2013, 02:36

aiwniosadmin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:

Υπέγραψες κάτι, το οποίο οφείλεις να σέβεσαι. Λόγο φυσικά έχεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι τίμιος αν παραβαίνεις το καταστατικό που υπέγραψες. Ειδικά τώρα, το καταστατικό σου σου απαγορεύει να εκφράζεις λόγο αντίθετο με το άρθρο 2.

Αν λοιπόν εσύ υπογράφεις αυτό το πράγμα, και αμέσως μετά αρχίζεις να εκφράζεσαι και να πράττεις ενάντια στο άρθρο 2, τότε απλά είσαι μια Λουκρητία και μισή. Ένας άνθρωπος χωρίς λόγο και χωρίς τιμή.

Κάτι έλεγες για @@. Έλα να μου τα πεις face to face αλλιώς σταμάτα να μιλάς. Μέχρι να γίνεις άνθρωπος είσαι απλά ένας παπάρας με πληκτρολόγιο, άρα μηδενική αξία. Ότι και να λες απλά πάει στη χαβούζα.

Εκτός αν γουσταρεις που σου βαράνε παλαμάκια οι παρατρεχάμενοι του αρκούδου. Αν αυτό είναι το κοινό σου, συνέχισε. Αλλά το ξέρεις πως θες το παραπάνω. Και μένοντας λουκρητία δεν θα το έχεις ποτέ. Παρασκευή μαν, η διεύθυνση υπάρχει, γιατί κοτεύεις;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες