gounara έγραψε:ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ
Εμ θα ξαναγράψω, γιατί είναι και κάτι ακόμα που δεν είπα σχετικά με αυτές τις δωρεές διαφόρων εταιριών.
ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (όχι όλες βέβαια) ΠΟΥ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΟΥΝ, ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΔΩΡΕΑ, ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ!!! ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΟΙΝΟΦΕΛΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ;
Ας το έχεις και αυτό υπόψη σου ότι μπορεί να συμβεί (πιστεύω όχι στην συγκεκριμένη περίπτωση πάντως), και ας μην είμαστε απλά χαζοχαρούμενοι πειρατές, αλλά ας κοιτάμε καμιά φορά και πίσω από την κουρτίνα αυτών των εταιρικών δωρεών.
Η παραπάνω πληροφορία μόλις πόνεσε τον λογοκριτή, και μου έστειλε μια ακόμα προεΙδοποίηση.