PirateGov

Δήλωσε συμμετοχή στις ομάδες εργασίας και βοήθησε στην λειτουργία του κόμματος.
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: PirateGov

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 10 Οκτ 2012, 21:25

[quoteΌσο για την αποκάλυψη του δικού μου γραφικού χαρακτήρα, αυτός που θα με αποκαλύψει , θα αποκαλύψει και τον ρόλο που παίζει ο ίδιος εδώ στο κόμμα, τον ρόλο του μεγάλου αδελφού. Γιατί ο μεγάλος αδελφός υπάρχει, και ζει ανάμεσά μας και ανάμεσά σας.

Αλήθεια, δεν σε βλέπω συχνά εδώ στο Pirategov. Προς τι αυτό το ενδιαφέρον; Τι σου έκανε κλικ κύριε πρόεδρε του συνεδρίου;[/quote]

Ένας από τους λόγους που θεωρώ πως ο izno δεν είναι ένα άτομο, αλλά ομάδα, είναι πως ώρες ώρες δυσκολεύεται να κατανοήσει τα αυτονόητα, ενώ άλλες στιγμές παρουσιάζει οξυδέρκεια εξαιρετική!!!
Πέραν του ότι, έχει "εκ των έσω" πληροφόρηση!!!!! (Και οι δήθεν λεονταρισμοί περί ανωνυμίας, μου ακούγονται βερεσέ)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 10 Οκτ 2012, 21:29

laskaris_vasilis έγραψε: "εκ των έσω" πληροφόρηση!!!!!

ε όχι και "εκ των έσω"!
Ένα ζάρι με πιθανότητα 33% έριξα!
:)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 10 Οκτ 2012, 21:35

random έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε: "εκ των έσω" πληροφόρηση!!!!!

ε όχι και "εκ των έσω"!
Ένα ζάρι με πιθανότητα 33% έριξα!
:)

Τέτοιες "παπαρδέλες" τις έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές!!!!
Η "ζαριά" σου χτύπησε "ντουβάρι" και δεν σου έδειξε τα νούμερα ως έχουν!
........Με την ερασιτεχνική σου αντίδραση με έπεισες πως τα υπολογίζω σωστά!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 10 Οκτ 2012, 21:39

laskaris_vasilis έγραψε:........Με την ερασιτεχνική σου αντίδραση με έπεισες πως τα υπολογίζω σωστά!!!!!

Δεν ξέρω τι υπολογισμούς κάνεις, εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι ούτε ομάδα είμαι, ούτε εκ των έσω πληροφόρηση έχω. Εσύ από την άλλη, για να δηλώσεις ότι έχω "εκ των έσω πληροφόρηση", σημαίνει ότι έχεις και εσύ τέτοια πληροφόρηση ή ότι κάτι τέλος πάντων έχει πάρει το αυτί σου. Οπότε εφόσον θέλησες και μας αποκάλυψες ότι δεν υπάρχει απόλυτη διαφάνεια στους πειρατές και ότι όντως υπάρχει κάτι "εκ των έσω", καλό είναι να μας εξηγήσεις περισσότερο τι είναι αυτό το "έσω", να το μάθουμε και εμείς οι "απ' έξω".

Και για να μην ξεχνάμε, αυτό παραμένει αναπάντητο.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 12 Οκτ 2012, 09:10

random έγραψε:
Αν συνεχίσουν την άσκοπη καθυστέρηση οι πειρατές και δεν συνδέουν (μέσω ldap) το Pirategov με την βάση με τους πιστοποιημένους πειρατές, να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πιστοποιημένα πορτοκάλια. :geek: :ugeek:

Πολύ φοβάμαι ότι ο κρυφο-χρυσαυγήτικος πυρήνας του mumble και οι "έσω" πειρατές μάλλον θα επικρατήσουν στο συνέδριο, λόγω της μεγάλης αποχής και αποστροφής του κόσμου προς τo κόμμα, που οφείλεται κυρίως σε αυτή και σε άλλες παρόμοιου τύπου αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρουσιάζονται καθημερινά και πλήτουν ανεπανόρθωτα την δημόσια εικόνα του κόμματος των πειρατών.

Οπότε εμείς, οι υγιείς πολυπληθείς πειρατικές δυνάμεις που αγωνιζόμαστε για την ανωνυμία και την δημοκρατία, καλό είναι να προετοιμαζόμαστε, να μαζεύουμε σιγά σιγά τα μπογαλάκια μας για άλλη πειρατική παραλία, δια παν ενδεχόμενο.

Τα πιστοποιημένα πειρατικά κομματικά πορτοκάλια σαπίσανε πια. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να γράψει ένα script που να βάζεις ένα όνοματεπώνυμο και να σου στέλνει το δημόσιο κλειδί του πολίτη, από την πύλη ερμής;

plessas
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό plessas » 12 Οκτ 2012, 09:37

Στο drupal μπορούμε να το δούμε, υπάρχει αυτό το module: http://drupal.org/project/ldap_integration
Και κάποιες οδηγίες εδώ: https://systemausfall.org/wikis/howto/DrupalLDAP
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 13 Οκτ 2012, 10:51

plessas έγραψε:Στο drupal μπορούμε να το δούμε, υπάρχει αυτό το module: http://drupal.org/project/ldap_integration
Και κάποιες οδηγίες εδώ: https://systemausfall.org/wikis/howto/DrupalLDAP

Πριν το ldap στο drupal, πρέπει κάποιος να σετάρει τον ldap server στο κόμμα. Αυτό έχει ανατεθεί σε κάποιον, αλλά αυτός μάλλον έχει άλλες δουλειές και δεν προλαβαίνει.

Ως μέλος του κόμματος, νομίζω έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις και να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου, να διαπιστώσουμε κιόλας αν κάποιοι που κάθονται στην καρέκλα θα δεχτούν να τους βοηθήσεις ή θα στο αρνηθούν.

Οπότε αν θλίβεσαι όπως εγώ για την κατάντια στην οποία βρισκόμαστε και θεωρείς ότι δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για να ξεκουραζόμαστε και να επαναπαυόμαστε, σε παρακαλώ να το κάνεις άμεσα.

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 13 Οκτ 2012, 11:17

Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου ΄Μεταφορά Μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013 (ΦΕΚ 171 Α΄), μεταφορά αρμοδιότητας στις Περιφέρειες και άλλες διατάξεις (εδώ ή εδώ)

«Κύρωση των υπ’ αριθμ.137 και 138/30.9.2011 Αποφάσεων του Συμβουλίου Διοικητών της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης με τις οποίες υιοθετήθηκε η Τροποποίηση των άρθρων 1 και 18 της Συμφωνίας Ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης (εδώ ή εδώ)

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 13 Οκτ 2012, 11:29

@random αγαπητό pet σε παρακαλώ προσωπικά, αν έχεις άλλες προταιρεότητες σε σχέση με εμάς, δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Αναρωτιέμαι,
ενώ μας κατηγορείς γιά χίλια όσα, είσαι ακόμα εδώ´
ενώ σου έχουμε ρίξει του κόσμου τα μπινελίκια εδώ και έξη μήνες, είσαι ακόμα εδώ´
Τι συμβαίνει με εσένα ? στο πανεπιστήμιο δεν έχετε ασφάλιση? δε μπορείς να προμηθευτείς τα χάπια σου? αν είναι αυτό να σου τα γράψω στο δικό μου βιβλίαριο, να πάρεις μερικά να ησυχάσουμε.
Δυστυχώς θα αναγκαστώ να ζητήσω να γίνει moderation σχετικά με τη περίπτωση σου.
Από αυτο θα φανεί αν σε ενδιαφέρει η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού μέσω των πειρατών και της αμεσοδημκρατίας, ή απλά είσαι troll.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 13 Οκτ 2012, 11:54

Και εγώ έχω ρίξει του κόσμου τα μπινελίκια, αλλά κάποιοι εξακολουθούν να κάθονται στις καρέκλες τους και να μπλοκάρουν την πρόοδο, και κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να τους ανέχονται.

Πάντως να ξέρεις ότι αν με το moderation έχεις τον (καλό κατά την γνώμη σου, κακό κατά την δικιά μου) σκοπό να με εξωθήσεις στην επωνυμία, να ξέρεις ότι δεν θα το πετύχεις. Για μένα η ανωνυμία είναι ζήτημα επιβίωσης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες