@Petros
Αυτό μπορεί να γίνει στο group μας στο FB και γίνεται. Στην σελίδα ΔΕΝ γίνεται. Θα υπάρχει παντού η φάτσα μου....
Η σελίδα στο FB είναι κοινωνική δικτύωση, ούτε έχω βάλει ποτέ "περίεργα πράγματα" ούτε και έχω κάνει "αυτοπροβολή". Τα post είναι κυρίως για ενημέρωση, θέματα των αρχών μας και των θέσεων μας, αυτά προσπαθώ να προωθήσω.
Κάποια θέματα είναι "κοινή λογική". Όταν "ξεφεύγει" η κατάσταση είτε λύνεται μέσω inbox, είτε (που είναι και το καλύτερο) εδώ, με συζήτηση.
Προσπάθησα με τον kro... να τον φέρω στο forum να γίνει συζήτηση, και για να καταγραφούν οι απόψεις και κυρίως το τι ήθελε να πει και ποιες ήταν οι ενστάσεις του (πραγματικά ακόμα δεν έχω καταλάβει...

). Ίσως να ευνοούσε ότι αν αναγράφονταν και το ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ στο ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ θα δημιουργούσε κάποιου είδους προβλήματα με την αντίδραση του κόσμου για το "πόσο κοστίζουν" οι ΔΥ... δεν ξέρω....
Προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση σε μένα και να βρίζει και να ωρύεται λες και "ήρθε το τέλος του κόσμου". Ακόμη και αν είχα λάθος για την συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν θέλησε να το συζητήσει και να εκθέσει τις απόψεις του και να βρούμε τι τον ενοχλούσε τόσο πολύ.
Άρχισε τους αναθεματισμούς και τις ύβρεις χωρίς ουσιαστικά να λέει τίποτα για το ίδιο το post. Κατεβάζοντας το επίπεδο της συζήτησης σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς και βρισιές, μέσα στο FB και στην συνέχεια εδώ.
Δεν έχω πει ότι έχω το "αλάθητο", όμως έχω αναλάβει να:
Άρθρο 3. Μέλη,
3.4 Κάθε μέλος οφείλει να συμβάλλει με κάθε νόμιμο τρόπο στην προώθηση των αρχών-στόχων του άρθρου 2 του παρόντος.
Σύμφωνα με το καταστατικό μας. Αν δεν κάνω σωστά την εθελοντική μου δουλειά ως μέλος του ΠΕΙΡ, ευχαρίστως να την αφήσω να την κάνει κάποιος άλλος.
Θα ήθελα όμως να μου το πείτε ξεκάθαρα ότι δεν κάνω για αυτό.
Όποιο άλλο μέλος θέλει να δοκιμάσει, ιδού, γίνεται διαχειριστής της σελίδας στο FB και πιάνει αμέσως δουλειά.